Back to Question Center
0

Tud ajánlani minden jó amerikai Amazon nyomkövető szoftver?

1 answers:

Ha a kérdésed pontosan az Amazon US nyomkövető szoftveréhez kapcsolódik a rendes értelemben vett értelemben, megmutathatom az Androidhoz tartozó Deliveries eszközt. Ez az amerikai Amazon nyomkövető szoftver képes nyomon követni az összes szállítást - egyszerűen és nyugodtan. Nem számít, hol lehet jelenleg ebben a pillanatban - mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a szállítási azonosítót, és nézze meg a hajózási folyamatot és a tényleges helyet.

A szállítási Amazon US nyomkövető eszköz legerősebb oldalai közül szeretnék kiemelni a következő legfontosabb előnyöket:

  • Trace - ha az Amazon logisztikai partnerei közé tartozik, akkor a csomagot a Google Térkép segítségével nyomon követheti.
  • A Sync - szinkronizációs szolgáltatásfunkció sokat segített abban az esetben, amikor több eszközzel kellett dolgoznom.
  • Háttérinformációk - nincs szükség a szállítások folyamatos megnyitására. Van egy nagyszerű lehetőség arra, hogy mindig értesítést kapjon minden alkalommal, amikor a szállítási állapot megváltozik.
  • Optimalizálás - ez az eszköz jól igazodott a tablettákhoz. Próbáltam az okostelefonomon is - és nem volt probléma vele, élveztem a teljes zsíros funkciók - éppúgy, mintha az asztali számítógépemen futnék.
  • Widget - kedves és nagyon hasznos volt hozzá widgeteket a gyors áttekintéshez anélkül, hogy megnyitná az alkalmazást - csak az otthoni képernyőn.

Ezek a funkciók nagyon hasznosak számomra, mint egy ingyenes felhasználó számára. Az igazat megvallva nem volt alkalmam megpróbálni a profi változatát. Az emberek azt mondják, hogy ha megvásárolja, akkor nem csak extra funkciókat szerezhet be, de egyszerre és mindenkor megszabadulni azoktól a bosszantó hirdetésekből. Ugyanakkor a vásárláskor további testreszabási lehetőségek állnak rendelkezésre.

És ha még mindig érdekel, itt vannak a Deliveries Pro főbb funkciói (természetesen a szoftverfejlesztő szerint):

  • Speciális szinkronizálási opciók, amelyek több fiókkal működnek mind az Amazonon, mind az eBay-en.
  • Quite-mode beállítás és hirdetés nélküli verzió.
  • Különböző, testreszabott alkalmazássémák nyílt hozzáférés esetén.
  • Egy kicsivel több nyelven támogatott fizetett verzió.
  • És sok más kényelmi beállítás.

A Amazon Amazon nyomkövető alkalmazás valóban hasznosnak bizonyult számomra, különösen akkor, amikor több eladónemet kellett szinkronizálnia az Amazon-on és az eBay-en. Nem tudom, hogy teljes zsírtartalmú verziója valóban hasznos-e, de amit biztos mondhatok - az ingyenes verziójuk elég hasznosnak bizonyult ahhoz, hogy elfelejtsem minden rendetlenséget a többszörös szállítás nyomon követésével - egyszer és mindenkorra Source .

December 22, 2017