Back to Question Center
0

Semalt: Híres fel nem olvasható weboldalak

1 answers:

Ahhoz, hogy megkönnyítse a kívánt adatokat, kérem, legyen kiváló programozási készsége. Alternatív megoldásként használhat egy webadat-kitermelő eszközt , amelynek célja az adatok olvasása, felépítése és lefejtése egy adott formátumban. Egyes weboldalak azonban feloldhatatlanok, vagyis használják a kaparás elleni technikákat, vagy rendszeresen megváltoztatják jelölésüket. Például a LinkedIn, az Alibaba és a Facebook a bejelentkezési adatokat, a CAPTCHA bevitelét és az IP-címek blokkolását teszi szükségessé a felhasználók védelme és a magánélet védelme érdekében.

1. Facebook:

A Facebook az egyik leghíresebb közösségi oldal, amely több mint 20 millió aktív felhasználóval rendelkezik világszerte. Számos alkalmazás és adatrögzítő program létezik, amelyek célja az egyéni információk kivonása a Facebook-ból. Sajnos a legtöbb eszköz nem nyújt pontos és olvasható adatokat. A Facebook megnehezítette a spammerek és a hackerek számára, hogy információt gyűjtsenek a felhasználókról. Ez csak HTML parserrel, például a Python segítségével érhető el, de a legtöbb webmester és szabadúszó nem ismeri a Python alapjait. Legutóbb egy Facebook kaparót indítottak, hogy kiemelt információkat szerezzenek ebből a közösségi hálózatról. A Facebook kaparóval csak a Facebook felhasználók nevét és e-mail címét gyűjti össze. De ha mélyreható adatokat szeretne gyűjteni, nem használhatja ezt az eszközt vagy más hasonló kaparót.

2. LinkedIn:

A LinkedIn egy másik közösségi oldal, amely lehetetlen lehúzni. Azonban részlegesen kivonhat adatokat néhány weboldalról, de a legtöbb információ elérhetetlen. A LinkedIn nyilvános profilból csak az Importálással mentheti le az adatokat. io vagy a Kimono Labs. A marketingszakemberek nem használhatják ki a kaparászatot a LinkedIn erős biztonsági intézkedései miatt. Azonban elkezdték a Lead Extractor használatát, amely segíti a nyilvános profilok lefejtését. Ez az eszköz csak profilhivatkozásokat, neveket és e-mail címeket képes lekapartani. De ha a Skype azonosítót, a Yahoo Messenger azonosítót, a teljes címet és a felhasználó Twitter azonosítóját szeretné kapni, a LinkedIn nem engedi meg, hogy.

3. Alibaba:

Az Alibaba egy olyan technológia-konglomerátum, amely üzleti és fogyasztói szolgáltatásokat nyújt online. Sajnálatos módon nincs mód az adatok lekerekítésére ezen a weboldalon. Az Amazon és az eBaytől eltérően az Alibaba megnehezítette a felhasználók számára a termékek, képek, leírások és árak. 2015-ben számos olyan eszköz került bevezetésre a nyilvánosság számára, amely könnyedén megkönnyítheti az Alibaba adatait. A legtöbb eszközt fizetik, és nem felelnek meg az induló vállalkozások elvárásainak. Az Alibaba világszerte széles körben működik a vállalkozások, és összekapcsolja a vevőket a beszállítókkal. Eközben biztosítja a magánéletüket, és nem hagyja, hogy bárki megkapja az adatokat. 2017 októberéig az Alibaba több mint 500 millió havi aktív felhasználóval rendelkezik az egész platformon. Az Alibaba még nagyobb felülmúlta a felhőalapú játékosokat, mint amilyen az Amazon, a Google és a Microsoft a felhő bevételek növekedésében. A legjobb stratégiákat alkalmazta a beszállítói adatvédelem biztosítására, és másodpercek alatt blokkolja az összes gyanús IP-címet Source .

December 22, 2017