Back to Question Center
0

Indokolt egy Amazon értékesítési tanácsadót felvenni?

1 answers:

Online kereskedők, akik tapasztalattal rendelkeznek az e-kereskedelemben, gyakran problémákkal szembesülnek, amikor termékeket indítanak az Amazonon. Mint tudják, az elmélet eltér a gyakorlattól. Ezért általában nem elegendő az elmélet Amazon-útmutatók és oktatóanyagok tanulmányozásához. Szüksége van valakire, aki tudja, hogyan működik az Amazon rangsorrendszer az első kézből származó tapasztalattal. Ezért indokolt egy szakértői tanácsadást keresni.

Az elsődleges oka annak, hogy az Amazon kereskedők keresik az értékesítési tanácsadókat:

  • Az eladók nem akarják elhagyni pénzüket az asztalra, hirdetések;
  • a kereskedőknek nincs meglévő jelenléte az Amazon-nál, és szeretnék termékeiket láthatóvá tenni a lehetséges ügyfelek számára;
  • , ha az Amazon termékeken már létezettek, más cégek és viszonteladók értékesítik;
  • bekezdését, amikor a kereskedők rájönnek, hogy nem is olyan jól teljesítenek, mint azok.

Ezek a kérdések megoldhatók. Ugyanakkor el kell töltened egy kis időt a jelenlegi Amazon rangsorok kutatására és elemzésére. Ezután lépcsőzetes marketingkampányt kell készíteni, amely számos eszközt és optimalizálási trükköt valósít meg. Ehhez speciális ismeretekre és tapasztalatra van szükség.

A saját Amazon csatornád kezelésére különböző előnyök és hátrányok vannak. Mindazonáltal mindegyikük ugyanazt a két üzleti alapelvet, pénzre és pénzre vonatkozik. Több időt kell fordítanod a marketing kampány elkészítésére. Akkor azt hiszed, mennyi pénzt tudsz csinálni egy jól optimalizált Amazon listán. Azonban még mindig meg kell számolnod, hogy mennyi pénzt veszíthetsz, mert az összes olyan optimalizálási stratégiát alkalmazod, amely az Amazon üzletébe. Az üzleti fejlődést illetően nincs időköz és pénz. Ezért a legtöbb vállalkozás úgy dönt, hogy az Amazon kereskedelmi tanácsadókra támaszkodva időt és pénzt takarít meg.

Ebben a cikkben foglalkozunk azzal a főbb okokkal, hogy miért jobb együttműködni az Amazon értékesítési tanácsadóval, mint saját vállalkozásának irányítása.

Az Amazon értékesítési szakértővel való együttműködés révén kihagyhatja a tanulási görbét

Számos folyamat, sablon és egyéni megközelítés létezik, amelyek a professzionális tanácsadó csapatok segítik az ügyfeleket az Amazon termékek elindításában és optimalizálásában. Ezeknek az eljárásoknak a legtöbbjét soha nem vitatták meg előzetesen. Így nem találhat semmilyen információt az interneten. E módszerek közül sok történik egyszerre az optimalizálás folyamán, vagy abban az esetben, ha valami rosszul működik. Nem kell részletesen megismerkednie az egyes megközelítésekkel, mivel mindent megteszünk az Ön számára. Az értékesítési tanácsadók kezelik az összes ebédet és hibáztatják az esetlegesen fennálló problémákat, például a rangsorolási cseppeket, az ügyfélproblémákat, a teljesítést stb.Ki fogják használni az összes lehetséges lehetőséget és problémákat megoldani a rügyben.

A professzionális Amazon értékesítési tanácsadók hozzáférést biztosítanak Önnek a legjobb gyakorlatokhoz és hatékony eszközökhöz

Azok a kereskedők, akik az Amazon fiókokat saját kezükben kezelik, általában nincs időjük a kutatásra és az üzleti fejlődésre, mivel azok minden napi rutinszerű tevékenységet, mint például a kézbesítést, ügyfélszolgálatot és más márka tulajdonságainak kezelését. Tehát nehéz lehet, hogy naprakészen maradjon minden piaci újdonsággal és az ipar fejlődésével kapcsolatban. Tehát szüksége van egy olyan személyre, aki folyamatosan figyelemmel kíséri az Amazon piacot, és ismeri az összes keresési és PPC algoritmus sajátosságait, a platform képességeket és így tovább. Az Amazon értékesítési tanácsadó segíti Önt abban, hogy üzleti tevékenységét az e-kereskedelem üzleti újdonságaihoz igazítsa, és megóvja vállalkozását a veszteségektől és a rangsorolástól. Ezenkívül az Amazon szakértő azonosítani tudja, hogy ezek a változások miként segíthetnek az Ön vállalkozásában. Az Amazon értékesítési szakértő segít Önnek kezelni az Amazon üzleti fiókját, és időt biztosít az elsődleges üzleti szempontokra és a gyártási kérdésekre.

A legtöbb vállalkozás, különösen a nagyok, használják az Amazonot, mint kiegészítő piacot, hogy eladják a cuccukat. Így inkább a termelési kérdésekre és az elsődleges piacterekre koncentrálnak, mint a saját webes forrás vagy offline áruház. Nehéz sok különböző értékesítési, terjesztési és értékesítési csatornát kezelni és növekedni egyszerre. Azonban fel kellett volna látnod, hogy egy vállalkozás működtetése az Amazon-on időt és beruházásokat igényel, néha még annál is,.

A sikeres cégek soha nem pihenhetnek a babéron, amikor az üzleti fejlődés. Mindig van néhány új funkció, amelyet meg kell próbálni, néhány új fejlesztést végrehajtani, néhány új verziót indítani és trendeket figyelembe venni. A prosperáló vállalkozások egy pillanatig sem állíthatnak meg, mert pénzveszteséghez vezethetnek. Mindig úton vannak az új megközelítések megtalálásához a költségek csökkentése és a nyereség növelése érdekében. Az üzleti fejlődés a leghatékonyabb módja annak, hogy csökkentsük a költségeket és több potenciális vásárlót célozzunk meg. Tehát a távlható kereskedőknek bölcsen kell elosztaniuk az idejüket és erőforrásaikat.

Több időt kell szentelned a stratégiai üzleti és termékfejlesztésnek, mint a termékinformációkban, birkózni és olvasni a legfrissebb Amazon stratégiákat. A professzionális Amazon értékesítési tanácsadási szolgáltatások segítségével az elsődleges és alapvető dolgokra koncentrálhat, míg egyéb szempontokat a szakemberek kezelhetik. Összefoglalva, mindaz, amit fent említettem, elmondhatom, hogy ésszerű és költséghatékony az Amazon eladások bérbeadása

tanácsadó, különösen, ha kiskereskedelmi termékeit több piactéren forgalmazza. Akár javítani szeretné az Amazon listáját, akár a kattintásonkénti fizetési kampányok testreszabását, akkor többet fog kapni a tapasztalt szakemberekkel való együttműködésben, mint magának. Sőt, képes lesz arra, hogy időt szabadítson fel üzleti fejlődésére és fejlesztésére Source .

December 22, 2017