Back to Question Center
0

A Semalt Expert bemutatja, hogyan lehet az adatokat weboldalról kitermelni

1 answers:

A webrögzítés (más néven webadatok kinyerése) az információ kinyerésére használt technika az internetről. A webszalag-eltávolító eszközök a Hypertext Transfer Protocol használatával érhetik el a weboldalakat, és megkönnyítik számunkra, hogy több weboldalról adatokat gyűjtsünk. Ha bizonyos webhelyekről származó adatokat szeretne összegyűjteni és törni, próbálja ki a következő webes törmeléket .

1. 80 láb

Ez az egyik legjobb adatelszívó eszköz. A 80 láb a felhasználóbarát felületéről híres. Kidolgozza és struktúrálja az adatokat az Ön igényeinek megfelelően. Megkapja a szükséges információkat másodpercek alatt, és egyszerre több feladatot is elvégezhet. A 80 láb a PayPal, a MailChimp és a Facebook első választása.

2. Spinn3r

A Spinn3r használatával kényelmesen letölthetjük az adatokat, és megkönnyíthetjük az egész webhelyet. Ez az eszköz kihasználja az adatokat a közösségi média webhelyekről, a hírportálokról, az RSS- és ATOM-hírcsatornákról és a privát blogokról. Az adatok menthetők a JSON vagy CSV formátumokban. A Spinn3r több mint 110 nyelven olvassa be az adatokat, és eltávolítja a spam fájlt. Az adminisztrációs konzol lehetővé teszi számunkra, hogy ellenőrizzék a botokat, miközben az egész webhelyet lekapják.

3. ParseHub

A ParseHub képes az adatokat a cookie-k, átirányítások, JavaScript és AJAX. Átfogó géptanítási technológiát és felhasználóbarát felületet kínál. A ParseHub azonosítja a webes dokumentumokat, megkarcolja őket, és megadja a kimenetet a kívánatos formátumokban. Ez az eszköz Mac, Windows és Linux felhasználók számára elérhető, és legfeljebb négy csúszó projektet kezelhet egyszerre.

4. import. io

Ez az egyik legjobb és leghasznosabb adatrögzítő szoftver. import. io híres a csúcstechnológiájáról, és alkalmas programozók és nem programozók számára. Több weboldal adatainak átkapja és CSV és JSON formátumba exportálja. Egy órán belül több mint 20 000 weboldalt rakhat át, és importálhat. io ingyenes alkalmazást kínál Windows, Linux és Mac felhasználók számára.

5. Dexi. io

Ha az egész webhelyet szeretné kihúzni, próbáld meg a Dexi-ot. io. Ez az egyik legjobb és leghasznosabb adatrögzítő és robogó. Dexi. io híres Cloud Scrape néven is ismert, és percenként több száz weboldalt képes kezelni. A böngésző alapú kiadása robbanógépeket hoz létre és valós időben kiveti az adatokat. Miután az adatokat kivonták, mentheti a Box-ra. net vagy a Google Drive-ot, vagy közvetlenül a merevlemezre töltse le.

6. Webhouse. io

Ez a böngészőalapú alkalmazás struktúrálja és rendszerezi az adatait kényelmesen. Webhouse. io leginkább az adatok csúszó tulajdonságai és a gépi tanulási technológia ismerete. Ezzel a szolgáltatással egy adott API-ban különböző forrásokból származó adatok nagy mennyiségű feltérképezése végezhető el. Egy óra alatt képes több ezer weboldalt lekaparni, és nem veszélyeztetheti a minőséget. Az adatok XML, JSON és RSS formátumba exportálhatók.

7. Visual Scraper

Ez egy hasznos és felhasználóbarát adattároló szoftver. A Visual Scraper segítségével valós idejű adatokat hozhat létre és exportálhat olyan formátumokra, mint a JSON, az SQL, a CSV és az XML. Leginkább pont-és-kattintás interfészéről ismert, és képes leképni mind a PDF, mind a JPG fájlokat Source .

December 22, 2017