Back to Question Center
0

Semalt Review - Webes adatbeviteli szoftver online projektjeihez

1 answers:

integrálható bármely webböngészővel. Csak meg kell mutatni az adatmezőket, amelyeket gyűjteni akarsz, és ezek az eszközök a többit a többiekért fogják tenni. Ezeket a vállalatok és szakértők számára tervezték, és nem igényelnek technikai ismereteket. Néhány ilyen eszköz összeegyeztethető a Windows rendszerrel, míg a többiek a Linux felhasználók számára megfelelőek.

1. 80 láb

A 80legs egy híres webes feltérképezés és adatbevitel szolgáltatás. Lehetővé teszi a webes feltérképezések létrehozását és futtatását a kívánt eredmények eléréséhez. A 80legs az elosztott hálózatra épülő hálózaton tevékenykedik, és néhány perc alatt különféle weboldalakkal kaparja az adatokat.

2. ParseHub

A ParseHub az egyik legjobb és legcsodálatosabb internetes kaparás szoftver az Ön online projektjeihez. Kivonatolja hasznos és olvasható adatokat a különböző weboldalakról, és importálja az eredményeket az Ajax és a Javascript formátumban. Ezzel a programmal megkeresheti az űrlapokat, megnyithatja a legördülő menüpontokat, bejelentkezhet különböző helyekre, és kényelmesen kiválaszthatja a térképekből és táblákból származó adatokat. A kimenetek JSON és Excel formátumban vannak.

3. import. io

Import. io egy hatékony és megbízható adatrögzítő eszköz . A független cégek számára alkalmas a multinacionális márkák számára, és elősegítheti tudományos tanulmányait. Nagyszerű az újságírók számára, és segít nekik összegyűjteni az információkat különböző weboldalakról. Ez az adatkarbantartó eszköz szállítja a SaaS terméket, amely lehetővé teszi, hogy a nyers adatokat a szükséges formákba konvertálja.

4. Dexi. io

A fejlett gépi tanulási technológia, a Dexi. io egy csodálatos és az egyik legmenőbb internetes kaparás szoftver az interneten. A programot Henrik, egy számítógép-programozó fejlesztette ki, és automatizálja az adatrögzítési folyamatot, így a lehető legjobb eredményt kapja. A Dexi intelligens automatizálási platformját több mint 20 ezer vállalat, például a Samsung, a Microsoft, az Amazon és a PwC bízta meg.

5. Webhouse. io

Webtárhely. A vállalat hatékonyan és hatékonyan segít a vállalkozásoknak összegyűjteni, rendszerezni és rendezni az adatokat. Ez egy felhőalapú program, amely egyszerűen használható és azonnal skálázható eredményeket nyújt. Webhouse. io kiváló alternatíva a Mozendához, és az üzleti egység szintjén is alkalmazható. Ezzel az eszközzel közzéteheti az eredményeket TSV, JSON, CSV és XML formátumokban.

6. Kaparófej

A kaparólappal az egyik leghasznosabb adatrögzítő program használható. Lehetővé teszi számunkra, hogy különféle weboldalakat kapjunk vagy kivonassunk programozási ismeretek nélkül. Ráadásul a Scrapinghub megadja nekünk a hatalmat arra, hogy több IP-címről vagy helyről weboldalakat feltérképezzünk.

7. Visual Scraper

A Visual Scraper kiválóan alkalmas kép- és PDF-fájlokból származó adatok kinyerésére. A vállalkozások és a programozók számára nehézségekbe ütközik, hogy információt gyűjtsön a közösségi médiában, de a Visual Scraper képes adatokat gyűjteni a Facebookból és a Twitterből is. Az online robot segítségével egyszerűen indexelheti weboldalait, és javíthatja a webhely általános teljesítményét.

8. Outwit Hub

A Outwit Hub egy fejlett webes kaparás alkalmazás. Úgy tervezték, hogy a helyi és az online erőforrásokról információt kapjon, és felismeri az URL-eket, képeket, webes dokumentumokat és kifejezéseket, könnyebbé és jobbá teszi a munkáját. Mind a nem szervezett, mind a szervezett formátumban kimeneteket tud nyújtani, és adatokat exportál a táblázatokba Source .

December 22, 2017