Back to Question Center
0

Semalt: Ingyenes webböngészők a programozók számára

1 answers:

Ha valaha is szüksége volt adatainak harmadik féltől származó adatokra történő letöltésére, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a

az esélyek inkább a hivatalos API-k. Az interneten azonban vannak olyan internetes kaparók, amelyek megkönnyítik a munkáját, és mint programozó vagy fejlesztő, az adatokat olyan sok helyről vonhatja le, amennyit csak akar.

1. Data Scraper:

A Data Scraper egy egyszerű, de hatékony és hasznos webes kaparó program. Ez nemcsak a képeket és szövegeket veszi fel, hanem elemzi a listákat és táblázatokat egy vagy több oldalról. Ezután az eszköz átalakítja vagy elmenti az adatokat XLS és CSV fájlokhoz. Ez ingyenes és számos funkcióval rendelkezik. Azonban a programozók és a profi fejlesztők a fizetős verziót használják, amely számos funkciót tartalmaz, és nem igényel kódolást.

2. Web Scraper:

A Web Scraper olyan Chrome-bővítmény, amely könnyen integrálható a Google Chrome böngészőjébe. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy webhelytérképeket hozzanak létre, amelyek megmutatják, hogyan kell navigálni egy webhelyet és milyen típusú adatokra van szüksége. A programozóknak és a fejlesztőknek csak ezt a bővítményt kell hozzáadniuk a Chrome-hoz, és el kell kezdeniük az adatok kibontását.

3. Lehúzó:

Az adatok kitermelésével kapcsolatban a fejlesztők és a programozók sok kihívással szembesülnek. Azonban a lehúzóval, munkájuk gyorsabb és könnyebb, mint valaha. Ez egy könnyen használható webes lehúzó, amely az adatokat táblák, képek, listák és szövegek formájában kiválthatja. Csak kattintson a Scrape gombra a jobb felső menüjében, és hagyja, hogy ez az eszköz működjön.

4. Octoparse:

Az Octoparse hatalmas lehetőségekkel rendelkezik, és az egyik legjobb internetes kaparó az interneten..Könnyen kezelheti statikus és dinamikus webhelyeit az AJAX, a cookie-k és a Javascript segítségével. Csak be kell töltened ezt a programot és aktiválnod kell. Elrejteti azt a tartalmat is, amelyet esetleg nem kíván kivonni, és felhőszolgáltatása lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt nagy mennyiségű adatot kivonjon.

5. ParseHub:

A Parsehub egy híres webes kaparás program, amely a JavaScripteket, cookie-kat és AJAX technológiát alkalmazó webhelyekről és blogokról gyűjt adatokat. Egyedülálló gépi tanulási technológiával rendelkezik, amely problémáik nélkül képes olvasni, értékelni, átalakítani és elemezni a releváns adatokat.

6. Visual Scraper:

A Visual Scraper nagyszerű azok számára, akik képeket és videofájlokat szeretnének kivonni. Ez egy ingyenes webes lehúzó, amely egy egyszerű point-and-click felületet tartalmaz, és széles körben használják a releváns adatok gyűjtését az internetről. Megkapja a valós idejű adatokat a kívánt oldalakról, és exportálja XML, CSV, SQL és JSON formájában.

7. Outwit Hub:

Ez az ingyenes program sok funkcióval rendelkezik, és leginkább Windows, Linux és egyéb operációs rendszerekhez használható. Ez lehetővé teszi számukra, hogy több mint ötvenezer weboldalról adatokat kapjunk. Azonban a prémium verzió több mint 130 000 weboldalt képes felhúzni bármilyen probléma nélkül.

8. Dexi.io: ​​

A CloudScrape néven is ismert, a Dexi.io egy híres böngészőalapú internetes lehúzó. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy adatokat kapjanak, és három különböző típusú robotot biztosítanak a munka egyszerű elvégzéséhez. Feladhatja a feltérképezéssel, kitermeléssel és adatcsövekkel kapcsolatos feladatokat.

9. Webhose.io:

A Webhose.io egy ingyenes program, amely névtelen webes proxy szervert biztosít, és a lehető leghamarabb elvégzi a munkát. Nem csak a webhelyeket raktrálja, hanem archiválja az adatokat; ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, hogy elvesztené a hasznos információkat, mivel az Archívum mappájába kerül Source .

December 7, 2017