Back to Question Center
0

Mi a nofollow backlinks rejtett ereje?

1 answers:

Minden webmester ugyanazokat a dolgokat követeli. A Dofollow linkek hasznosak a weboldal optimalizálására, míg a nofollow haszontalan. Ez azonban valójában nem igaz. Jól hangozhat abban az esetben, ha csak az azonnali kapcsolati tőke iránti aggodalmakról van szó. Hosszú távon ez a megközelítés azt jelenti, hogy sok olyan kapcsolódási potenciált veszítesz, amelyet a nofollow backlinks-ból kaphatsz.

Ez több rangsorolási tényezővel magyarázható. Először is, a Google továbbra is törődik a nofollow kapcsolatokkal, és fontosnak tartja a márka hírneve javításához. Felhívja a figyelmet egy website nofollow backlinksra, amikor megpróbálja összefoglalni, hogy van-e egészséges és minőségi linkprofilja vagy sem. Sőt, a nofollow backlinks továbbra is indexelhető, ami segít annak biztosításában, hogy egy internetes forrás él. A Nofollow backlinks jelentős szerepet játszik a szélesebb marketing előnyökben.

Hogyan reagál a Google a nofollow hivatkozásokra?

Igaz, hogy a Google mind a dofollow, mind a nofollow linkeket elemzi. Az egyetlen különbség a gyümölcslé minőségében, a nofollow backlinkson keresztül halad. A Google a nofollow linkeket az egészséges backlink profil részeként vizsgálja. Ha egy backlink profil csak a dofollow hivatkozásokból áll, akkor gyanúsnak tűnik a keresőmotorok számára. Az ilyen természetellenes profilok büntetést kaphatnak. Tehát a nofollow linkek használata érdemes biztonsági háló.

A nofollow backlinks másik előnye, hogy segítenek a keresőmotorok feltérképezésében és indexelésében. A Nofollow linkek arra késztethetik a Google-t, hogy elemezzenek egy olyan weboldalt, amely nem kap forgalom előtt. A legfontosabb itt az, hogy a nofollow linkek továbbra is biztosítják a keresőmotorok keresését, feltérképezését és indexelését a webhelyen, még akkor is, ha nem adja át a méltányosságot, vagy nem rögzíti a horgony szöveges kulcsszavakat. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a nofollow linkek lehetnek kopogtatás a hatáshoz

Számos webmester nem hajlandó együttműködni a nofollow backlink platformokkal, mivel úgy gondolják, hogy nem lehet hatékony üzleti fejlődésüknél. A probléma az, hogy nem látnak valódi értéket a nofollow linkek mögött. Ha olyan platform tartalmát közzéteszed, amely csak a nofollow linkeket biztosítja, akkor is hasznos lehet az Ön számára, mivel a felhasználók releváns és minőségi tartalmat találnak, majd megoszthatják azt kisebb platformokon. Tehát, ennek eredményeképpen még mindig sok szerves dofollow linket kapsz.


Ezért a nofollow linkek nem hagyják el a linket a méltányosságot illetően, ahogyan sokan megértettek, de még mindig értékes a webhelyek keresőoptimalizálásához. Nem kétséges, hogy a nofollow backlinks javítja a weboldal expozícióját a SERP-en. És az expozíció, a kifejezés alatt, több dofollow forgalom generált linkeket hozhat webhelyére.

Végezetül azt szeretném mondani, hogy a backfile-eknek a legmagasabb prioritásnak kell lennie, de nem szabad lecsökkennie a nofollow tag. Ezek a kapcsolatok segítséget nyújthatnak az indexeléshez és a további linkek létrehozásához Source .

December 22, 2017