Back to Question Center
0

A legjobb eszközök a nagy adatok lekaparásához - Semalt Advice

1 answers:

Az internetről. Néhány eszköz hobbijának szól, és a többiek alkalmasak a vállalkozások és a márkák számára. Ha privát blogokból vagy e-kereskedelmi webhelyekről szeretne adatokat kihúzni, akkor a következő eszközöket kell használnia, amelyek minőségi eredményeket ígérnek.

1. Outwit Hub:

A Outwit Hub a Firefox kiterjesztése. Ez az egyik leghíresebb eszköz a nagy adatok lekérdezéséhez és megjelenítéséhez az internetről. A telepítés és az aktiválás után a Outwit Hub kiváló internetes kaparás képességet biztosít a webböngészőhöz. Legismertebb az adatok felismerési funkcióinak köszönhetően, és nem igényel programozási készségeket munkájának elvégzéséhez. A Outwit Hub segítségével mind a privát weboldalakat, mind a dinamikus weboldalakat használhatja. Ez az ingyenes program alkalmas kezdőknek és közepes méretű vállalkozásoknak.

2. import. io:

Import. io egy jó alternatíva a Kimono Labs-hoz. Ez egy átfogó és hatékony szolgáltatás a nagy adatok megjelenítésére és lekaparására perceken belül. Importálással. Ilyen módon beállíthatja a webhelytérképeket, és nagyszámú weboldalt vághat le. Kiváló dinamikus adatelnyelési képességekkel rendelkezik, és kezeli az AJAX és JavaScript fájlokat. Ezenkívül importáljon. io kivonatolja az információkat PDF fájlokból és képekből a minőségromlás nélkül.

3. Spinn3r:

Kiváló választás teljes webhelyek, blogok, közösségi média oldalak és RSS hírcsatornák lekeverésére. A Spinn3r segítségével kényelmesen indexelheti és feltérképezheti webhelyét. Használ Firehose API-t, és megadja a lehetőséget az adatok szűrésére. A program legfontosabb része az, hogy az adatokat konkrét kulcsszavak segítségével ravatolja, és segít az irreleváns webes tartalom eltávolításában.

4. FMiner:

Ez egy átfogó eszköz a nagy adatok lekérdezésére és vizuális megjelenítésére az interneten. Az Fminer a legjobb internetes kaparó program, amely ötvözi a csúcsminőségű funkciókat, és egyszerűen elvégzi az adatok kitermelési projektjeit. Ha fejlesztett egy blogot, és növelni szeretné a vállalkozásodat, akkor az Fminer-et a lehető legtöbb weboldalra . Könnyen kezelheti azokat a projekteket, amelyek többrétegű feltérképezéseket és proxykiszolgálói listákat igényelnek.

5. Dexi. io:

Ez az eszköz jó hatással van a dinamikus weboldalakra és a reszelő adatokra a minőségromlás nélkül. Dexi. io az egyik legjobb és legegyszerűbb szolgáltatás a nagy adatok lekaparására és megjelenítésére. Ez az eszköz lehetővé teszi a keresőrobotok beállítását és az adatok valós idejű letöltését. Legjellemzőbb a felhasználóbarát felületén, és az adatokat közvetlenül a Box-ba mentették. net vagy Google meghajtót. Az adatokat CSV és JSON fájlokra is exportálhatja.

6. ParseHub:

A Parsehub egy átfogó és hasznos webes kaparás program, amely a JavaScript, az AJAX, a cookie-k és a átirányítások. Ez az eszköz gépi tanulási technológiával van felszerelve, és könnyedén elolvassa és elemzi az internetes dokumentumokat. A ParseHub alkalmas Linux, Mac és Windows felhasználók számára, és egyszerre legfeljebb tíz projektet kezelhet. Ingyenes verziója alkalmas kis- és középvállalkozásoknak, fizetett verziója pedig a legjobb márkák és vállalkozások számára. A kivont adatok egyszerűen exportálhatók CSV, Excel és HTML formátumokban Source .

December 22, 2017