Back to Question Center
0

Vannak olyan kevéssé ismert tények az Amazon-ról, ami akadályozhatja a sikeremet?

1 answers:

Igen, ismerem néhány kevéssé ismert tényt az Amazon-ról szóló rangsorról, amely túl gyakran húz egy vonalat a lenyűgöző üzleti siker és a teljes sikertelenség között a zsúfolt piacon. Úgy értem egy meglehetősen gyakori helyzetet, amikor a termékinformáció-optimalizálás fő célcímkéit nem használhatja teljesen helyesen. Vagy például, ha tényleg nem sikerül az egész terméklistát optimalizálni a megfelelő módon, különösen a legmeghatározóbb kulcsszóorientált mezőkön keresztül. Mindezek a dolgok együttesen nemcsak megakadályozzák Önt abban, hogy megkapja azt a megérdemelt rangsorot az Amazonon, de valójában Önnek a webes forgalmat, és végső soron - a nettó értékesítést. Tehát alább megmutatom neked a legfontosabb buktatókat, hogy elkerüld őket, vagy legalább gyorsan mindent kiigazítson, hogy az Amazónál a rangsorod esetleges negatív hatásai minimalizálódjanak.

1. tény: Az Amazon A9 algoritmusa a címet kulcsszómezőként látja

Az Amazon-on túl sok eladó úgy gondolja, hogy ugyanazokat a kulcsszavakat mind termékcímükben, backend kulcsszó mezők MUST. De mindannyian szörnyen rossz. Miért? Egyszerűen azért, mert az Amazon belső algoritmusa pontosan illeszkedik minden olyan kulcsszóhoz, amely a termékcímében vagy a kulcsszómező más területein található - azokkal, amelyeket az élő vásárlók a keresőmezőbe írtak be. És azok, akik jól ismerik a SEO-t, jól tudják: a másolatok használata aligha pozitív dolog.

2. tény: A termékcím és a kulcsszómezők egyenlő súlyúak

Ez egy széles körben elterjedt megtévesztés, amikor az emberek természetesen nagyobb súlyt adnak, különösen a termékcímmel szemben,. De az igazság az, hogy a címcímkék valóban nagyobb súlyt tartanak - persze, ha a Google keresőmotorja megfigyelhető. És ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ugyanazt a dolognak igaznia kellene az Amazon-ról. Azok is, akik ugyanúgy vállalják az Amazon termékinformáció-optimalizálását, szintén helytelenek.

Nézzünk szembesülünk - az Amazon A9 keresési rangsorolásának algoritmusa soha nem keres pontos képet

kifejezésegyezés. Valójában úgy működik, hogy csak az egyes szavakat ötvözi, így nincs szükség arra, hogy a terméklisták helyét ismételt szavak beillesztésével szüntesse meg. Ehelyett jobb lenne megszabadulni minden másolatból, és a kulcsszavak többi részét tiszta, világos, logikus sorrendbe helyezni. Ha így tesz, akkor minden bizonnyal nagyobb hely marad a többi célcím kiválasztásához.

Az Amazon A9 figyelembe veszi a szálat

4. tény:. Úgy értem a helyzetet, amikor egy gyökér szót tudsz venni, és egyszerűen hozzáadhatsz más végső változatokat. Például "étrend", "étrend", "étkezés" és így tovább. Tehát mindegyik kulcsszóváltozat egy másik egyéni keresési kifejezésnek tekintendő. Ami a vesszőket és valószínűleg az írásjelek bármely más módját illeti, az Amazon egyszerűen figyelmen kívül hagyja őket. Ezért nincs szükség arra, hogy pazarolja az idejét az esetleges manipulációkra - egyszerűen nem bírtak hatást az Amazon rangsorára Source .

December 22, 2017