Back to Question Center
0

A Semalt Expert kifejlesztette az internetes adatbeviteli eszközöket

1 answers:

A webes selejtezés magában foglalja a weboldaladatok gyűjtését egy webes robot segítségével . Az emberek weboldaladatok kitermelő eszközeit használják értékes információk megszerzésére olyan webhelyről, amely elérhető egy másik helyi tárolóeszközre vagy távoli adatbázisba való exportálás céljából. A webes lehúzó szoftver olyan eszköz, amelyet fel lehet használni weboldalak, például termékkategóriák, teljes weboldal (vagy részek), tartalom és képek előállításához. Lehet, hogy bármely webhely tartalmát más webhelyről szerezheti be, anélkül, hogy hivatalos API lenne az adatbázis kezeléséhez.

Ebben a SEO cikkében vannak olyan alapelvek, amelyekkel ezek a weboldaladatok kitermelő eszközök működnek. Lehetőséged van arra, hogy megtanulják, miként végzi el a pók a feltérképezési folyamatot a webhelyadatok strukturált módon történő mentésére a webhelyek adatgyűjtése céljából. Megfontoljuk a BrickSet weboldalának adatbeviteli eszközeit. Ez a domain egy közösségi alapú weboldal, amely sok információt tartalmaz a LEGO készletekről. Meg kell tudni csinálni egy funkcionális Python extrakciós eszközt, amely a BrickSet weboldalára utazhat, és mentheti az adatokat adatkészletként a képernyőn. Ez a web lehúzó bővíthető, és jövőbeni változásokat is tartalmazhat a működésében.

Szükségletek

Az egyik, aki Python webkiszedőt hoz létre, helyi fejlesztési környezetet igényel a Python 3 számára. Ez a futási környezet egy Python API vagy szoftverfejlesztő készlet, az Ön webrobotja szoftverének. Néhány lépést követhetünk az eszköz készítésénél:

Alapvető lehúzó létrehozása

Ebben a szakaszban rendszeresen meg kell találnia és letöltenie kell egy weboldal weboldalait. Innen el tudja tölteni a weboldalakat, és kiválaszthatja tőlük a kívánt információkat. Különböző programozási nyelvek képesek ezt a hatást elérni. A bejárónak képesnek kell lennie több oldal egyidejű indexelésére, valamint az adatok különböző módon történő mentésére.

A pókjának egy Scrappy osztályát kell venni. Például a pók nevünk brickset_spider. A kimenetnek úgy kell kinéznie, mint:

pip install script

Ez a kódszöveg Python Pip, amely hasonlóan fordulhat elő a stringhez hasonlóan:

mkdir brickset-scraper

Ez a karakterlánc létrehoz egy új könyvtárat. Navigálhat hozzá, és használhat más parancsokat, mint pl. Érintő bemenet a következőképpen:

érintse meg a scraper Source .py

December 7, 2017