Back to Question Center
0

Semalt: 10 Abszolút félelmetes tulajdonságai az FMiner, egy erőteljes web Scraping eszköz

1 answers:

Az FMiner egy hatékony és hasznos eszköz a webhelyek lekapításához, az adatok kitermeléséhez, internetes feltérképezés vagy indexelés, képernyőn levágás és makró támogatás Mac OS X és Windows felhasználók számára. Ez az egyszerűen használható program a világszínvonalú funkciókat és az intuitív vizuális tervezést ötvözi.

Akár több weboldalt kell indexelnie, akár kifinomult adattovábbítási projektet kell végrehajtania, amely megköveteli a proxy szerverlistát és az Ajax kézidarabot, az FMiner a megfelelő választás az Ön számára! Ezzel a programmal könnyen kezelheti az egyszerû és bonyolult adatbányászati ​​és webes kaparás technikákat, és betöltheti az adatokat egy sor olyan helyszínrõl, mint pl. Ingatlanra osztott webhelyek, keresõprogramok, sárga oldalak, könyvtárak, online fórumok és termékkatalógusok - ehang ces 2016 gadgets.

FMiner funkciók:

Ha egy olyan projektet hajt végre, amely rendszeres és azonnali frissítést igényel, az FMiner integrált ütemezési modulja lehetővé teszi az időszakos ütemezés meghatározását. Néhány legfontosabb jellemzőjét az alábbiakban ismertetjük.

1. Visual Editor opció

Az adatkivonási projekteket a vizuális szerkesztő opció segítségével tervezheti, és kevesebb mint 10 perc alatt megkaphatja a kívánt adatokat.

2. Nincs szükség kódolásra

Az egyszerű, felhasználóbarát és interaktív felület megkönnyíti a kódolt projektek kódolás nélküli rögzítését.

3. Fejlett funkciók

Az FMiner használatával egyszerűen kiválaszthatja vagy lehúzhatja az adatokat a JavaScript-ből vagy az Ajax-ot alkalmazó nehezen induló web 2.0 dinamikus webhelyekről. Ez egy tökéletes eszköz a programozók és a webfejlesztők számára.

4. Többszörös feltérképezési útvonal navigációs opció:

Az FMiner segíti Önt a weboldalak fúrásában, és összekapcsolja a nagyszerű linkszerkezeteket, a legördülő menüpontokat, az URL-mintákat és az automatikus űrlapbeviteli bejegyzéseket.

5. Kulcsszó beviteli lista:

Az FMiner egyik legjobb tulajdonsága, hogy könnyen feltöltheti a bemeneti értékeket

6. Beágyazott adatelemek:

Az FMiner a legismertebb, ha a kulcsszavak listáját elkészíti, többszintű beágyazott kitermelési opcióihoz, amely könnyebben bejárhatja a linkstruktúrákat és rögzítheti a beágyazott termékkatalógusokat, továbbá javítja a webhely keresőmotorjainak eredményeit, és elküldi az adatokat a könyvtárak számára.

7. Több -Threaded Crawl:

Az FMorter több böngészőjű feltérképezési képességével gyorsíthatja az adatok kitermelését, ezáltal könnyedén indexelheti oldalainkat a Google, a Bing és a Yahoo webhelyen. 8. Export formátumok:

Az FMiner nagyszámú export formátumot támogat, például Excel, CSV, HTML, XML és JSON. mint például a MySQL, az MS SQL és az Oracle.

9. Captcha Teszt:

Biztosíthatja az online védelmet az FMiner Captcha tesztjével. Ez megakadályozza, hogy a robotok és a pókok bejussanak webhelyére, és egy átfogó, harmadik féltől származó automatikus captcha szolgáltatás.

10. Proxy és cookie-k névtelen hozzáféréshez:

Az FMiner egyik legjobb tulajdonsága az, hogy támogatja a különböző proxykat és cookie-kat az anonim hozzáférésre. Ez azt jelenti, hogy minden interneten végrehajtott művelet nem rögzül, és az IP-címe titokban marad.

Csak ki kell választania a kimeneti fájlformátumot, és hagyja, hogy az FMiner elvégezze a feladatot. Ez kitörli az adatokat az Ön számára, és figyelemmel kísérheti az eszköz által végrehajtott lépéseket. Az FMiner kiváló vizuális tervezési opciója megragad minden lépést és modellezi a folyamat térképet, amely képes együttműködni a célzott weboldalakkal. Ezenkívül képernyőképeket is biztosít Önnek, hogy nyomon tudja követni az adatok minőségét. Az FMiner adatai Excel, SQL vagy CSV formátumban kerülnek elmentésre, és a specifikációk szerint értelmezhetők.

December 6, 2017