Back to Question Center
0

Hogyan lehetne javítani az Amazon terméklisták szerkezetének lehető legjobb módja?

1 answers:

Tekintettel arra, hogy az Amazon alapvetően egy hatalmas keresőmotor, amely elsősorban az értékesítésre szánt termékekkel foglalkozik, tudnia kell, hogyan javíthatja az Amazon termékoldalát a megfelelő kulcsszavak megfelelő optimalizálásával. Az alábbiakban megmutatom, hogyan javíthatja Amazon terméklistáját a főbb szakaszai, például a termékcím, a bullet pontok, a termékleírás és a termékinformációk. Végül is, hogy megtalálja magát a legnépszerűbb keresési eredmények között. Tehát, nézzük meg, hogyan javíthatjuk Amazon kulcsszavai optimalizálásának lehető legjobb módját.

Hogyan javíthatja az Amazon terméklistát?

Mielőtt bármi mást is elkezdenénk, kezdjük el a kulcsszavak alapvető megértését, ott. Tehát, ha nagyobb webes forgalmat szeretne látni a terméklistáin, akkor javítania kell az Amazon profilját és a főbb szakaszainkat -, hogy végül élvezze a magasabb rangsorolást a legjobb eladók között, akik már vezették a vezetést. Egyrészt a jelenlegi keresési rangsorai jól fognak működni - akárcsak a csepp szállítmányának tényleges értékesítési teljesítménye. Másrészt azonban a piacot uralhatja néhány igazán vonzó leírással, melyeket jól optimalizáltak a fő cél-kulcsszavak és a rejtett vásárlók által használt hosszú farok keresési kifejezések. Nos, ez egyfajta paradoxon - ha magasabbra helyezkedik el, akkor gyorsabban megtalálja és többet ad el. Vagy fordítva - ha gyorsabban megtalálja, akkor többet ad el, és mindenesetre rangsorol. Az alábbiakban megmagyarázom a rejtélyt, és megmutatom, hogyan javíthatja Amazon terméklistáját a főbb szakaszai szerint.

A termékcím létrehozása

. Ez azt jelenti, hogy a kulcsszavak és a hosszú farok keresési kifejezések ismételt felhasználása - mind a termékcímében, mind máshol a termékoldalon - erősen javasolt elkerülni minden áron. A termékcím létrehozásakor ügyeljen arra, hogy a főbb kulcsszavakat csökkenő sorrendben tegye. Így természetesen ne tégy túlzásba, ha nem akarod, hogy túlságosan eltompítsa a kulcsszavakat, és tegyen magának több kárt, mint jó.

A golyópontok és a termékleírás optimalizálása

Először győződjön meg róla, hogy elkerülje a következő leggyakoribb hibákat az Ön golyópontjaival és a terméklisták optimalizálásával kapcsolatban:

  • Ne tartalmazzon semmilyen nem teljesen pontos vagy akár félrevezető információt célszerűen - például csak azért, hogy pontos keresési találatot kapjon márkanév vagy bármely más versenytársnál.
  • Kerülje el, hogy a golyók túl hosszú listáját vagy a túlságosan elhúzódó termékleírásokat túl sok felesleges / duplikált információ.
  • Soha ne próbálja meg a látogatókat más webhelyre (pl. e. , ne próbáljon harmadik fél árazását, pontos gyártót vagy nyílt promóciós adatokat használni) Source .
December 22, 2017