Back to Question Center
0

Hogyan kell létrehozni a dofollow backlinksot a helyes módon?

1 answers:

A backlinks nélkülözhetetlen minden online vállalkozás számára. A webmesterek nagyon kíváncsiak arra, hogy visszatérnek a weboldalukhoz, mert hozzájárulhatnak a SEO-erőfeszítésekhez és növelik a webhely rangsorát. A legutóbbi Google-rangsor frissítések fényében a webhelyek tulajdonosai attól félnek, hogy alacsony minőségű backlinks-okat hoznak létre, mivel ez okozhat rangsorolást és más Google-szankciókat. Ez az oka annak, hogy minden webmester magas PR web forrást keres, hogy kapcsolatot teremtsen rájuk. Az ilyen hiteles webes források száma korlátozott, és nehéz hozzájutni a linképítési lehetőségekhez. Azonban, ha lehetetlen, hogy a vállalat üzleti kapcsolatokat létesítsen magas PR weboldalakon, nem indokolja, hogy vegyen részt spammy link építési technikákban. Ahelyett, hogy meg kellene keresni más, trükkös módokat, hogy magas PR-backlinks. Ebben a cikkben megvitatjuk, hogyan lehet visszavezetni a PR10 webhely Wikipedia-jét. Az évek során a Wikipedia nagy problémát jelentett a legtöbb marketinges számára, mivel szinte lehetetlen ezt a forrást a Google-n keresztül szétszórni (lásd:. Azonban ez az örökkévaló versenytárs minőségi bejövő linkek formájában is előnyös lehet az Ön vállalkozásában. A tartalomszolgáltatók a Wikipédiát a keresőoptimalizáláshoz segítik, és hozzájárulnak a világ legnagyobb oktatási forrásának küldetéséhez.

Az emberek gyakran félreértik a linkek szerepét a Wikipédiában. Legtöbbjük úgy véli, elég ahhoz, hogy hozzáadják a linkjüket a "külső linkekhez", ha a tartalom releváns a weboldalukhoz. A valóságban azonban egyáltalán nem hat. Ha intelligens megközelítéssel szeretné hozzáadni a linkjeit a Wikipédiához, akkor sok pozitív eredményt hoz. Éppen ellenkezőleg, számos problémát okozhat, beleértve azt is, hogy hozzáadott domainje spamként szerepel, és tiltott a Wikipédiából.

Ebben a cikkben megosztom Önnel néhány legjobb gyakorlatot a Wikipédia hivatkozásokban. Szóval, ha helyesen történik, akkor is nagy előny lehet a webhely kereső optimalizálásához.

Hogyan változott a linkek a Wikipédiában az elmúlt évtizedben?

A Wikipedia-t 2001-ben indították el a világ legnagyobb oktatási webes forrásaként. Ebben az időben a vásárlási és egyéb spammy linképítési technikák nem voltak olyan népszerűek. Ezért engedélyezték mindenki számára, hogy a Wikipédiában a dofollow hivatkozásokat hozza létre. Azonban a Google súlyos súlyozása a Wikipedia és a backlinks, webmesterek gyorsan fel a SEO hatása. Azóta a Wikipedia megváltoztatta a hozzáállást a dofollow backlinks létrehozásához az oldalán. A tömeges spam támadások és a Google irányelvek megsértésének elkerülése érdekében a Wikipédia engedélyezi, hogy csak olyan nofollow linkeket helyezzen el, amelyek semmilyen linklévet nem adnak át. Ezenkívül a Wikipedia létrehoz egy hátsó listát azzal a céllal, hogy megakadályozza a levélszemét tekintett domaineket.

Bár a nofollow backlinks kevésbé hatással van a SEO-re, mint a dofollow-okra, a Wikipédia hivatkozások még mindig a legelterjedtebbek a digitális piacon. Ennek oka a magas PageRank e forrás és a Google megfelelő hozzáállása a linkeket ezen a forráson Source .

December 22, 2017