Back to Question Center
0

Igaz, hogy az Amazon com egy új keresőmotor a termékek számára?

1 answers:

Néha hallottam az embereket arról, hogy az Amazon com egy új, kifejezetten a termékekhez tervezett keresőmotor, nem pedig az alapértelmezett definíció, mint a világ vezető szállítója az e-kereskedelem és a drop-shipping online üzletág területén. Szóval, mennyire igaz ez a divatos feltételezés, hogy az Amazon com olyan termékek keresőmotorává fejlődött - még inkább valóságos, mint gondolhatnánk? Szerencsére van egy meglehetősen meggyőző nyilatkozat az online marketing technológiákkal kapcsolatos legújabb tanulmányról. Ezt a kutatást négy különböző országban végezték el, és ugyanabban az időben a tárolóhasználatot fedezték fel. Az alábbiakban megmutatom neked néhány érdekes eredményt, és megpróbálom megválaszolni a fő kérdést erre a történetre.

Egyre több ember használja az Amazon com terméket keresőmotorként. A felmérés szerint a marketingkutatás az Egyesült Államokból 1000 fogyasztóból, valamint a Németországból, az Egyesült Királyságból és Franciaországból származó kapcsolódó vásárlókból állt - országonként hétszáz válaszadóval (augusztus 2017-ig):

  • Az online vásárlók több mint 70% -a elsősorban az Amazon-ot látogatja meg, amikor többet szeretne megtudni egy bizonyos termékről (mint például a tényleges árképzésről, az ügyfelek véleményeiről, a termék részleteiről, a célzási pontokról stb.). döntést hoz a vásárlásról.
  • Az online kiskereskedelemben böngésző aktív felhasználók közel 25% -a megerősítette, hogy az Amazonért megismerkednek az igényelt termékkel, a funkciók megismerésével, a közös árazással és bármilyen más tulajdonsággal - az igazi téglagyárban voltak.
  • Az Amazonen élő aktív vásárlók mintegy 55% -a elismerte, hogy közvetlenül használják az első termékkeresésüket, gyakorlatilag az értékesítésre rendelkezésre álló termékek tekintetében.
  • Tekintettel arra, hogy a Google továbbra is a termékhez kapcsolódó ügyfélkutatások mintegy 85% -át teszi ki, a szakadék esetleg lezárulhat, ráadásul meglehetősen gyors ütemben várható.
  • A kiskereskedelmi értékesítés új oldala különösen az e-kereskedelmi cégeknek és a cseppköteles termékboltoknak. Ami az Amazon-t illeti, ez az igazán zsúfolt világ legnépszerűbb digitális piaca azt mutatja, hogy az okostelefonok megváltoztatják a vásárlás módját. Ez azt jelenti, hogy egyre több aktív vásárló azonnal alkalmazkodik a mobilbarát keresések jelenlegi fejlődéséhez. És az Amazon com a keresőmotor és a termékközpontú algoritmus minták nem kizárás ebben a szabályban. Ez azt jelenti, hogy minden modern koncepció vagy kiskereskedelem és online promóció elkerülhetetlenül változik.

    Nézzünk szembe velünk - a fogyasztói magatartás általános szokásait nemrégiben megváltoztatták. Úgy értem, hogy minden közös vásárló nagyobb valószínűséggel alakítja ki véleményét, és megbízhat bizalommal a termék felülvizsgálatai és a rendelkezésre álló egyéb információk terén, nem pedig az élő értékesítőkre támaszkodva. És függetlenül attól, hogy mennyire ismerik ezeket a munkavállalókat - a modern kiskereskedelmi ipar még mindig fizikai helyszínek, terek és értékesítési pontok teljes mérhető erózióját tapasztalja Source .

    December 7, 2017