Back to Question Center
0

Melyek a TOP 10 web források a backlinks generációhoz?

1 answers:

A minőségi és érdekes tartalom létrehozása kétségtelenül a legjobb módja annak, hogy ingyen és szerves linkeket hozzon létre webhelyére. A felhasználók önmagukban megosztják tartalmukat az interneten, hozzáadva több értéket a keresőmotorok szemében. Azonban jelentősen javíthatja a backlink profilját a TOP10 Google webhelyein található hivatkozások létrehozásával. Ezek a webes források a legnagyobb PageRank és a legmagasabb szintű hatóság az interneten. Míg a legtöbb webmester és a SEO szakemberek úgy gondolják, hogy lehetetlen linkeket kapni ilyen minőségi webes forrásokból, a valóságban mindent könnyebb. A TOP 10 webes forrásokból ingyenes linkeket találhat. Minden, amire szüksége van, legyen figyelmes, és kövesse a rövid link építési útmutatót. Szóval, menjünk tovább.

 • Google Plus

A Google Plus a Google tulajdonában lévő közösségi platform. Ezt követően van a legmagasabb PageRank. Itt felépítheti mind a dofollow (keresési robotok indexelésével), mind a nofollow (nem indexelhető a keresőrobotok segítségével) backlinks.

A Google Plus linkjeinek visszavétele érdekében kövesse az alábbi lépéseket:

 • Teljes profil létrehozása a Google+ szolgáltatásban.
 • Kattintson a Profil gombra, és válassza a Névjegy rész lehetőséget. Itt található a Webhely szekció.
 • Kattintson a Hozzáadás gombra a linkterületen. Ezzel felveheti a webhely URL-címét.
 • Az oldalon lefelé görgetve észreveszi a közreműködőt, ahol ismételje meg a márkanevét és az URL-jét.
 • A mentéshez kattintson az OK gombra.
 • Ahhoz, hogy forgalmat kaphasson ezekről a linkekről, kattintson a "Link" és a "Közreműködő" linkre. "Itt meg kell változtatnod a nyilvánosság privát nézeteit.

Ez az. Most már a Google egyik legbefolyásosabb platformján visszakapcsolja a linkeket.

 • Facebook

A Facebook a globálisan népszerű társadalmi hálózat az átfogó statisztikai indexekkel. 9 PageRank és 2 Alexa rangja van. A Facebookra mutató linkek száma összesen több mint 7 millió. Naponta több millió új felhasználó vesz részt a világ minden tájáról, és ugyanazok az emberek naponta használják. Más szóval, a Facebook egyszerűen a legnagyobb társadalmi platform a világon, amely kiváló kapcsolódási lehetőségeket teremt a vállalkozások számára.

A PR9 közösségi platformhoz való visszatéréshez kövesse ezt a rövid utasítást:

 • Jelentkezzen be a Facebookba, vagy hozzon létre üzleti fiókot, ha nincs meg;
 • Ezután nyissa meg a "Static HTML" nevű Facebook alkalmazást, és kattintson a Static HTML hozzáadása egy oldalra. Itt megjelenik az "Oldal hozzáadása lap" új lap. "Válassza ki a kívánt oldalt, majd kattintson az" Oldal hozzáadása lap "gombra. "
 • Ezen manipulációk végrehajtásával létrehozhat egy üdvözlő alkalmazást a Facebook üzleti oldalán.
 • Kattintson erre az üdvözlendő alkalmazásra. Most van egy másik fül, amelyen a Szerkesztés lapra kell kattintania, és be kell írnia a HTML kódot. Meg kell változtatnia a weboldal URL-jét, és meg kell horgonyzania a szöveget a webhely URL-jével és a horgonyszöveggel. A változtatások mentéséhez kattintson a Mentés gombra.

A dofollow backlink létrehozásának folyamata a Facebookon történik. Most megfigyelheted, hogy a platformról érkező társadalmi forgalom növekedése nőtt Source .

December 22, 2017