Back to Question Center
0

Milyen eszközöket használhat az Amazon kulcsszókutatásának elvégzéséhez?

1 answers:

A kulcsszókutatás jelentős szerepet tölt be az Amazon keresőmotor-optimalizációs kampányában. A célzott Amazon keresési kulcsszavakhoz való megfelelő hozzáférés növelheti bevételeit és javíthatja termékei rangsorolását.

Valószínűleg túlzottan optimalizált termékcímeket láttál, amelyek számos irreleváns kulcsszavakkal töltött információt tartalmaznak az Amazon. Ugyanakkor el kell ismernünk, hogy ezek a termékek magas rangúak az Amazon keresési eredményoldalán. Elgondolkodhatsz, vajon miért kattintanak a felhasználók az ilyen hosszú spammy címekre, és megvásárolják ezeket a termékeket. A valóságban a felhasználók természetesen nem szeretik ezeket a címeket, de az Amazon algoritmust relevánsnak és leírónak találják. Ezért érhetsz ilyen címeket a TOP of Amazon keresési eredményoldalon. Az ilyen hosszú címeket használó online kereskedők tudják, hogy működik az Amazon A9 algoritmus. A jól optimalizált címek készítéséhez az online kereskedők kulcsszavakkal kapcsolatos kutatásokat végeznek, hogy azonosítsák a pontos keresési kifejezéseket, amelyeket célozni akarnak. Az egyedi Amazon kulcsszó-kutatási eszközzel meghatározzák a leendő kulcsszavak keresési mennyiségét, és megfelelő változtatásokat tartalmaznak a termékcímben, leírásban, bullet pontokban, gyakran feltett kérdésekben, visszajelzésekben, még képekben is.

Ebben a cikkben megvitatjuk, hogy mely eszközöket használhatod, hogy megtaláld a termék legmegfelelőbb keresési kifejezéseit, és hogyan segíthet a rangsorolás és az értékesítés növelésében. Vessünk egy pillantást a szakmai eszközökre és a gyakorlati stratégiákra, hogy tökéletes kulcsszavakat találjunk az online üzletág számára. A Google Kulcsszótervező

A Google Kulcsszótervező egy professzionális kulcsszó-kutatási eszköz, amely elérhetőek a széles közönség számára. Ingyenes és felhasználóbarát. Ezenkívül a legpontosabb adatokat szolgáltatja. Ez az eszköz segíthet kiszámolni a keresési mennyiséget bármely kulcsszóhoz és kulcsszóhoz. Ezenkívül lehetőséget ad arra, hogy más kapcsolódó kifejezéseket is találj. A Google minden percben összegyűjti a terabájt adatot, ezért a Google Kulcsszótervező az, ahol pontos statisztikát kaphat arról, hogy hány keresést kap egy adott kulcsszó vagy kifejezés. Szűkítheti keresését földrajzi és közönségszolgáltatók (kor, nem, stb. ). Ez különösen akkor hasznos, ha termékeit az Amazon vagy más kereskedelmi platformokon szeretné népszerűsíteni.


A Google Kulcsszótervező használatának megkezdéséhez létre kell hoznia egy ingyenes AdWords-fiókot. Miután megvan a fiókod, megtalálod a Kulcsszótervezőt az Eszközök lapon. Itt elindíthatja a keresést néhány fő kulcsszavával, és fokozatosan áttérhet a keresett felhasználók által meghatározott, hosszú farok keresési kifejezésekre. A feladat végrehajtásához meg kell nyitnia az "Új kulcsszavak keresése és keresési mennyiségi adatok" szakasz megnyitását, és a célzott kulcsszót a "Termék vagy szolgáltatás" lapon kell beillesztenie. Végül kattintson a "Get ideas" gombra. Ennek eredményeképpen kapsz egy listát a kapcsolódó kulcsszavakról. Azonban meg kell győződnie arról, hogy a kulcsszóötletek szerint keres, és nem az Adgroup ötletekkel.

A Google Kulcsszótervező biztosítja a kapcsolódó kulcsszavak átlagos havi keresését. Az Amazonban található tényleges keresési mennyiség eltérhet a GKP-ben szerezni kívánt adatoktól. Azonban ezek az adatok viszonylag azonosak lesznek, amelyek segítenek meghatározni, hogy mely kulcsszavak kapják meg a legtöbb forgalmat az Amazon-on.

Részletes leírás a többi Amazon kulcsszótársaival kapcsolatban Semalt Kérdések és válaszok oldal Source .

December 22, 2017