Back to Question Center
0

Hogyan azonosítani az Amazon listák legkedvezőbb kulcsszavait?

1 answers:

Ez egy nem agyag, hogy a sikeres termékindításhoz minden eladónak meg kell adnia a megfelelő listát az Amazon listázási optimalizálási kulcsszavak értékesítéséről. A helyes megítélés során ezek a pontosan célzott keresési kifejezések és szóösszetételek segítenek abban, hogy ajánlataid csak a potenciális vásárlók előtt jelennek meg, távolról kapcsolódó kifejezéssel, hogy megtalálják, mit kell. Ezért valószínűleg az egyetlen módja a jövedelemtermelő üzleti potenciál maximalizálásának: az, hogy a terméked értékesítésre került, annyi legkeresettebb lekérdezéssel és ennél fogva nagyon értékes lekérdezéssel. De van-e olyan egyetemes megközelítés, amely elsajátítja a kulcsszavakat az Amazon listákhoz, mint egy profi? Lássuk.

Legjobb eladó megközelítés a kulcsszavakra az Amazon hirdetéseknél

Mielőtt bármi mást is szembesülnénk - a nagy keresőmotorok (mint például a Google) az átlagos látogatásonkénti idő, valamint az átkattintási arány mutatói, hogy ésszerű döntést hozhasson az egyes weboldalak személyes rangsorpozíciójának megadása érdekében az interneten az indexen belül. Ugyanakkor azonban az Amazon 'A9 keresési algoritmusa csak egy erőteljes értékesítés-centrikus mérés körül forog - a konverzió mértéke azt mutatja, hogy a látogatók milyen jól (vagy nem) alakulnak potenciális ügyfeleikről az igazi vásárlókra. Ez azt jelenti, hogy a legfrissebb értékesítési előrehaladást és a pozitív vásárlói értékelések számát is figyelembe veszi az A9 algoritmus, mint nagyon erős rangsorolási tényezők is.

Kezdd el a kulcsszavas kutatást egy darabból

Szóval, hogyan lehet sikeresnek lenni a szerves rangsorban az Amazon SERP-ken a kezdetektől fogva? Úgy vélem, hogy mindenki (és különösen a fiatal online kereskedők) elkezdheti a terméklisták vonzóbbá tételét, hogy az A9 minőségi szempontból elismerje őket, és mindenképpen érdemes megmutatni, hogy egyre több potenciális ügyféllel rendelnek online vásárlást amazon. És itt van az, ami sokat segíthet. Vegye figyelembe a következő rövid listát egy sor egyszerű javaslattal és tippekkel, amelyekkel az Amazon listáinak megfelelő kulcsszavakat célozhatja meg - egy sima és teljesen irányítható erőfeszítéssel.

Formázza meg a fő listáját a kulcsszavak az Amazon hirdetések

  • . Ne felejtsd el, hogy a célközönség minden olyan módon megkeresheti az eladni kívánt termékeket - potenciálisan a végső nyertes kulcsszavává vagy hosszútávú keresési kombinációvá válhat.
  • Ne habozzon ellenőrizni egy tezauruszt kétszer találni más ígéretes szinonimák odakinn, valamint az LSI kulcsszavak szempontjából releváns termék vagy termék kategória.
  • Ügyeljen arra, hogy fontolja meg az egyes kulcsszavakra becsült keresési mennyiséget, mielőtt bevenné a potenciálisan nyertes pályázatok fő listájához. Azt javaslom, hogy olyan kulcsszóeszközöket használj, mint a Merchant Words vagy a Keyword Inspector, hogy segítsen megkapni az adott mutató átlagos becslését.
  • Ne feledje, hogy néha nagyon eredményes keresési kombinációkat találnak még a helytelenül írt szavakban, az egyedi / többes számú formák opcionális változataiban, valamint az ugyanazon téma szempontjából releváns kulcsszóváltozatokhoz Source .
December 22, 2017