Back to Question Center
0

Milyen módokon szerezhetsz szabad, de hatékony, dofollow visszafordulást?

1 answers:

A dofollow backlinks elérése nagyon fontos a keresőoptimalizálás idején. A webes források erejének növelése a keresési eredmények között. Mindenki tudja, hogy a Google több értéket nyújt a backfile-k visszakereséséhez, átirányítva őket a weboldalakra.

Sok újonnan érkezett a digitális piacon, akik keresik az egyszerű módokat a bejövő linkek létrehozására weboldalukra. Azonban ezek közül a linképítési technikákat messze nem követik a Google rangsorolási irányelvei. Ennek eredményeképpen a tapasztalatlan webmesterek bármilyen eredményt kapnak a forgalommal és a rangsorolással kapcsolatban, vagy szankciókat kapnak a keresőmotoroktól.

Ebben a cikkben szeretnék megosztani veletek néhány hasznos és megbízható módszert a dofollow hivatkozások megszerzéséhez és a pozíciók emeléséhez a keresési eredményoldalon. Remélhetőleg ezek a linképítési technikák segítenek abban, hogy több forgalmat szerezzen a keresőmotorokból.

Először is hadd vitassuk meg, hogyan lehet megkülönböztetni a dofollow és a nofollow backlinks között.

Hogyan ellenőrizheti, hogy milyen backlinkkel rendelkezik?

Fontos megismerni a különbséget az ilyen típusú bejövő linkek között, mivel eltérő értékűek a weboldal kereső optimalizálásához.

A Dofollow linkek azok a linkek, amelyek szerkezete "do" tagot tartalmaznak, és az átviteli linket egy webes forrástól a másikig. Ilyen módon a nagy PR webhelyekből létrehozott backfile linkek értékes jeleket kölcsönöznek a kapcsolódó forrásnak, és a Google számára a forrásnak és a felhasználók számára biztosított értékét mutatja be.

Annak ellenőrzése érdekében, hogy kap-e dofollow backlinks-et vagy sem, csak kattints rá, és válaszd ki az elemet. Például a dofollow hivatkozás HTML-kódja úgy néz ki, mint a Google, és nem a Google.

A Dofollow hivatkozások előnyösebbek a kapcsolatépítés kifejezésében, mivel segítenek a webhelyen a keresési eredmények magas rangsorolásában, és segítenek a domain-hatóság, az oldal hatósági és PageRank. Ráadásul a keresőmotorok a tartalom minőségének és relevanciájáról szólnak.

  • A Commentluv egy népszerű WordPress plugin, amely a következőket tartalmazza: arra szolgál, hogy a linkeket a Commentluv Engedélyezett Blogok megjegyzéseiben kövesse. Az ilyen blogokat manuálisan is használhatja bizonyos kifejezésekkel a Google-ban (például - "technológiai kommenteklub blogok", "Health commentblog blogok", "a kívánt kulcsszó itt + commentblog blogok" stb.
  • Meg lehet építeni releváns DoFollow linkek révén blogbejegyzések. Először is meg kell találnia az iparági blogokhoz vagy forumokhoz kapcsolódó fórumokat, amelyek lehetővé teszik a vendég bejegyzését. Ezt követően fel kell vennie a kapcsolatot a blog tulajdonosával, és kérdezze meg tőle, hogy a tartalmát egy dofollow linkre küldi. Küldje el a vendég bejegyzését, és a bejegyzésedben néhány friss cikket is összekapcsolhat. Ahhoz, hogy minőségi vendég blogokat találhasson a résszel, végezhet Google-kutatást, vagy használhatja a MyBlogGuest keresési platformot Source .
December 22, 2017