Back to Question Center
0

Hogyan javíthatom az Amazon eladási rangját a lehető legjobb módon?

1 answers:

Az Amazon a világ legnagyobb e-kereskedelmi és csepp szállítási üzleti platformjaként ismert, több mint 80 millió aktív felhasználóval, akik napi vásárlást végeznek az igazán zsúfolt piacon. És már jól ismert, hogy három fő tényező - a relevancia, a konverziós arány, valamint a termék jogosultsága - javíthatja az Amazon eladási rangját. Tehát alább megmutatom, hogyan növelheti az Amazon értékesítési rangját az első két tényezőre - termékoldal relevanciájára és konverziós arány optimalizálására - a lehető legjobb mód.

Termékoldal

A vásárlói keresési kulcsszavak szempontjából a termék relevanciája talán a fő elem,. Tehát mielőtt bármi mást tehet, gyorsan javíthatja az Amazon eladási rangját termékoldal optimalizálással. Itt van a következő nyolc fő szempont: a termék címe (a legjobb hely, ahol fontosabb kulcsszavakat csökkentsük fontosságuk szerint), golyópontok (célja a termék elsődleges jellemzőinek és előnyeinek leírására. a termék leírása (magától értetődő, valójában nem más, mint a fenti szakasz kiterjesztett változata), a márka és a gyártó (segítséget nyújt a pontosan célzott márkanév keresésében), a specifikációk (általában a legfontosabb műszaki információkat tartalmazza, például termék méretét, súlyát, gyártási dátumát, színét stb. ), kategória és alkategória (győződjön meg róla, hogy termékeit a megfelelő kategóriákba helyezi, mivel sokan keressék azokat a termékeket, amelyekre szükségük van, különösen termékkategóriák szerint), a keresési kifejezések visszaállítása (ez a mező láthatatlan az élő látogatók számára. a kulcsszavakat csak optimalizálási célokra kell elhelyezni), URL-cím (a termék URL-jeit az Amazon értékesítési algoritmusa használja, hogy meghatározza a terméklisták relevanciáját a keresési kifejezések egy bizonyos csoportjához). Konverziós ráta

Ahogy már említettem, annál magasabb konverziós ráta van, annál nagyobb esélye van arra, hogy magasabb Amazon eladási rangot szerezzen a terméklistánál. Egyszerűen fogalmazva, a magas konverziós arány azt jelenti, hogy a termék valószínűleg kielégíti a keresletet és az ügyfelek elégedettségét. Így lehetséges, hogy ösztönözze a vásárló érdeklődését, és emelje meg az Amazon konverziót az alábbiak szerint: értékesítés (sőt, a legmagasabb sikeres értékesítési ügyletű termékek mindig a SERP tetejéhez közelednek), az ügyfelek véleménye ( a legfontosabb dolog az értékesítési ajánlata alatt elért pozitív ügyfélértékelések száma), a visszajelzések (az ügyfelekkel folytatott egészséges tevékenység fenntartása és minden kérdésre adott gyors válasz megváltoztatása saját módján érintheti a konverziós potenciált), termékképek ( nem kell azt mondanunk, hogy a megfelelő méretű és minőségi jó képeket egy másik ok arra, hogy minden látogató vásárolhasson veled), ár (természetesen nem szándékozik csatlakozni egy árháborúhoz az Amazon-nál, de valóban a versenyképes árcédulák fontos összetevője a kereskedelmi sikerednek ott), a tartózkodási idő és a visszafordulási arány (ez a két mutató javíthatja az Amazon értékesítési rangját, és ha a visszafordulási aránya egy nap túl magasnak tűnik - m aybe itt az ideje, hogy felülvizsgálja jelenlegi stratégiáját, ugye?) Source .

December 22, 2017