Back to Question Center
0

Lehetőség van minőségi visszatérő kapcsolatok beszerzésére a nagy PR területekről?

1 answers:

Ha linkeket hoz létre a webhelyére, akkor különös figyelmet kell fordítania az erre a célra kiválasztott forrásokra. A legnagyobb webmesterek és a vezető SEO szakemberek azt állítják, hogy a leghatékonyabb linkek, amelyek értékes linklé-tartalmat továbbítanak, magas PR webhelyekről származnak, mint például a Google, a YouTube, a Wikipédia vagy a Facebook.

Ezt a cikket azzal a feltétellel kezdjük el, hogy már rendelkezik üzleti fiókkal a Facebook-on és egy webhelyen, vagy legalábbis céloldalon a cégnél.

Tehát, amint a gyakorlat azt mutatja, mindent, amire szüksége van ahhoz, hogy jó minőségű forgalmat generáljon az Ön webhelyén, helyes konfigurált tartalmat hoz létre a releváns keresési kifejezések és a nagy PR webhelyek közötti dofollow backlinks.

Magas PR területek minőségi visszatérő kapcsolatokhoz

Fájdalmas feladat a magas szintű hatósági területekhez kapcsolódó minőségi kapcsolatok biztosítása, különösen ha nemrég elindította webhelyét. Azonban nem szabad feladni, mivel sok trükkös szerves link építési technikát kínál, amely segíteni fog a TOP keresőmotorok rövid idejében.

  • A magas PR visszakapcsolás a YouTube-ról

A YouTube népszerű média platform a Google tulajdonában. Ennek a webes forrásnak a domain hatósági eredménye 10-ből 10-ből származik. Megkaphatja a kiváló minőségű linkeket ebből a forrásból, és feltöltheti videódat ott. Minden, amire szüksége van, hogy részletes videót készítsen a termékeiről vagy az iparágról általában, és töltse fel ezt a videót az interneten. Ezután be kell vonzódnia egy vonzó videó leíráshoz, amely tartalmazza a webhely URL-jét is.

  • Magas PR linkek a Wikipédiából

A Wiki az önkéntesek segítségével létrehozott legnagyobb online enciklopédia. Ezt a webes forrást tekintélyének és jelentőségének különbözteti meg. Ezért van a legmagasabb rang a Google-nál a számos különböző lekérdezésnél. A hatósági pontszám a Wikipédia 10-ből 10-ből származik. Tökéletes forrása a domainek hitelességének és tekintélyének növelésében, függetlenül attól, hogy új vagy létezett-e. Számos módja van arra, hogy magas PR-backlinkeket szerezzen ebből az értékes forrásból. Azonban, amikor kézi ellenőrzésről van szó, a dolgok bonyolultabbá válnak. Mielőtt közzétenné a bejegyzést, az igazi emberek ellenõrzik és jóváhagyják. Ezért állíthatja vissza a linkjeit a kézi ellenőrzés során.


Azonban van néhány hasznos technika, amelyek segítenek abban,

  • Hozz létre egy új oldalt a wikiben, mert nem tesz közzé semmit. Néhány időre ez az oldal a tervezet szakaszában lesz.
  • Ezután válassza ki a wiki oldalt néhány kevésbé népszerű lekérdezésből és illessze be webhelye linkjét ott. Lehetetlen ellenőrizni az összes oldalt, ezért a Wikipédia önkéntesek egyszerűen figyelmen kívül hagyják azokat az informatív kérdéseket, amelyek nem népszerűek.
  • Az Ön hivatkozása megjelenik a referenciaforrások listáján.

Érdemes megemlíteni, hogy a Wikipédia linkek nem követik a linkeket. Ezért az ehhez a forrásból származó linkek nem hoznak forgalomba. Azonban, hogy növelje a hitelességét és a hatóság a webes forrás, ajánlatos viszonylag magas PR oldalak, mint a Wikipedia Source .

December 22, 2017