Back to Question Center
0

A Google lekicsinyítő eszközének használata az adatok kibontásához - Semalt Expert

1 answers:

A webes lehúzó egy automatizált forgatókönyv, amely adatokat gyűjt össze statikus webhelyek, amelyek lehetővé teszik a végfelhasználók számára, hogy a kapott információkat hasznos formátumba alakítsák. Sőt, minden olyan információt megtalál, amire szüksége van az interneten. A probléma az, hogy az adatokat olyan formátumokból nyeri ki, amelyek könnyen manipulálhatók vagy elemezhetők.

Google kaparóeszköz

A Google Chrome kaparó kiterjesztése egy internetes kaparás eszköz, amely a Chrome böngészőben. Ezzel a bővítménnyel nem kell több ezer asszisztensi munkát felvenni a weboldal egész napi másolására. Válassza ki a célszöveget, és hagyja, hogy a Chrome lehúzó bővítmény tegye meg a többit.

Számos állampolgári csoport dolgozik, hogy kormánya elszámoltatható legyen kiadásaik nyomon követésével. A Chrome-lehúzó bővítés lehetővé teszi számukra, hogy az átláthatóságért és az elszámoltathatóságért harcoljanak a kormányzati műveletekre vonatkozó valódi adatok gyűjtésével. Az internetről kézi technikákkal történő adat másolása nehéz feladat lehet. Húzza ki a kaparó kampányát azáltal, hogy telepíti ezt a webes lehúzó bővítményt a böngészőjében.

Hogyan telepíthetem a Chrome kaparó bővítményét?

A Google króm-lehúzó bővítmény egy magas rangú internetes kaparóeszköz, amelyet ingyen kínálnak a Chrome internetes áruházban. A lehúzó telepítéséhez a böngészőjében kattintson a Chrome-böngésző jobb felső sarkában megjelenő "Hozzáadás a Chrome-ba" lehetőségre. A telepítés után az eszköz a böngészőjének Menu gomb alatt található.

Hogyan használhatod a Google Scraping eszközt?

Néhány internetes adat táblát át lehet vinni az internetről a jövőben használható táblázatokra. Azonban a statikus weboldalak felhasználása a használható formátumokban további erőfeszítéseket igényel. Ebben a bemutatóban az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeleti Bizottsága (2015-ös 20-F formátumú) táblázatokat fogalmazza meg annak bemutatására, hogy a Chrome kiterjesztése milyen adatokat távolít el az internetes oldalakról és webhelyekről.

A Google Scraping Tool segítségével a webhelyekről történő adatbevitelhez azonosítsa a selejtezendő weboldalt. Ebben az esetben összpontosítson a táblázatokra. Válassza ki a lekötni kívánt sorokat, és kattintson a börtön jobb felső sarkában lévő lehúzó ikonra, és válassza a "Kaparás hasonló. "

A Chrome lehúzó kiterjesztése áttöri a lekapart adatokat egy új ablakba. A lehúzó is azonosítja a kivont táblázat oszlopnevét. Ellenőrizze a letöltött adatokat, hogy megbizonyosodjon róla, hogy megfelelően kinyerte. Kattintson a "Másolás vágólapra", majd nyissa meg a Microsoft Excel programot. Illessze be az adatokat a táblázatba a Ctrl + V gombbal. "

Mielőtt elemezné a táblázatban szereplő információkat, dobja le az oszlopfejléceket a helyükre. Törölje az üres oszlopokat a Microsoft Excel-ben, hogy valós adatokat szerezzen. Használja az Excel összeg funkcióját, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a fizetések összege a lapon helyes.

A Google lekicsinyítő eszköz megkönnyíti az adatgyűjtés gyakorlatát és egyszerűbbé tételét. A lehúzó növeli a webes adatok kitermelésének pontosságát és hatékonyságát, így több lehetőséget kínál az értékek átvizsgálására. Használja a fentiekben ismertetett útmutatót a kormányzati weboldalak megragadásához és az átláthatósághoz szükséges valós adatokhoz Source .

December 22, 2017