Back to Question Center
0

Tudom gyorsan felismerni a legkeresettebb elemeket az Amazon-on?

1 answers:

A rövid válasz igen, igen. És ez nem olyan nehéz megtalálni a legkeresettebb elemeket az Amazon-on, hogy azokat beillesszék a listáikba, és teljes mértékben megfeleljenek ennek a hiánypótlásnak. Annre szükséged van, hogy megtalálja a megfelelő eszköztárat vagy egyablakos platformot, amely minden igényt kielégít a versenyképes kutatás és az Amazon legfontosabb teljesítménymutatóinak nyomon követése érdekében. De mi lenne, ha azt mondanám, hogy még a csúcskategóriás kutatási és nyomkövetési eszközök is csak egy kis része a hatalmas puzzle, amely minden olyan új értékesítési lehetőségeket, amelyek még mindig fedetlenek az oroszlánrészről az eladók körében. Tehát az alábbiakban megmutatom neked néhány ésszerű lehetőséget, hogy könnyedén megtalálja a legkeresettebb elemeket az Amazon-n, és kapjon ötleteket, niche javaslatokat, valamint általános tendenciákat és vásárlási érzéseket, amelyek potenciálisan befolyásolhatják értékesítési teljesítményét az igazán zsúfolt piacon . Jungle Scout - ez az online eszköz valószínűleg a legjobb erőforrás az adatvezérelt kutatások futtatásához a legkeresettebb kereséseknél

elemek az Amazonon. Milyen termékek vannak a fogyasztói igények tetején? Milyen termékek a legkeresettebb elemek az Amazonon? Melyik fülkék egyre népszerűbbek? Mit tehetsz jobban, mint a legközelebbi versenytársak? Vannak-e olyan hibák és rossz döntések, amelyeket a piaci ellenfelei már megtettek, hogy ilyen soha ne szoruljon csapdába? Hogyan találhatunk jelenleg rejtett bevételi forrásokat és potenciálisan forró elemeket az értékesítésben? A dzsungel felderítő résszel rendelkező vadászgép pontosan az az eszköz, amellyel mindazokat a válaszokat adhatja meg, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az erőszakos eladási versenyen maradjanak, és vezető szerepet töltsön be az Amazonon.

Keepa - a végső árkövető eszköze, hogy teljes képet kapjon a leginkább keresett Amazon-termékekről (nagyszerűen) archív történelem áll rendelkezésre, hogy elkapja az elsődleges trendeket, amelyek az e-kereskedelem és a drop-shipping üzletág vezetését jelentik). Ez a jól teljesítő online keretrendszer 11 különböző országban érhető el, többnyelvű verziókkal, amelyek segítenek Önnek árösszehasonlításban, árlejtési figyelmeztetésekben, rendelkezésre állási értesítésekben, messzemenő árelőzményekben, valamint a legfrissebb Amazon ajánlatainkban, amelyek érdemesnek tartják a figyelmüket .

A Kommunikáció a Kulcsszavak versenyzői számára

Hatály - egy nagy teljesítményű kulcsszó és termékkutató eszköz. Használja azt, hogy felfedezze a legkeresettebb elemeket az Amazon-n, összhangban azokkal a legnépszerűbb kulcsszavakkal, amelyeket a versenytársak rangsorolnak - és készen vagy. Ez az eszköz hasznos lehet a legjobban teljesítő kulcsszavakkal rendelkező Pay-Per-Click kampányok optimalizálásához, valamint potenciálisan ígéretes fülkék megjelenítéséhez, amelyek viszonylag magas haszonkulccsal rendelkeznek a korlátozott verseny ellenében. Ráadásul a Scope különösen hasznosnak bizonyult a kockázatkezelés és az összes olyan frusztrikus számítások miatt, amelyekkel megbecsülheti az értékesítési mennyiségeket és a készleteket, vagy például az FBA után jobb nyereségre számíthat Source .

December 7, 2017