Back to Question Center
0

Semalt: Minden, amit tudnod kell a PHP Web Lehúzóról, mint egy HTML Scrapper

1 answers:

A PHP Web Scraper segíti a HTML-ből a weblapok automatikus lehúzását és megjelenítését különböző weboldalakon. Mi teszi egyedivé ezt az alkalmazást, hogy egy meghatározott helyről húzza az adatokat és ismételten megjeleníti azt. Tehát, amint a forrás weboldal tartalmát frissítik, a program lekicsinyeli a tartalmat, és eldobja a rendeltetési helyre, így a weboldal frissül.

Például, ha folyamatosan friss eredményeket szeretne szerezni egy népszerű weboldalról, írja be a forrás weboldal URL-jét, amelyet egy CSS-választóval társít PHP webes lehúzóhoz - updo with headband fascinator. Kód keletkezik. Most beillesztheti a kódot az oldal forráskódjába, és így is. Amit megtalálsz az oldaladon, az lesz a legfrissebb eredmény a forrásoldalon.

Ez az eszköz kiválóan bővíti a gyakran frissített tartalmakat, például rangsorolást, tőzsdei árakat, árakat és híreket, csak néhányat említve. Ez a HTML lehúzó az egyik legjobb, mert könnyen használható, nagy teljesítményt nyújt, szinte minden böngészővel dolgozik, és ami a legfontosabb, minőségi támogatással jön.

Hátrányok

Sajnálatos módon a kérelem nem fogja tudni kivonni bizonyos helyekről származó adatokat. Ezért ajánlatos kipróbálni, mielőtt megvásárolná. Jelenleg a kaparó nem képes kivágni a videókat a Vimeo-ról, a YouTube-ról és sok videomegosztó webhelyről.

Mielőtt bármilyen weboldalt lekapaszkodna, tiltsa le a JavaScriptet a böngészőjében, és keresse fel a weboldalt. a JavaScript letiltása után még látható tartalom az, amit kiválaszthat az oldalról, és fontos megjegyezni, hogy a viszonylagos útvonalakkal ellátott képeket tartalmazó HTML nem jelenik meg az oldalán

(28 )

A gyakran ismételt kérdésekre adott válaszok

A tartalom több oldalról is kibontható, és egyetlen oldalon jelenítheti meg ezt az eszközt. helyezze be azokat az oldal forráskódjába, ahová megjeleníti őket.

  • Ezen kívül , ugyanazon forrásoldalról több elem is kiválasztható.
  • Ezzel az eszközzel nem lehet weboldalakat klónozni, mert ez nem a célja.
  • Bár ez az alkalmazás nem támogatja a WordPress-t, van egy külön eszköz a WordPress számára.
  • Használhatja a CSS-t a kibontott HTML
  • stílusához
  • . A JavaScript / jQuery használatával módosíthatja a kibontott HTML-t.
  • A weboldal frissítésével csak a legújabb HTML-kódot kaphatja meg. A Labdarúgó pontozási példánál ismételten, ha az utolsó pontszám 0-0 volt, és a pontszám 1-0-ra változik, akkor nem fog látni a weboldalán, amíg frissíti.
  • A kibontott HTML megjelenik a weboldalán HTML formátumban CSS nélkül.

Következésképpen javasoljuk, hogy ezt az eszközt legitim módon használjuk fel. Mindig kérjen engedélyt bármely weboldal tulajdonosától, mielőtt megragadná a HTML-tartalmat. Ön teljesen saját maga használja ezt az eszközt.

December 6, 2017