Back to Question Center
0

Mit jelent a weboldal lekicsinylése? 5 módszer a semalt megakadályozza az illegális weboldal lekicsinylését

1 answers:


Webrögzítés, más néven webes betakarítás, extrakció, olyan technológia, amely egy vagy több weboldal adatainak megszervezését és kivonását segíti elő. A különböző URL-eket átalakíthatja és felhasználhatja CSS, JSON, REGEX és XPATH fájlok formájában. Tehát, a webes kaparás bonyolult információgyűjtési folyamat a hálózattól. A jelenlegi internetes kaparás programok és megoldások az ad-hoctól egészen a teljesen automatizált rendszerekig terjednek, amelyek teljes weboldalakat vagy blogokat hasznos és jól strukturált információvá alakítanak.

A tiltott weboldal lekicsinyítésének módszerei:

A webmester különböző intézkedéseket alkalmazhat a káros botok lassítására vagy megállítására. A leghasznosabb módszerek az alábbiak:

 1. Az IP-cím blokkolása: 

A spammereket IP-címet kézi vagy megbízható eszközök segítségével.

 2. Tiltsa le a webes szolgáltatás API-jait: 

Jó a webes szolgáltatás API-k letiltása, amelyek a rendszer által elérhetővé válnak. A robotok, amelyek az ügynök húrjait használják, problémamentesen blokkolhatók ezzel a technikával.

 3. A webforgalom figyelemmel kísérése: 

Fontos mindannyiunk számára, hogy nyomon kövessük a webes forgalmat, valamint annak minőségét. Ha nem használta a SEO szolgáltatásokat, és még mindig nagy számú nézetet kap, akkor bot-forgalmat találhat.

 4. Használja captcha: 

Használja a captcha mintákat a rossz robotok és a . Leggyakrabban a botok nem képesek észlelni a captcha-ban írt szöveget, és nem képesek ilyen kihívásokra válaszolni. Így csak emberi forgalmat kaphat és megszabadulhat a botoktól.

 5. Kereskedelmi anti-bot szolgáltatások: 

Számos vállalat kínál antivírus és anti-bot programokat. A webmesterek, a bloggerek, a fejlesztők és a programozók számára egy sor kaparásgátló szolgáltatás is létezik. Használhatja bármelyik ilyen szolgáltatást, hogy megszabaduljon az illegális internetes kaparástól.


 1. A kaparó termékek és árak: 

Bizonyított, hogy az ároptimalizálás tíz-húsz százalékkal növelheti a bruttó haszonkulcsot. Miután a termékek és az árak le vannak kapva, könnyű lesz ahhoz, hogy megtudja, miként növelheti vállalkozását az interneten és hogyan tudja eladni a termékek és szolgáltatások maximális számát. Ezt a módszert széles körben használják az utazási weboldalak, az e-kereskedelmi vállalatok és más hasonló online vállalkozások.

 2. Az online jelenlét könnyű nyomon követése: 

A webes kaparás fontos és fontos eleme, ahol az üzleti profilokat és a helyszíni ellenőrzéseket kaparják. Ez arra szolgál, hogy ellenőrizze az adott termék vagy szolgáltatás teljesítményét, a felhasználók reakcióját és viselkedését, valamint a vállalkozás jövőjét. Ez a webszakadási stratégia segíthet a listák és táblák létrehozásában a felhasználók véleménye és üzleti elemzés alapján Source .

December 22, 2017