Back to Question Center
0

Leegyszerűsítem a backlink parancsfájlokat használó backlinks létrehozására irányuló folyamatot?

1 answers:

Gondolt már arra, hogy szerezzen új képminőségű linkeket a képekből? Ez egy linképítési módszer sok webmester tudatában vagy egyszerűen nem ismeri a hatalom. Azonban a valóságban egyetlen online kép érdemes ezer linket. A szöveges linképítésre összpontosítva kihagyhatod az egyik legbefolyásosabb linképítési stratégiát - a képhivatkozások kiépítését. Számos hasznos információt közvetíthet vizuális tartalmak, például infografika, videók, fotók és így tovább.

Nézzünk közelebbről néhány linképítési technikát, amelyek segítenek létrehozni a képeken található hivatkozásokat.

Hogyan készítsek képeket, amelyek vonzzák a forgalmat és a linkeket?

Először is szeretnék elmondani a vizuális eszközök jelentőségéről. A vizuális eszközöknek több erejük van, mint a képekkel való szavak illesztése. Ha helyesen készültek, kreativitást, egyértelműséget vagy új ismereteket nyújtanak a kedvenc témában.

A webes források forgalmának vonzása érdekében olyan lenyűgöző vizuális eszközöket kell létrehoznia, amelyek szlogenekkel rendelkeznek. A felhasználók megpróbálnak megosztani néhány szellemes kijelentést, vicceket és mémeket. Ha azonban nem vagy tervező, akkor valamennyire problémát jelenthet, ha mindent összeszedsz. Azonban mindig van kiút. Használhat olyan olcsó szolgáltatásokat, mint a Fiverr, hogy egyszerű képet alkosson. Sőt, megtalálja a különböző koncerteket. Hozzájárulnak ahhoz, hogy egy rövid idő alatt ésszerű áron hűvös egyszerű képregényt hozzanak létre a tartalomelemhez. Azonban, ha valami bonyolultabbra van szüksége, amelyhez professzionális megközelítésre van szükség, akkor belső tervezést kell felvennie.

Nehéz megmondani, hogy ez a kép nagy mennyiségű forgalmat vonzana-e a tartalmadhoz, de biztosan segít megérteni a cikk mögött álló elképzelést.

Hogyan működik az infográfiai marketing?

Az infografika erőteljes karok a visszahivatkozások megszerzéséhez. A webmesterek arra használják, hogy átölelik az olvasókat, és hűségesek legyenek a márkához. A kisvállalkozások általában beszúrják az infografikákat a tartalomban, hogy bejövő linkeket kapjanak az erőfölénnyel rendelkező piaci szereplők.

Először is meg kell tennie a Google-kutatásokat, hogy megtalálja az iparággal kapcsolatos infografikákat. A következő lekérdezések segítségével találja meg a megfelelő tartalmat - "kulcsszó" + "infographic"; "Legjobb kulcsszó infographics"; "Kulcsszó infographics. "Akkor nézd át a kapott eredményeket és keress rá a legjobbat.

Ha vállalkozása egy kissé homályos résbe kerül, használhat néhány képkönyvtárat, ahol mindent megtalál. Az egyik legismertebb könyvtár Visual. ly és Pinterest.

Amint megkapja a megfelelő képet, meg kell találnia egy olyan témát, amely a legjobb a niche. Az említett platformok használatával kiszűrheti a dudakat és megtalálhatja azt az elképzelést, hogy az infographics milyen típusúak lesznek híresek.

A következő szakaszban össze kell gyűjtened az adatokat. Mivel az elsődleges cél az, hogy az infografikát számos résszel kapcsolatos webes forrásból szerezzük be, gondosan kell összegyűjtened az adatait. És hacsak az adatok nem lenyűgözőek, valószínűleg nem kerülnek közzétételre a Forbes vagy a Harvard számára. edu. Azonban könnyen összekapcsolható jó hírű webes forrásokkal az Ön iparában Source .

December 22, 2017