Back to Question Center
0

A legjobb Google Web Scraper - Semalt Expert

1 answers:

Mint a Gitorious, a GitLab és a BitBucket, a GitHub egy jól ismert kontrollrendszer amely az adatokat olvasható és skálázható formában tárolja. A GitHub kétfajta tervet kínál: szabad tárhelyek és fizetett adattárak. Azt állítja, hogy több mint 15 millió aktív felhasználó és közel 56 millió repositorory van a világ minden táján.

A GitHub használatának elsődleges okai:

1. Hozzájárul a nyílt forráskódú projektekhez:

A GitHub hozzájárul kedvenc nyílt forrású projektjeihez, és sok időt és energiát takarít meg. Ha a projekt tartalmaz wikik, vagy kiadja a trackereket, akkor választhatja a GitHub-ot, és kényelmesen elvégezheti munkáját. Symfony, Django és Ruby on Rails használják ezt a szolgáltatást, hogy új projekteket és hozzájárulásokat dolgozzanak ki a távoli dolgozók részéről.

2. GitHub Enterprise:

A GitHub Enterprise-hez hasonlóan a GitLab és a BitBucket is nagyvállalatok számára készült. Segít a programozók és a szakértők számára a vállalati tűzfal mögött tárolni tárolóikat.

3. Leértékelés:

A leértékelés gyakorlat a konkrét szövegszerkesztővel rendelkező dokumentumok írásakor. A GitHub képes wikik fordítására, megjegyzésekre és a követők nyomon követésére, így megkönnyítve a munkáját. Más szavakkal, ez azt jelenti, hogy professzionális dokumentumokat tud írni ezzel a szolgáltatással. Ha nincs elegendő programozási vagy kódolási készséged, akkor még mindig a GitHub készíthet szöveges dokumentumokat.

4. Alkalmas kis- és középvállalkozások számára:

A GitHub kiváló dokumentációval rendelkezik. Alkalmas mind kis-, mind középvállalkozásoknak. A GitHub szakaszban hasznos cikkeket és témákat találhat. Szeretné tudni, hogyan lehet létrehozni a Git munkafolyamatot? Hozzáférhet a bloghoz, hogy mindent tudjon erről. A GitHub néhány hónappal ezelőtt bemutatta a Gist-et. A Gist segítségével különböző fájlokat rendezhet a Git adattárak kényelmesen. Ezenkívül a Gist segítségével könnyedén megoszthatja és nyomon követheti a konfigurációs fájlok és parancsfájlok módosításait. A Gist a Pastebin egyszerű fogalmára épül, és kódrészleteket és SSL titkosítást ad a privát beillesztéshez.

5. GitHub Marketplace szolgáltatás:

A GitHub piaci szolgáltatásokat is nyújt a felhasználóknak. A legfontosabb szolgáltatások az alábbiak:

• Rollbar - A GitHub valós idejű hibakeresési eszközöket biztosít, és kompatibilis a Ruby, Node. js, PHP,. Net, JavaScript, Python, Android, C ++, iOS, Go és Java.

• Codebeat - Ez a beállítás jó a kódelemzéshez. A támogatott nyelvek Go, Elixir, Java, Python, JavaScript, Swift, Ruby, Kotlin, TypeScript és Objective-C.

• Travis CI - Teljes körű ellenőrzést biztosít a GitHub környezetben, és olyan csapatok számára készült, amelyek webes tartalmat más nyelvekre fordítanak.

• GitLocalize - A GitLocalize szinkronizálja a GitHub adattárát és segít nyilvántartani munkáját Source .

December 22, 2017