Back to Question Center
0

A Semalt Expert kifejlesztette az internetes adatbeviteli eszközöket

1 answers:

A webes selejtezés magában foglalja a weboldaladatok gyűjtését egy webes robot segítségével . Az emberek weboldaladatok kitermelő eszközeit használják értékes információk megszerzésére olyan webhelyről, amely elérhető egy másik helyi tárolóeszközre vagy távoli adatbázisba való exportálás céljából. A webes lehúzó szoftver olyan eszköz, amelyet fel lehet használni weboldalak, például termékkategóriák, teljes weboldal (vagy részek), tartalom és képek előállításához - secured debt settlement. Lehet, hogy bármely webhely tartalmát más webhelyről szerezheti be, anélkül, hogy hivatalos API lenne az adatbázis kezeléséhez.

Ebben a SEO cikkében vannak olyan alapelvek, amelyekkel ezek a weboldaladatok kitermelő eszközök működnek. Lehetőséged van arra, hogy megtanulják, miként végzi el a pók a feltérképezési folyamatot a webhelyadatok strukturált módon történő mentésére a webhelyek adatgyűjtése céljából. Megfontoljuk a BrickSet weboldalának adatbeviteli eszközeit. Ez a domain egy közösségi alapú weboldal, amely sok információt tartalmaz a LEGO készletekről. Meg kell tudni csinálni egy funkcionális Python extrakciós eszközt, amely a BrickSet weboldalára utazhat, és mentheti az adatokat adatkészletként a képernyőn. Ez a web lehúzó bővíthető, és jövőbeni változásokat is tartalmazhat a működésében.

Szükségletek

Az egyik, aki Python webkiszedőt hoz létre, helyi fejlesztési környezetet igényel a Python 3 számára. Ez a futási környezet egy Python API vagy szoftverfejlesztő készlet, az Ön webrobotja szoftverének. Néhány lépést követhetünk az eszköz készítésénél:

Alapvető lehúzó létrehozása

Ebben a szakaszban rendszeresen meg kell találnia és letöltenie kell egy weboldal weboldalait. Innen el tudja tölteni a weboldalakat, és kiválaszthatja tőlük a kívánt információkat. Különböző programozási nyelvek képesek ezt a hatást elérni. A bejárónak képesnek kell lennie több oldal egyidejű indexelésére, valamint az adatok különböző módon történő mentésére.

A pókjának egy Scrappy osztályát kell venni. Például a pók nevünk brickset_spider. A kimenetnek úgy kell kinéznie, mint:

pip install script

Ez a kódszöveg Python Pip, amely hasonlóan fordulhat elő a stringhez hasonlóan:

mkdir brickset-scraper

Ez a karakterlánc létrehoz egy új könyvtárat. Navigálhat hozzá, és használhat más parancsokat, mint pl. Érintő bemenet a következőképpen:

érintse meg a scraper.py

December 7, 2017