Back to Question Center
0

Hogyan szerezheti be a termékét az Amazon-on - gyorsan és nyugodtan?

1 answers:

Az Amazon egy nagyon népszerű online piactérként ismert, mintegy 170 millió egyedi látogatóval, havi becslésekkel. Ezért, ha újonc vagy, és szeretné tudni, hogyan szerezheti meg a termékét az Amazon webhelyen - máris a megfelelő helyen. Az alábbiakban megmutatom neked egy rövid lépésről lépésre szóló instrukciót, hogy megértsd, hogyan szerezheted gyorsan fel a terméket az Amazon webhelyen - és elkezdheted a sikeres értékesítési üzleteket azonnal. Szóval, végigfuttatjuk a folyamat lényegét.

Hogyan juthat el az Ön által megjelölt termék az Amazon-on

Mielőtt bármi mást, hadd mutassam meg, hogyan kell eladni az Amazon. Az a helyzet, hogy az eladási folyamat olyan egyszerű vagy nehéz lehet - csak attól függően, hogy milyen típusú termékek, kategóriák vagy mennyiségek fogják meghatározni a jövőbeli megrendelések célpontját. De itt van négy szál, hogy könnyebbé tegyük a dolgokat, legalábbis azokkal kapcsolatban, amelyek a termékeknek az Amazon-on való gyors felsorolására vonatkoznak:

1. Válassza ki a megfelelő eladókategóriát - leggyakrabban ez határozottan függ egy bizonyos üzleti tevékenységtől. Alapvetően két különböző módon kezdheti el az értékesítést - akár kis egyéni eladóként (mivel havi eladási átlagát havonta 40 elem alatt találja meg, a középszerű eladói díj nem több, mint 1. 5 dollár az eladott termékenként), vagy kezdettől kezdve professzionális eladóként (mivel havi eladása várhatóan meghaladja a havi 40 termékértékesítést, havi díja 40 dollárral kezdődik, plusz egyéni tranzakciós kifizetések).

2. Állítsd be saját Amazon eladófiókodat - ez azt jelenti, hogy kiskereskedelmi tevékenységedet az Amazon-nál regisztrálnod kell, hogy végre elkezdhessd eladni. A fiókbeállítás e részének teljesítéséhez az Amazon felkérést kap, hogy töltse ki a következő adatokat: Üzleti név, Jogi név / cím, Szállítási lehetőségek, Bankszámla adatai, Kapcsolat adatai (mind az Amazon, mind a jövőbeli ügyfelek számára).

3. Hozzon létre és töltse be a privát eladók profilját - ez az, amikor mindenki az Amazon-on vásárolni fogja, hogy megtudja, mi a csepp szállítási boltja (az eladó leírása, a saját egyedi logója, mint az Amazon eladó, az alapvető a Visszatérési / Visszafizetési politika feltételei és feltételei).

4. Most már tudod, hogyan szerezheted be a terméket az Amazon-on - itt az ideje elkezdeni az eladást és a szállítást! Természetesen a folyamat ezen gyakorlati része általában a legnehezebb. Ez azt jelenti, hogy meg kell hármáznia a keresési optimalizálási erőfeszítéseit, és folyamatosan meg kell tanulnia, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a terméklistáiból. Végül, hogy eladni neked szinte önállóan Source .

December 22, 2017