Back to Question Center
0

Mik azok a gyakorlati módszerek az Amazon eladások javítására?

1 answers:

Az Amazon piactér egy aranybánya mind a nagy, mind a kisvállalkozások számára. Ez lehetőséget ad arra, hogy termékeket áruljon el a világ minden tájáról érkező emberek számára, és jelentősen növelje márkajelzését.

Mindenki erõs versenyt beszél az Amazonon, és ezek a gondolatok nem indokolatlanok. A marketingesek milliói minden új ügyfélért küzdenek, mivel ismerik üzleti potenciáljukat. Ugyanakkor az Amazon közel 90 millió egyedi látogatót kap havi rendszerességgel, és ha okos hozzáállása van az Ön vállalkozásának, egyszerűen nem maradhat észre sem. Amazon iparági adatok szerint az új piactér-eladók az összbevétel 50% -os növekedését látják, amikor az Amazon-on komolyan értékesítik. Ezek a bátorító számok azt mutatják, hogy mindenkinek van esélye, hogy virágozhasson az Amazonon. Minden, amire szüksége van, tartós, és ismerje meg a trükköket, hogy megduplázhatja bevételeit.

Ebben a cikkben bemutatunk néhány bizonyított módot, hogyan javíthatja az Amazon eladásait és maradhat ki a tömegből.

A siker kulcsa az Amazonon való értékesítéshez Ahhoz

, hogy virágzó eladó legyen az Amazonon,. Tehát kevés bizonyított mód van arra, hogyan javíthatja az Amazon eladásait.
 • Versenyképes ár
 • Az ár a legfontosabb rangsoroló tényező az Amazon. A differenciáló, amely egy kereskedőt választ el egymástól. Az Amazon felhasználók könnyen összehasonlíthatják az árakat, és megtalálhatják az általuk legértékesebb üzleteket. Tehát, ha meg akarja nyerni a Vásárlási dobozt, és a TOP of Amazon keresési eredményoldalon van, akkor készen kell álljon arra, hogy versenyben álljon az áron. Előre kell gondolnia, hogyan csökkentheti a költségeket a veszteségek elkerülése érdekében. Csak olyan termékeket felsoroljon, amelyek elegendő fedezettel rendelkeznek ahhoz, hogy versenyképesen árazjanak az Amazonon, és még mindig kínálnak egy ésszerű megtérülési értéket a készletnek és az általános költségeknek. Továbbá érdemes megemlíteni, hogy az Amazonen történő értékesítés jó formája lehet a reklámnak, amely nem követeli meg a kereskedőktől, hogy vásároljanak kattintásonként fizetett hirdetéseket.

  Az Amazon számos szekciót kínál a kereskedőknek, ahol felsorolják termékjellegű előnyöket. Ezeket a tartalomszekciókat nemcsak a termékek jellemzőit, hanem az erős pontokat is szemmel láthatjuk ügyfeleinek. Kiegyensúlyozott információkkal szolgál arra, hogy termékei hogyan segíthetik ügyfeleiket a mindennapi ügyekben. Válaszolj ügyfeleidnek a kérdést: "Mi van velem?", És hűséget fogsz kapni a márkádhoz.

  Nem a játék vége, ha az ügyfél vásárol a boltból. Ezt követően szakmai támogatást kell nyújtania neki. Értesítse őket a szállítási folyamatról és figyelmeztessen a késedelmekre. Amint az ügyfél megkapja a vásárlást, lépjen kapcsolatba vele, hogy visszajelzést kérjen. Ez egy tökéletes módja annak, hogy megmutassuk az ügyfeleknek a felértékelődést és aggodalmat. Ez az információ segít megérteni, hogy a termék megfelel-e a piac igényeinek, vagy sem. Továbbá, ha megkérdezi ügyfeleit tapasztalatairól, javíthatja vállalkozását és növelheti az ügyfelek lojalitását.

  • Piac az Amazon vásárlói számára

  Az Amazon vásárlóinak vásárlók. Ahhoz, hogy ügyfeleidet kiszolgálja és hosszú távú értékesítést érhessen el, a vásárlókat a következő vásárláskor kedvezményre bocsáthatja. Továbbá értékesítési tanúsítványokat és ajándékokat is használhat.

  Mielőtt vásárolna valamit az Amazon-on, a legtöbb vásárló ellenőrizze a termék értékelését annak megértéséhez, hogy bízhatnak benned, mint megbízható eladó vagy sem. Ezért fontos, hogy pozitív és ökológiai áttekintésekkel dolgozzon ki egy társadalmi bizonyítékot. Győződjön meg róla, hogy mindegyiket egyenlő módon hozták létre, mert az Amazon küzd az ösztönzött visszajelzések ellen. És ne is gondolkodjon vásárlással. Egy pillanat alatt pusztítja el hírnevét. Szerencsére vannak olyan módszerek, amelyek pozitív organikus bírálatokat eredményeznek a szabályok megsértése nélkül. Például a vásárlók számára tökéletes ügyféltámogatást és jó engedményeket kínálhat.

  • Ne hagyja figyelmen kívül hirdetési szolgáltatásokat

  Ha több lehetőséget szeretne eladni, kell befektetni az Amazon reklám. Szponzorált termékhirdetést hozhat létre, hogy megjelenítse termékeit a TOP az Amazon keresési eredményoldalán. Ebben az esetben minden felhasználónak a hirdetésre való kattintásért fizetnie kell. A herceg a piaci résen belüli verseny szintjétől függ. Egy másik módja annak, hogy reklámozzon a terméked az Amazon-on, hogy egy címsoros keresési hirdetést hozzon létre. Ez a hirdetés megjelenik a TOP az Amazon keresési eredményoldalán is. A fő keresési hirdetés és a szponzorált hirdetés közötti elsődleges különbség az, hogy egy címsoros keresési hirdetés a keresési találatok legmagasabb pontjára néz. Más szóval, megkapja a lehetőséget, hogy kitűnjön a tömegből, és vonzza a termékeinek nagy forgalmat. Végül használhat egy termékmegjelenítő hirdetést. Ez a hirdetés megjelenik a képernyő oldalsó sávjában, amikor a felhasználók megtekintik az egyes elemek adatait.

  Természetesen az Amazon hirdetések nem mindegyike ugyanolyan hatékony lesz az Ön számára. Azonban soha nem fogja tudni, amíg meg nem próbálod. Ezért próbálhatja meg az Amazon hirdetési szolgáltatásainak egyikét az üzleti irányultság és célok alapján. És ha pozitív megtérülést generál, akkor megéri.

  Záró gondolatok

  Az Amazon nagy értékesítési csatorna minden vállalkozás számára. Ez lehet elsődleges vagy kiegészítő módon bevételt keresni. Ez nemcsak az értékesítés növekedését és a márkaismertség javítását szolgálja, hanem lehetőséget nyújt a termékeinek világszerte történő értékesítésére is. Mindössze annyit kell tennie, hogy elvégezze a szükséges előrelépést a szorgalomnak köszönhetően, hogy álljon, hogy profitot nyerjen az új üzletével. Ne veszítse el igazi esélyeit, hogy virágzó kereskedővé váljon, és a márka expozíciója alatt dolgozzon az Amazonon Source .

  December 22, 2017