Back to Question Center
0

Semalt Részvények 7 A Scraping Tool legjobb tulajdonságai

1 answers:

A Data Scraping Studio segítségével az Ön által választott weboldalakról kevesebb mint 5 perc. Kétségtelen, hogy ez az egyik legjobb és leghasznosabb internetes kaparás eszköz az interneten. Az adatrögzítő stúdió erőteljes és felhasználóbarát kezelőfelületet és kapzsolja az Ajax webhelyeit, a jelszóval védett webhelyeket, az egyszerű és dinamikus webhelyeket, az XML-t, a JSON-t és más hasonló forrásokat. Néhány csodálatos funkciója az alábbiakban olvasható.

1. Egyszerű Kulcsszó keresése:

Mint minden más híres kaparó, a Data Scraping Studio jobb módszert kínál kulcsszavak keresésére. Csak le kell töltenie és aktiválnia ezt az eszközt, és használnia kell az adatok kulcsszavak alapján történő rendezésére. Számos kulcsszót és kifejezést hoz az inspirációhoz. Így nemcsak az Ön adatait, hanem a short-tail és a long-tail kulcsszavak alapján is megszervezi.

2. Piackutatás:

A Data Scraping Studio az egyetlen olyan kaparó, amely jó piaci keresést végez a felhasználók számára. A többi hagyományos adatkarcolókkal ellentétben ez az eszköz a keresési eredmények alapján minőségi eredményeket nyújt. Így tökéletes a marketingesek, online kutatók, diákok, újságírók és tudósok számára.

3. Webes adatintegráció:

A Data Scraping Studio alkalmazásának legjobb oka az, hogy hasznos lehet a webes adatintegráció. Összeegyeztethető az összes böngészővel és operációs rendszerrel, megkönnyítve az Ön számára az adatokat, és integrálhatja azt az Ön kívánságai szerint.

4. Az adatok összevetése

Még a csúcsminőségű adatkapcsozók sem tudják összehasonlítani két vagy több weboldal adatait. Szerencsére a Data Scraping Stúdió rendelkezik ezzel az opcióval, és elemezheti a különböző weboldalak adatait, biztosítva, hogy minőségi és megbízható eredményeket kapjon. Ezenkívül ez az eszköz egy kicsit módosítja az adatokat, eltávolítva a helyesírási és nyelvtani hibákat a kimeneteitől.

5. Ellenőrzi a minőségét:

Ez a program figyeli az adatok minőségét, miközben lekaparja a kivont. Ez azt jelenti, hogy nem kell szemmel tartania a kitermelést, mivel ez az eszköz automatikusan olvasható és méretezhető adatokat fog kapni a kedvenc formátumban.

6. Profil / A termék részletei:

A szoftver felhasználóinak könnyű hozzáférést biztosítanak a profilhoz és a termékadatokhoz. Ez azt jelenti, hogy a Data Scraping Studio programot az e-kereskedelmi weboldalán használja, az óriásoktól (például az Amazon és az eBay-től). Kipróbálhatja ezt az eszközt, hogy megkapja a termék részleteit, a nevük listáját, leírásaikat, sőt a képeket is. Így azt mondhatjuk, hogy a Data Scraping Studio kiváló alternatíva az Amazon Scraper és a Facebook Data Extractor számára.

7. Értesítések:

Különböző felhasználók panaszkodnak a kaparásról szóló figyelmeztető jelzések hiányáról. A hagyományos eszközökkel ellentétben a Data Scraping Studio figyelmezteti Önt, amikor az adatokat lebontották. Csak be kell állítania a beállításait, és azonnal értesítenie kell a beérkező leveleket. Rádiótelefonján figyelmeztetést kaphat speciális lehetőségekkel is. Így a Data Scraping Studio a teljes szoftver, amelynek célja, hogy az adattárolási folyamat kényelmesebb és kényelmesebb legyen. A legjobb dolog az, hogy ingyenes Source .

December 22, 2017