Back to Question Center
0

Semalt: Hogyan használjuk a Crawlboard Web Extraction platformot?

1 answers:

Számos oktatóanyag van a DIY web törmelék számára az interneten. Ha csak kis mennyiségű adatot kell kitermelni, az oktatóanyagok segíthetnek. De ha nagy mennyiségű adatot kell rendszeresen beszereznie, akkor fel kell bérelnie egy tapasztalt, harmadik féltől származó webszakító céget. A Crawlboard egyike az ilyen szolgáltatások nyújtóinak, és sokan használják az internetes kaparás feladatáért. A platform nagyon hatékony. Ezért ajánlott azoknak az embereknek, akiknek rendszeresen nagy mennyiségű adatot kell kaparniuk.

A hatékonyságon kívül könnyű használni. A platform használatához szükséges egyszerű lépéseket itt ismertetjük.

1. lépés:

Lépjen a CrawlBoard internetes kaparás kérésére oldalra kattintva. Töltse ki a regisztrációs űrlapot. Vannak mezők az első név, a vezetéknév, a cég e-mail címe és a feladat szerepét illetően. Ha elkészült, kattintson a regisztrációs gombra. Automatikus e-mailt küldünk az ellenőrzéshez megadott e-mail címre. Nyissa meg az e-mailt, és kattintson az ellenőrző linkre az új CrawlBoard-fiók aktiválásához.

2. lépés:

Ennek a lépésnek az elsődleges célja egy webhely beillesztése a feltérképezéshez, de először létre kell hoznia egy sitegroupot. A sitegroup egy hasonló struktúrájú helyek egy csoportja. Ez azokra az emberekre vonatkozik, akiknek általában egyszerre több webhelyről kell átitatniuk az adatokat .

Egy sitegroup létrehozásához kattintson a "Create new sitegroup" linkre. A Sitegroup kiválasztási mező jobb oldalán található. Ezután az oldal jobb felső sarkában található Hozzáadás linkre kattintva hozzáadhatja a sitegroup egyikéhez tartozó összes webhelyet. Ezután válasszon ki egyenként a webhelyeket.

3. lépés:

A sitegroup létrehozásának ablakához lépjen be egy egyedi csoport nevére. Ne feledje, hogy a sitegroup összes webhelyének ugyanazt a struktúrát kell tartalmaznia, különben nem kap pontos tartalmat.

A sitegroup jelentőségének megértéséhez pl. Ha a kért feladat feladata, hogy a munkafelületeken levő feladatokat megszüntesse, létre kell hoznia egy sitegroup-ot, hogy megfeleljen a funkciónak, és a sitegroup minden webhelye job-listázó oldal lesz.

4. lépés:

A képernyőn feltüntetett mezők szerint meg kell választani az adatkivonás gyakoriságát, a szállítási formátumot és a szállítási módot. A adatkarcolás gyakorisága naponta, hetente, havonta és egyéni.

A szállítási formátumhoz választhat XML, JSON és CSV formátumot. A szállítási mód esetében ki kell választania az FTP, a Dropbox, az Amazon S3 és a REST API között.

5. lépés:

A képernyő további információkra szolgál. A felhasználók számára a webes kaparófeladat további leírása. Bár opcionális, fontos, hogy további információkat adjon hozzá, mivel minél jobban leírja a feladatot, annál inkább a szolgáltató pontosan fogja megérteni, hogy mit akar, és jobb eredményt ad.

Ezen a képernyőn kérhet értéknövelt szolgáltatásokat is. Néhányuk Hosted indexing, File merging, Image downloads és Expedited delivery.

6. lépés:

Itt csak kattints a "Send for feasibility check" gombra. A cél a szolgáltató feladata annak ellenőrzése, hogy a feladat megvalósítható-e. Kap egy e-mailt, amely tájékoztatja Önt arról, hogy a feladat megvalósítható vagy sem. Ha igen, akkor megy, és fizethet. Miután a befizetésed megerősítést nyert, a CrawlBoard csapata fellépni fog.

A fizetés után csak az Ön által megadott formátumban kell várnia adatátviteleit az Ön által preferált szállítási mód szerint Source .

December 22, 2017