Back to Question Center
0

Segíthet nekem kiválasztani a megfelelő Amazon kulcsszókövetőt, hogy átvegye a piacvezető szerepet?

1 answers:

Az eladott iparágtól vagy termékkategóriától függetlenül mindig jól optimalizálnia kell termékoldalait annak érdekében, hogy nagyobb eséllyel rendelkezzenek az egyre növekvő értékesítési ajánlatok sikeres teljesítéséhez. Bár az Amazon valószínűleg a világ vezető e-kereskedelmi és cseppszállítási kiskereskedője, már túl sok a teendő, túl sok nyomon követni, és túl sokat javítani ott. Tehát, hogyan kell kezelni az időigényes és néha igazán munkaigényes tevékenységeket? Itt van, amikor az Amazon kulcsszavas kereső és a versenyképes kutatási eszközök jönnek létre.

Természetesen nincs végső szoftver vagy online keretrendszer, amely mindent megtesz Önért önvezérelt módon. De a következő Amazon kulcsszavak nyomkövető eszközei és hasznos segédprogramjai könnyebbé tehetik a dolgokat. Legalább a mélyreható kulcsszavakra vonatkozó kutatások és az értékes, versenyképes betekintés, amely olyan elszánt ahhoz, hogy túlélhesse azt az igazán elakadt és rendkívül versenyképes piacon.

Top 3 Amazon Kulcsszó Tracker Tools

Google Kulcsszótervező

Komolyan javaslom, hogy ezt a jó öreg kulcsszó kutatási eszközt a világ keresési óriás, mint ideális kickstart megoldás, hogy folytasson egy átfogó kulcsszó kutatások a helyes utat a kezdetektől fogva. Úgy értem, hogy annak ellenére, hogy ez az alapértelmezett eszközkészlet nem kifejezetten az Amazonon történő értékesítésre készült, mégis rendkívül hasznos lehet ahhoz, hogy nagy képet kapjon a potenciálisan győztes keresési kombinációkról, amelyeket a valódi vásárlók használnak világszerte, valamint alapvető ismeretekkel rendelkeznek a relatív keresési mennyiségekről és a verseny jelenlegi szintje, különösen a pontosan célzott hosszúszárú kulcsszavakra.

Megjegyzendő azonban, hogy a Google Kulcsszótervező csak az első lépés a piacvezetés irányába vezető úton. Ez azt jelenti, hogy a későbbiekben minden körülmények között ki kell választania a saját jellegzetes Amazon kulcsszókövető eszközt - csak azért, hogy elkerülje a félrevezetést egy olyan meglehetősen ferde adatkészlet segítségével, amely túl sok különböző forrásból származik, és nem feltétlenül erős vásárlási szándékkal.

FreshKey

Bár a következő Amazon kulcsszavak nyomkövető eszköze nem érhető el ingyen (körülbelül 20 dollárra havi költséggel jár) , biztosan. A FreshKey kulcsszójavaslatok hasznos helyet kaphatnak a célzottabb kulcsszavakkal, hasznos és messzire ható változatokkal, az LSI long-tail kulcsszavakkal, valamint egy nagyon praktikus kategorizálással - amely messze túlmutat a Search Engine Optimization eredeti koncepcióján. Ahelyett, hogy csak egy alapvető eszközzel korlátozná magát, vagy pénzt takaríthat meg bármely fejlett és ezért fizetett lehetőséggel, azt javaslom, hogy a FreshKey-t szinte korlátlan nyerési kulcsforrásnak tekintsem, és nagyon hasznos dolog, amikor kizárunk olyan potenciálisan negatív keresési kifejezéseket, amelyek valamint lerombolja rangsorolási potenciálját az Amazonon.

Soovle

A legutóbbi Amazon kulcsszavakat követelő eszköz ma a Soovle, egy ingyenes és egyszerűen használható megoldás, amely a terméklisták mindig naprakész állapotának megőrzéséhez szükséges, anélkül, hogy túl sok időt töltött volna a kézi kutatásra. Fedezze fel a legkeresettebb termékkérelmeket, amelyeket az élő vásárlók használnak, így nem csak az Amazon, hanem más népszerű e-kereskedelmi platformok, például az eBay vagy az Alibaba áruház. Mi több - ez az online segítő megmutatja a legerősebb oldalait, különösen akkor, amikor nagy mennyiségű ígéretes kulcsszavak ötletét ötvözi, és kísérletezik az élő felhasználók által használt, legnépszerűbb keresési kombinációkat több főbb keresőmotorral Source .

December 22, 2017