Back to Question Center
0

Milyen magas rangú linkek segítenek abban, hogy tartalma látható legyen a potenciális ügyfeleinek?

1 answers:

A linképítés tökéletes lehetőséget kínál a tartalom rangsorolásához. A minőségi bejövő linkek létrehozása kulcsfontosságú a weboldal láthatóságának javításában. A link építése volt, van és lesz az elsődleges Google rangsoroló tényező. Ez az oka annak, hogy a cikkünket a magas rangú visszatérők hatékony módszereire fordítjuk.

A link építése olyan linkeket hoz létre, amelyek más webes forrásokhoz kapcsolódnak, amelyek a tiédhez vezetnek. A linképítés során olyan webhelyeket is bejövő linkeket hozhat létre, amelyek különböző külső domainekre mutatnak. Azáltal, hogy sok ilyen jellegű linket hoz létre, képes lesz hálózatot kiépíteni. Ha a webhelyére mutató legmagasabb külső hivatkozások a magas szintű hatósági neves domainekből származnak, webhelye magasabb lesz a keresési eredményekben.

A bejövő kapcsolatok megszerzésének számos módja van. E módszerek közül sokan elhomályosulnak, és webhelyét betilthatják. Ezért kell összpontosítania a figyelmét a fehér kalapos SEO technikákra a linképítéshez.

Hogyan rangsorolja a tartalmat a Google-ban?

A legfontosabb pillanat, amikor találkoznia kell, növeli webhelye hatóságát és márkaismeretét. Nem olyan nehéz, mint te feltételezed. Olyan hosszú cikkeket kell létrehoznia, amelyek a közönség szempontjából releváns témákat fedezik fel. Például a kutatás alapú minőségi, alapos tartalomelemek, amelyek teljes mértékben megválaszolják potenciális ügyfelei kérdéseit.

Mi több, ehhez a tartalomhoz jó minőségű, releváns hivatkozásokat kell létrehoznod. Az organikusan szerzett kapcsolatok elengedhetetlenek a forgalom generálásához. Szinte lehetetlen a tartalmakat rangsorolni anélkül, hogy hivatkozásokat mutatnának rá.

Hogyan érhető el magas rangú backlinks?

A linkjeidnek helyesen kell felépülniük, mert az optimalizálással kb. A webhelyére negatívan hat.

A közös hiba, hogy a webmesterek a link építésében túlzottan használják a pontos egyezésű szöveget. Meg kell próbálnia különböző kulcsszavak használatát a horgonyok számára, hogy bemutassa a keresőmotorokat a márka sokszínűségét illetően. Ráadásul elkerülni kell a pontos egyezést vagy a kereskedelmi horgonyokat.

Másfajta linkek, amelyekre különös figyelmet kell fordítani a tartalmi linkekre. Niche-related blogokból és vendég hozzászólásokból származnak. Fontos, hogy a tartalmi hivatkozások létrehozásakor természetes, célzott és alacsony versenytárs keresési kifejezéseket használjanak hosszú farokváltozatokkal.

A tartalmi rang javítása időigényes folyamat lehet. Azonban, miután építettél egy jelentős alapot, elkezdheted a minőségi, nagyteljesítményű backlinks-ok létrehozását pontos egyezésű horgonyokkal. Mint korábban említettem, elkerülhetjük a horgonyszövegek megismétlését, mivel a keresési botok levélszemétként vonzhatják magukat.

Számos lépést kell követnie ahhoz, hogy kiváló minőségű backlinks hálózatot hozzon létre. Ezek az intézkedések magukban foglalják a visszafordulást; pozitív kapcsolatokat építsen fel a niche-szel kapcsolatos bloggerekkel és webmesterekkel; utólagos beszámolók külső linkekkel; készítsd el blogodat és híressé tedd; ossza meg a kapcsolatot a népszerű közösségi média platformokon Source .

December 22, 2017