Back to Question Center
0

A Semalt Expert meghatározza az A1 webhely URL-lehúzóját

1 answers:

A weboldalak letapolásával kapcsolatos információk összegyűjtése vagy betakarítása helyi tárhelyre történik. Lehetőség van az adatok egy webhelyről történő lekérdezésére, és a helyi helyre mentéshez az A1 webhely URL-lehúzója segítségével. A strukturált adattárolási teljesítmény létrehozásához összetévesztheti és összekapcsolhatja a weboldal információinak különböző elemeit. Emellett képes szűrni az URL-eket az adatok lekaparásához és a CSV és az SQL fájlok létrehozásához. Ezt az információt helyi meghajtóra exportálhatja, vagy tárolhatja egy olyan adatbázisban, mint az SQL adatbázisok.

Ez a SEO irányelv lényeges tippeket tartalmaz a weboldal URL-nyírók sikeres használatával kapcsolatban.

Az induláshoz le kell töltenie és telepítenie kell az A1 webhely URL-szűrőjét. Ez a szoftver olyan Windows operációs rendszereken fut, mint a Windows 10/8/7 / Vista / XP / 2008/2003, valamint a MacOS / OS X - Yosemite vagy újabb verziók. Ez az eszköz:

  • Csak letöltési fájlméret 6,09MB.
  • A 8.x verzió nem igényel előfizetési díjat.
  • Teljesen működőképes 30 napos próbaidőszak hatékonyságának értékelése céljából.
  • Ár: $ 0 az ingyenes változathoz, valamint $ 49 a professzionális változathoz.
  • A vásárlás előtt és után ingyenes terméktámogatást nyújt..

Az A1 webhely URL-lehúzójának egyik hűvös tulajdonsága, hogy ez a vásárlás minden 8.x verzióra kiterjed. Ráadásul az emberek képesek lesznek frissíteni a 9.x verzióra, bármikor, mielőtt egy 1yr periódus lejár.

Weboldaladatok kihúzása weboldallal URL lehúzóval

A kaparó számos online előnyben részesített feladatot képes elvégezni. Ezek a funkciók magukban foglalják a források, például utazási weboldalak, szállodák, készletek és időjárás-árazások adatainak összegyűjtését és összegyűjtését. Az emberek képesek lesznek integrálni a lekicsinyelt weboldaladatokat különböző adatelemzési algoritmusokra és eszközökre. Az emberek képesek lehetnek leltártárgyakat készíteni egy másik webhelyről, és menteni őket olyan formátumban, amely kompatibilis a natív adatbázisával.

Honlap robogók

A weboldal URL-lehúzója egy szabványos web pók. A feltérképezés során számos feladatot elvégezhet, például az URL-ek szűrését. Lehetőséged van arra, hogy ellenőrizd a feltérképezés sebességét, hogy képes legyen megragadni az alapvető szükségleteidet, beleértve a webhely terhelését.

Adatbevitel

Az A1 kaparó több szabályos kifejezést tartalmaz, amelyek megfelelnek a kívánt adat típusnak. Vannak felhasználóbarát eszközök is, amelyek segítenek meghatározni az adatok szabályozását. Lehetősége van arra, hogy létrehozza a szükséges szabályos kifejezéseket a kívánt információhoz.

Összefoglalva, az A1 webhely URL-lehúzója képes letölteni a webhelyinformációkat a kívánt formátumra. Számos formátum létezik, amelyeken keresztül képes adatokat exportálni egy URL lehúzóból. Elsősorban olyan adatokat kaphat, mint a CSV vagy akár az SQL fájlok. Automatizálási konfigurációk lehetségesek. Beállíthatja az adatgyűjtés ütemezési ütemezését. A 30 napos ingyenes próbaidőszak alatt készen áll arra, hogy automatizálja az adatrögzítést weboldalakhoz, például a hírportálokhoz Source .

December 7, 2017