Back to Question Center
0

Melyek a visszalépések pontszámának meghatározása?

1 answers:

Ez a cikk a kapcsolat minőségének témája. Beszéljük majd, hogyan értékeli a Google a bejövő linkek minőségét, és hogyan tudja megmérni a linkek minőségét a linképítési kampányban. Ezek a keresőoptimalizálási szempontok alapvető fontosságúak a minőségi linkprofil létrehozásához. Számos előnye van annak, hogy minőségi összekötő leveget szerez a webhelyére. Először is, fel fogja emelni a márkahatalmat a piacon és az interneten általában. Továbbá, a dofollow linkek linkje van a webhelyére. Ha magas hiteles webes forrásokból származnak, akkor növelhetik az Ön weboldala rangját, és sok új ügyfelet vonzhatnak.

Alapvető fontosságú ismerni a webhelyére mutató linkek minőségét, mivel ezek a hivatkozások rangsorolási tényezőként szolgálnak, és javíthatják webhely rangját a keresési eredményoldalon, vagy megsemmisíthetik az összes SEO-erőfeszítést. Napjainkban nem minden visszahivatkozást egyenlően kezelünk. Számos spammer és csaló van, akik megpróbálják a játék keresőmotorjait, és különböző nem szerves módon kapnak kapcsolatokat. Ahelyett, hogy kiszámolná a weboldalra mutató külső linkek számát, a Google értékeli a bejövő linkek minőségét is. Pontosabban, a Google figyelembe veszi a webhelyére mutató linkek hatósági, relevanciáját, pozícióját és szerkesztői jellegét.

Ezért kell alaposan megvizsgálni a linkek kilátásait, mivel a rossz kapcsolatok megsérthetik a márka hírnevét és a rangsor csökkenését okozhatják. A Google olyan gyengén minőségű, spamszerű linkekkel bünteti azokat a webes forrásokat, amelyek sértik a webmesteri irányelveket. Ezért ha észrevetted a rossz minőségű bejövő linkeket, amelyek a webhelyére mutatnak, akkor a Google Disavow eszközt kell végrehajtania ahhoz, hogy mind a keresési botok, mind a felhasználók számára elérhetetlenné tegye őket.

Beszéljünk néhány olyan módszert, amelyet a Google használ a visszakapcsolási pontszám meghatározásához.

Olyan szempontok, amelyeket a Google figyelembe veszi a visszalépések pontszámának meghatározásakor.

Domainhivatal, oldalhivatal és PageRank

A bejövő linkek minőségének meghatározása egyik legfontosabb tényezője amit jönnek. A PageRank modell alapja a link equity és a link flow. Minél magasabb a webhely hatósága, annál értékesebb összekötő lé, amelyet egy holtszélességen keresztül szerezhet meg.

A honlap vagy a webes forrás forrásának kiszámításához használhatja a Semalt Web Analyzer vagy Moz Tool alkalmazást. Ezekkel az eszközökkel meghatározhatja a webes forrás forráskódját és az oldal hatóságát. Minden egyes URL-hez 1-től 100-ig kapsz pontszámot. Minél magasabbak ezek a mutatók, annál értékesebb a kapcsolat.

Továbbá ellenőrizheti a bejövő linkek jogosultságát a Majestic SEO szoftver segítségével. Ez a szoftver olyan mérőszámokat nyújt Önnek, mint a "Trust Flow" és a "Citation Flow". "Egy komplexumban ezek a paraméterek megmutatják Önnek az URL hivatkozási jogosultságát. Minél magasabbak ezek a mutatók, annál értékesebb egy link ezen a webhelyen.

A tartalomelem vagy webes forrás relevanciája

A Google egyre intelligensebbé válik ezekben a napokban, és egyszerűen mennyire releváns a webes forrás tartalma a bejövő linknek ben van elhelyezve. Ez magyarázható a Google elsődleges célja, hogy nem csak a kiváló minőségű, de maximálisan releváns a felhasználók lekérdezési keresési eredményeket.

A Google értékeli a webes forrás aktuális relevanciáját a bejövő linkek és a hivatkozások horgony szövege alapján. Ezért kell különös figyelmet fordítanod a horgony szövegének relevanciájára. Használja a márkanevét vagy a nagy mennyiségű kulcsszót a linkhez tartozó horgonyszövegként.

A releváns webes forrásokhoz kapcsolódó linkek beszerzése, amelyek szorosan egyeznek a saját domain témájával, növelni fogja webhelye pozícióját bizonyos keresési kifejezésekhez képest Source .

December 22, 2017