Back to Question Center
0

Meg tudod mondani, hogyan szerezhetek vissza linkeket az új weboldalamhoz?

1 answers:

Mielőtt bemutatná, hogyan szerezhet vissza linkeket az új webhelyeden, kezdjünk el egy kis elviet. Mi a SEO-re vonatkozó minőségi holtverseny valós értéke? Úgy értem, mindaddig, amíg a Google keresőmotorja a link népszerűségét használja a webhelyek és blogok rangsorolására, a SEO-re vonatkozó minőségi hivatkozások jól forgalmazott árucikkekké váltak. De legutóbb a világ legnagyobb keresőmotorja arra kényszerítette az összes link eladót, hogy menjen alá. Miért? Egyszerűen azért, mert az Ön weboldalának vagy blogjának keresési rangsorának javítása érdekében most már vásárolt linkeket nem ismeri fel a Google Főbb Webmester Irányelveinek megfelelően.

Így hát hadd mutassam meg néhány hideg számot, amiket kaptam, miután elérte a körülbelül 250 blogot és online hálózatot, amelyek fizetett link építéssel foglalkoznak. Ezért, mielőtt elgondolkodna a visszafordulások beszerzéséről, javasoljuk, hogy legalább a következőket vegye figyelembe. Az alábbiakban röviden felsoroltam a megállapításomat:

  • A PR1-2 weboldalak és blogok legmagasabb PageRank által kínált minőségi linkjei általában 30 dollárért és 120 dollárért havonta kerülnek értékesítésre. Ennek során leginkább az oldalsávra és a láblécekre mutató linkeket kap. De az a dolog, hogy ezt a fajta visszafordulást a Google gyakran felismeri a linképítés egyértelműen manipulatív rendszerévé, ezért néha súlyos rangsorolási büntetést igényel.
  • A PBN-k (privát bloghálózatok) a legelterjedtebb üzleti ágazatok és versenypiaci rések, amelyek értékesítik a linkeket: Utazás, Fitness, Divat, Pénzügy és Marketing. Nagyon valószínű, hogy megvásárolja az Ön által választott tartalmi horgony szöveges linkeket. És nincs pontos költségbecslése, például az árazás, mindig függ a linkforrás mutatóitól.
  • Íme, hogy készen állok visszaváltani a weboldalamra - csak nézze meg a 250 blog és az online hálózatok által megkapott teljes összegemet. Közel 50 közülük egyetértett abban, hogy értékes backlinks eladó. 20. ragaszkodott hozzá, hogy nem fizetett vissza, és egyáltalán nem foglalkozott ezzel a szolgáltatással. És a többiek tényleges válasz nélkül maradtak.
  • Végül azoknak az 50 weboldalnak és blognak a közel felét, amelyek megerősítették, hogy rendelkezésükre állnak az eladásra szánt SEO backlinks, megállapodtak abban, hogy valóban foglalkoznak velem.

Nos, amint láthatja - maga a kérdés, hogy miként szerezhet vissza linkeket, valójában nem kérdéses. Úgy értem, ez nem agyag, hogy könnyen visszaválthatsz az új weboldaladhoz, természetesen mivel Ön felismeri az összes potenciális kockázatot, hogy maga elé állítja a rangsorát. Tehát, ha még mindig kockáztatni szeretnél, itt van, hogyan lehet visszavezetni a legbiztonságosabb módszert. Első és legfontosabb szempont az alábbiakra:

  • Vendég blogolás - a vendég blogbejegyzései vagy cikkek beszerzése valószínűleg a legbiztonságosabb módja az új weboldal vagy blog linkjeinek vásárlására.
  • Szponzorált megjegyzések - hasonlóan a vendég blogoláshoz, bizonyos szponzorált megjegyzéseket rendeznek az iparággal kapcsolatos vagy a niche specifikus weboldalon vagy a blog tulajdonosánál (admin).
  • Termék-vélemények - magától értetődő, mivel az egyetlen kihívás, hogy találkozzon ott, azonosítja a megfelelő harmadik fél forrása tisztán releváns a fülke vagy tárgya vita Source .
December 7, 2017