Back to Question Center
0

Mi az a Web Scraping? Semalt szakértő elmagyarázza

1 answers:

A webes kaparás a más webhelyekről származó ömlesztett adatok kivonásának folyamata. Olyan ez, mint egy internetes kutatás, és a talált adatok automatikusan menthetők a helyi számítógépes fájlba. Napjainkban az emberek csak egyetlen gombnyomással menthetik el az összegyűjtött adatokat a számítógépükön. Sok vállalkozás, valamint magánszemélyek ezt a módszert különféle okokból használják, például nevek vagy termékek listáit. De óvatosnak kell lenniük, hogy ne tegyék közzé vagy újra eladják ugyanazokat a szövegeket, mert ez nem törvényes cselekvés.


Web Scraping Példák

hasznos dolgokat az interneten. A webes kaparás használatával például egy értékesítési menedzser találhat értékes vezetőket a munkájának elvégzéséhez. Ez egy nagyon hatékony módszer. Ahelyett, hogy megpróbálná átmásolni az összes adatot, például a névlistakat és a kapcsolattartási adatokat, a vezetők és a csapatvezetők használhatják az internetes kaparás robotot, hogy összegyűjtsék az összes szükséges adatot a számítógépükbe. Egyes URL-eket is gyűjthetnek, amelyek segíthetnek nekik megtalálni a konkrét információkat.

Pénzügyi ágazatok és webes kaparás

A Fintech Industries sokat használ a webbözésre, megtalálja az összes szükséges információt. A webes kaparás használatával a pénzintézet megpróbál több nyereséget kockáztatni, és az egyetlen módja annak, hogy többet tudjon, mint a többiek, akik megpróbálják ugyanezt tenni. Minél több adatot gyűjt össze egy pénzintézet, annál jövedelmezőbb lesz. A nyereséges üzletemberek egyik legeredményesebb módja az, hogy előfizetjenek a Bloomberg szolgáltatásaira, hozzáférjenek az alapadatokhoz, és jobbak legyenek a versenytársaiknál. Ez főként azért jelentkezik, hogy sok nagyvállalat támaszkodik a webes kaparásra; a legjobb adatokat keresik, annak érdekében, hogy kevesebb hibát tegyenek, és képesek maximalizálni nyereségüket.

A webes kaparás sok embert, kutatókat vagy intézményeket - például az egyetemeket és a kormányokat is - segíthet a kutatások elvégzésében és a szükséges adatok összegyűjtésében. szükség. Például sok tudós megtalálhat igazán nagyszerű információkat, hogy "nyomós" ügyet tudjon folytatni a nyomozásokra.

Hogyan kezdhetik meg az embereket a Web Scraping?

A weboldalakról származó különböző adatok összegyűjtése nehéz feladat lehet. Azok a felhasználók, akik most kezdődnek el a weben, hatékony effektív internetes kaparás alkalmazást igényelnek, mint a Dexi.io. Ez a böngészőalapú eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben összegyűjtsék az összes szükséges adatot, és lehetőséget biztosítanak számukra, hogy összegyűjtött információkat közvetlenül a Box.net és a Google meghajtójába mentse.

A webes kaparás nagyon hatékony és egyszerű eszköz. Ez lehetőséget ad az embereknek arra, hogy egyetlen pillanat alatt ne gyűjtsenek ki minden szükséges adatot Source .

December 7, 2017