Back to Question Center
0

Hogyan rangsoroljuk az Amazon termékeket, mint egy profi eladó?

1 answers:

Nem kell azt mondani, hogy minden profi ügynöknek tudnia kell, hogyan rangsorolja az Amazon termékeket, hogy mindig a keresés tetején maradjanak. Úgy értem, hogy magas rangú, talán az egyetlen módja a túlélésnek, hiszen a jelenlegi keresési pozíciók javításával közvetlenül a célközönség elé teheti termékeit. Tehát alább megmutatom, hogyan rangsorolhassam az Amazon termékeket, mint egy igazi profi eladó. Gyorsan végigvezessük a következő lépésről lépésre szóló útmutatót.

Az Amazon termékek rangsorolása

Első lépés: Határozza meg a fő cél kulcsszavát

az Amazon-on teljesen különbözik a nagy keresőmotoroktól, például a Google-tól. Ez azt jelenti, hogy a fő célcímkék azonosítása és a kezdeti lista létrehozása érdekében meg kell adnia a Google Kulcsszótervező eszközt - először és legfőképpen. Így nem csak a célzási kulcsszavak fő listáját hozhatja létre, hanem a kulcsszóhasználat általános tendenciáinak nagyszerű megjelenítését.

Második lépés: A fő lista finomítása a végső ellenőrzőlistára

Miután megvan a főbb kulcsszavak listája, itt az ideje, hogy kicsit rövidebb legyen. Úgy értem, hogy sokkal rövidebb ellenőrző listát kell kitöltenie, amely csak a legeredmesebb nyerő kulcsszavakat és a hosszútávú termékkeresési kombinációkat tartalmazza. Így azt javaslom, hogy az alábbi kulcsszavakra vonatkozó kutatási és javaslati eszközök egyikét használjátok kifejezetten az Amazon eladók számára. Próbálj ki mindegyiket - főleg azért, mert mindkettőt teszteltem mind a saját termékinfigurációim optimalizálásához az Amazonon. Elvégre csak az Ön döntése alapján dönthet.

  • Sellics - ez az online segítő különösen hasznos lehet a kulcsszavak kutatásainak legkorábbi szakaszaiban. Ami engem illet, Sellics-t használtam a brainstorming szakaszban. És minden nagyon egyszerű - mindössze annyit kellett volna, hogy csak meg kell adnia néhány fő célcímkémet, és segítséget kell kapnia néhány értékes kulcsszójavaslattal és hasznos tippekkel, amelyeket közvetlenül a legközelebbi niche /.
  • Sonar - rendkívül hasznosnak bizonyult számomra, amikor még mindig nem voltam tudomása arról,. Egyszerűen megfogalmazva, ez a kulcsszó-kutatóeszköz lehetővé teszi, hogy minden Amazon-kereskedő felfedezze az értékes kulcsszavakat és a hosszú farok kombinációkat, amelyek a termékeik rangsorolásához szükségesek. Hasonlóan a Sellics kulcsszóeszközhöz, a Sonarnak csak egyetlen kulcsszavát kell kitöltenie ahhoz, hogy a legjobb kulcsszó-referenciákat adhassa meg, és értékes internetes mutatókkal, például az átlagos keresési mennyiség becslésével, a jelenlegi használati trendekkel stb Source .
  • December 22, 2017