Back to Question Center
0

Hogyan készítsd el a terméket az Amazon egyik legnépszerűbb keresőjében?

1 answers:

Gondolt már arra, hogy vajon mi az alapvető három tényező, amelyek elsősorban az Amazonodra vonatkoznak? Relevancia, átváltási arány és termékhitelesség van. Ez a cikk az elsődleges rangsorolási tényezők javítására szolgál. Beszámolunk arról, hogyan lehet növelni a termékoldal relevanciáját, hogyan növelheti Amazon termékeinek konverziós arányát és hogyan javíthatja a márkahatalmat.

Az Amazon gondoskodik a keresők tapasztalatáról és megpróbálja megadni a legkeresettebb keresési eredményekre vonatkozó kérdéseiket. Ez az egyik alapvető elem, amely befolyásolja a listáját az Amazon SERP-ben. Éppen ezért fontos figyelmet kell fordítanod a tőzsdei optimalizálására, figyelembe véve az alábbi szempontokat:

  • Cím

A cím az első dolog, amit az Amazon kutatók megfigyelhetnek a keresési eredményoldalon. Valószínűleg hosszú és olvashatatlan címeket láttál az Amazón számos termékismerettel és jellemzővel. Hidd el vagy sem, ezek a címek az Amazon-nál magasabbak, mint a rövid és pontos címek. Itt jobban kell törődnie arról, ahogyan az Amazon elfogadja a címet, mint a potenciális ügyfelek. A címét annyi keresési kifejezéssel töltheti ki, amennyit csak tud, és annál jobb, annál jobb. Ezzel leíróvá teszi a címét, és vonzza az Amazon robotjait és keresőit is.

  • Bullet pontok

Ez a rész arra szolgál, hogy az ügyfelek számára minden lehetséges információt a termékről. Töltsön ki minden leíró részt, hogy válaszoljon az esetleges ügyfelek esetleges kérdéseire. Ezenkívül indokolt hozzáadni a célzott kulcsszavakat.

A termékleírás az úgynevezett kiterjesztése az előzőekben említett funkciónak.

  • Márka és gyártó

As egy szabály, a felhasználók általában inkább kattinthatnak a márkázott keresési eredményekre, mint az egyes kiskereskedői javaslatokon, továbbá vegye figyelembe, hogy egyes felhasználók a gyártó számát keresi az adott márkás termékeken.

  • Műszaki adatok

A műszaki adatok egy másik fontos Amazon listázási szakasz, amely különbözik a termékfunkcióktól. , fi, méret, súly, szín, gyártási dátum, műszaki adatok stb.

  • Kategóriák és alkategóriák

Az Amazon találati eredmények a kategóriák szerint vannak feltüntetve. Ezért kell hozzáadnia a terméket az érintett kategóriákhoz és alkategóriákhoz. Ez növeli az esélyeit, hogy látható legyen a potenciális ügyfelek számára, és növelje az értékesítést.

  • Keresési kifejezés

Az Amazon az online kereskedőket legalább öt keresési mezővel látja el. Mindenki számára előnyösnek kell lennie, érdekesnek kell lennie a legrelevánsabb és célzottabb keresési kifejezésekkel. Az alábbi hibákat azonban meg kell szüntetni: szavak, szinonimák vagy alternatív megírások megismétlése Source .

December 7, 2017