Back to Question Center
0

Semalt: Data Scraping A Javascript segítségével

1 answers:

Mint a CSS és a HTML, a JavaScript segít a néhány percet, és hasznos információkat nyújt a programozóknak és a fejlesztőknek rendszeresen. A webhelyek és blogok többsége JavaScriptet használ. A JavaScript motorok különböző webes szoftverekbe és keretbe ágyazódnak, és számos funkcióval rendelkeznek. A leghíresebb kereteket az alábbiakban tárgyaljuk.

1. Kimono Labs:

Meg kell tanulnia mind a C ++-t, mind a JavaScript-et, hogy profitálhasson a Kimono Labs-tól. Ez egy híres web törmelék alkalmazás, amely programozók és fejlesztők számára alkalmas. A kimonó számos funkciót táplál, és adatokat takarít meg anélkül, hogy felborítaná. A Kimono Labs a telepítés és az aktiválás után pár perc alatt le tudja kaparja az adatait, és pontos eredményeket szolgáltat. Információkat tölt be CSV és JSON formátumokban, és API-kat használ a minőségi weboldalak létrehozására és tárolására. A kimonó nagyon gyorsan működik, és kényelmesen lekörözheti az adatokat a vásárlási oldalakról és az RSS-hírcsatornákat.

2. JSON Keret:

A JSON Frame segítségével kiválaszthatja a JSON és CSV fájlok adatait. Ez is megkönnyíti a HTML dokumentumok és PDF fájlok információit. Ezenkívül ezt a JavaScript-keretet is használhatja a különböző weboldalak közötti navigáláshoz. Gyorsan és nagy pontossággal végzi feladatát, időt és energiát nagymértékben megtakarítva.

3. Screen Scraper:

A Screen Scraper segítségével különböző nehéz feladatokat kezelhet, beleértve a pontos adatelnyelést is, mindössze három perc alatt. Ez az egyik legjobb és legátfogóbb JavaScript keretrendszer eddig. A Screen Scraper csak akkor használható, ha nagyszerű programozási ismeretekkel és elegendő ismeretekkel rendelkezik a JavaScript, a Python és a C ++ segítségével. Ezenkívül alapszintű ismeretekkel kell rendelkeznie az XML és a HTML használatával, hogy ebből a keretből profitálhasson. Megkaptuk az információkat a HTML dokumentumokból, és tesztelhetjük ezt a szolgáltatást a Citrix vagy más hasonló platformon. Miután letöltötte és telepítette, a Screen Scraper egy sor feladatot kezel. Alkalmas mind a kis-, mind a közepes méretű vállalkozások számára. Csak olyan alapvető kódolási készségeket kell használnod, amelyek jobb módon használhatod ezt a keretrendszert.

4. Uipath:

Ez a JavaScript keretrendszer a különböző automatizálási szoftverek fejlesztésére specializálódott, és alkalmas vállalkozások és webmesterek számára. A Uipath-t nem kódolók is használják, és nem igényel semmilyen programozási nyelvet a JavaScripten kívül. Néhány megkülönböztető tulajdonsága az oldalak navigálása, a PDF fájlok lekicsinyelése és a vaku használata. Csak meg kell nyitnia a varázslót, és ki kell emelnie az átadandó információkat. A Uipath az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően kivonja az adatokat. Hozzáadhatunk annyi weboldalt, amennyit csak akarunk.

5. import. io:

Ez egy ingyenes asztali alkalmazás, amely segít megragadni az adatokat a kívánt weboldalakról. import. io egy átfogó JavaScript keretrendszer, amely alkalmas a vállalkozásoknak, a programozóknak és a nem programozóknak. Ez nem csak egy adatkapcso r, hanem egy olyan robot is, amely három perc alatt akár kétezer weboldalt is képes megragadni Source .

December 22, 2017