Back to Question Center
0

Híres weboldalak az adatok kitermeléséhez - Semalt Advice

1 answers:

A webes kaparás (más néven webes betakarítás) technika a különböző weboldalakat. A webes kaparóeszközök a Hypertext Transfer Protocol használatával hozzáférnek a weboldalakhoz, és az utasítások szerint hasznos információkat kapnak. Bots vagy webes robotok használatosak erre a célra. Először adatokat gyűjtenek, és mentik el egy központi adatbázisba. A következő lépés az, hogy megkapja a felhasználók számára érdemi információkat, és exportálja a fájlokat a felhasználóbarát formátumokban. A kutatók és a marketingesek internetes kaparókat használnak a szükséges adatok kivonására. Az adatok kivonására szolgáló leghíresebb weboldalak közül néhányat az alábbiakban említünk:

1. Utazási weboldalak:

Az idegenforgalom az utóbbi hónapokban virágzott, és most az egyik leghíresebb és nyereséges vállalkozás a neten. Könnyedén létrehozhat egy utazási portált, és olcsó helyi és nemzetközi járatokat, szállodákat és transzfer szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Azonban meg kell győződnie arról, hogy az általuk kínált ajánlatok a legmagasabbak. Ebből a célból előfordulhat, hogy adatokat kell kihozni más híres portálokról, például a TripAdvisorről és a Trivago-ról. A webadatainkat többször kapta meg, és az adatok alapján könnyen elkészítheti saját webhelyét.

2. Job kártyák:

A munkaközvetítés megkönnyíti számunkra, hogy megfelelő pozíciókat találjunk elvárásainknak és oktatási hátterünknek megfelelően. Amikor egy vállalat álláshelyet állít fel, a potenciális jelentkezők benyújtják az önéletrajzukat és profiljaikat. Ezt az eljárást addig folytatják, amíg a szóban forgó cég nem találja meg a megfelelő jelöltet. A legfontosabb dolog, amit a munkaközvetítő testületnek kell nyújtania, a munkahelyek számszerű megjelenése. Így nagy számú embert vonhat be és növelheti vállalkozását. Használja a Kimono Labs vagy Import. io a különböző munkatáblákból származó adatok kivonására és egy platform létrehozására, ahol a kereslet megfelel a kínálatnak. Miután az adatokat kivontuk, töltsd le a merevlemezre. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy az adatok pontosak, és rövid leírást tartalmaz mind a munkakereső, mind a munkahelyi szolgáltatóról.

3. Hírek:

A hírtartalmú cikkek megragadása fontos, ha meg akarjuk figyelni az aktuális eseményeket. Mi a legjobb módja az adatok megszerzésének? Használhat egy webrobotot vagy egy adatkaparót (lehetőleg Import. io), hogy hasznos információkat nyerjen ki a különböző hírportálokból. A CNN, a BBC és más hírcsatornák az Importra célozhatók. io és Kimono Labs. Miután kibontotta a tartalmat, közzéteheti a saját webhelyén, és így javíthatja a keresőmotorok rangsorolását. Ha például Donald Trumpról szeretne híreket találni, hasznos információkat talál a Google Hírek szolgáltatásban. Az egyik legfontosabb előnye a hírcsatornák lekötésének, hogy bármely eszközzel megteheti, és egyáltalán nem igényel programozási készségeket. Az induló vállalkozások számára ez egy arany lehetőség arra, hogy növeljék üzleti tevékenységüket, és kiváló minőségű adatokat nyerjenek Source .

December 22, 2017