Back to Question Center
0

Semalt Részvények Jellemzői A Scraper program Önnek tudnia kell

1 answers:

A kaparó program automatikusan kiszedi a különböző weboldalakból származó adatokat vagy tartalmakat. A HTML-dokumentumok, PDF-fájlok és szöveges dokumentumok könnyen olvashatóak, és igényeink szerint hasznos és értelmes információkat kapunk. A fejlesztők különféle feladatok elvégzésére használják a lehúzóprogramokat. Főleg a dinamikus weboldalakra és a közösségi média oldalakra irányulnak hasznos információ megszerzésére és olvasható formátumba való konvertálására. Az Interneten több százezer kaparás program létezik, és mindegyiknek megkülönböztető jellemzői és tulajdonságai vannak.

Itt tárgyaltuk a legcsodálatosabb jellemzőket a kaparóprogramunknak.

1. Adja ki az adatokat a különböző szálakból:

Győződjön meg róla, hogy a választott program különböző szálakból képes adatokat kinyerni, és egyszerre több feladatot is elvégezhet. import. Az io és a Kimono Labs két kaparószolgáltatás, amelyek weboldalak feltérképezésére és adatgyűjtésre szolgálnak. Több szálat futtatnak, és a böngészési élményt nem hasonlítják össze. Tudod lehúzni az adatokat akár 30 weboldalról, és időt és energiát takaríthat meg. Ha a program nagyszerű teljesítményt nyújt, akkor választhatja azt a kívánt adatot.

2. A weboldalak gyors betöltése:

Az egyik legkülönlegesebb jellemző, amelyet a kaparóprogramnak rendelkeznie kell. Ha gyors webes oldalakat tölt be, azonnal választania kell. A ParseHub egy hasznos kaparás szolgáltatás, amely különböző helyekről érkezik, és minőségi eredményeket hoz létre a felhasználók számára. Olyan aszinkron kéréseket is létrehoz, mint az AJAX, és könnyebbé teszi a munkáját. Egy ilyen program hasznos lehet a vállalkozások és a programozók számára. A különböző HTML dokumentumokból és PDF-fájlokból származó tartalmakat, valamint többszörös képeket és videofájlokat is kiválaszthat.

3. Tájékoztatás a közösségi médiaközpontokról:

A dinamikus webhelyekről, hírportálokról és utazási portálokról könnyű összegyűjteni és törni. De ha a kaparóprogramja megszerzi és kitörli a Facebook, a LinkedIn és a Twitter információkat, meg kell próbálnia. Az Easy Web Extract egy erőteljes kaparó, amely lehetővé teszi az új felhasználók számára, hogy könnyen és kényelmesen gyűjtsék össze az információkat a közösségi médiahálózatokból. Ugyancsak kezelheti a különböző Facebook közösségeket, és megkönnyíti a LinkedIn számára a felhasználók számára érdemes adatokat.

4. A projektek automatizálását bármikor:

A megfelelő kaparóprogram automatizálja a felhasználók projektjeit, és időt és energiát takarít meg. Az octopar egy csodálatos lehetőség a programozók és a vállalkozások számára. Beállíthatja az adatok kitermelési projektjeit, vagy hagyhatja, hogy a szolgáltatás elvégezze a internetes törmelék feladatokat saját maga által. Kompatibilis szinte minden böngészővel és operációs rendszerrel, beleértve a Windows, Linux és Mac rendszereket.

5. Adatok exportálása bármilyen formátumra:

Az IWebTool Link Extractor és a Link Extractor segítségével nem csak a kívánt adatokat exportálhatja, hanem a kedvenc formátumba is exportálhatja. Főleg támogatja a CSV, XML, Access, HTML, SQL Server és MySQL szolgáltatásokat, és pontos és megbízható eredményeket nyújt. Küldhetünk eredményeket bármilyen adatbázis-célra ODBC-kapcsolaton keresztül is. Alkalmas kis- és középvállalkozások számára, és nagyszámú weblapot is egyszerre vág Source .

December 22, 2017