Back to Question Center
0

Semalt: 10 Abszolút félelmetes tulajdonságai az FMiner, egy erőteljes web Scraping eszköz

1 answers:

Az FMiner egy hatékony és hasznos eszköz a webhelyek lekapításához, az adatok kitermeléséhez, internetes feltérképezés vagy indexelés, képernyőn levágás és makró támogatás Mac OS X és Windows felhasználók számára. Ez az egyszerűen használható program a világszínvonalú funkciókat és az intuitív vizuális tervezést ötvözi.

Akár több weboldalt kell indexelnie, akár kifinomult adattovábbítási projektet kell végrehajtania, amely megköveteli a proxy szerverlistát és az Ajax kézidarabot, az FMiner a megfelelő választás az Ön számára! Ezzel a programmal könnyen kezelheti az egyszerû és bonyolult adatbányászati ​​és webes kaparás technikákat, és betöltheti az adatokat egy sor olyan helyszínrõl, mint pl. Ingatlanra osztott webhelyek, keresõprogramok, sárga oldalak, könyvtárak, online fórumok és termékkatalógusok.

FMiner funkciók:

Ha egy olyan projektet hajt végre, amely rendszeres és azonnali frissítést igényel, az FMiner integrált ütemezési modulja lehetővé teszi az időszakos ütemezés meghatározását. Néhány legfontosabb jellemzőjét az alábbiakban ismertetjük - php database maker.

1. Visual Editor opció

Az adatkivonási projekteket a vizuális szerkesztő opció segítségével tervezheti, és kevesebb mint 10 perc alatt megkaphatja a kívánt adatokat.

2. Nincs szükség kódolásra

Az egyszerű, felhasználóbarát és interaktív felület megkönnyíti a kódolt projektek kódolás nélküli rögzítését.

3. Fejlett funkciók

Az FMiner használatával egyszerűen kiválaszthatja vagy lehúzhatja az adatokat a JavaScript-ből vagy az Ajax-ot alkalmazó nehezen induló web 2.0 dinamikus webhelyekről. Ez egy tökéletes eszköz a programozók és a webfejlesztők számára.

4. Többszörös feltérképezési útvonal navigációs opció:

Az FMiner segíti Önt a weboldalak fúrásában, és összekapcsolja a nagyszerű linkszerkezeteket, a legördülő menüpontokat, az URL-mintákat és az automatikus űrlapbeviteli bejegyzéseket.

5. Kulcsszó beviteli lista:

Az FMiner egyik legjobb tulajdonsága, hogy könnyen feltöltheti a bemeneti értékeket

6. Beágyazott adatelemek:

Az FMiner a legismertebb, ha a kulcsszavak listáját elkészíti, többszintű beágyazott kitermelési opcióihoz, amely könnyebben bejárhatja a linkstruktúrákat és rögzítheti a beágyazott termékkatalógusokat, továbbá javítja a webhely keresőmotorjainak eredményeit, és elküldi az adatokat a könyvtárak számára.

7. Több -Threaded Crawl:

Az FMorter több böngészőjű feltérképezési képességével gyorsíthatja az adatok kitermelését, ezáltal könnyedén indexelheti oldalainkat a Google, a Bing és a Yahoo webhelyen. 8. Export formátumok:

Az FMiner nagyszámú export formátumot támogat, például Excel, CSV, HTML, XML és JSON. mint például a MySQL, az MS SQL és az Oracle.

9. Captcha Teszt:

Biztosíthatja az online védelmet az FMiner Captcha tesztjével. Ez megakadályozza, hogy a robotok és a pókok bejussanak webhelyére, és egy átfogó, harmadik féltől származó automatikus captcha szolgáltatás.

10. Proxy és cookie-k névtelen hozzáféréshez:

Az FMiner egyik legjobb tulajdonsága az, hogy támogatja a különböző proxykat és cookie-kat az anonim hozzáférésre. Ez azt jelenti, hogy minden interneten végrehajtott művelet nem rögzül, és az IP-címe titokban marad.

Csak ki kell választania a kimeneti fájlformátumot, és hagyja, hogy az FMiner elvégezze a feladatot. Ez kitörli az adatokat az Ön számára, és figyelemmel kísérheti az eszköz által végrehajtott lépéseket. Az FMiner kiváló vizuális tervezési opciója megragad minden lépést és modellezi a folyamat térképet, amely képes együttműködni a célzott weboldalakkal. Ezenkívül képernyőképeket is biztosít Önnek, hogy nyomon tudja követni az adatok minőségét. Az FMiner adatai Excel, SQL vagy CSV formátumban kerülnek elmentésre, és a specifikációk szerint értelmezhetők.

December 6, 2017