Back to Question Center
0

Segíthet nekem abban, hogy megértsem a nagy PR webhelyek fő előnyeit a backlinks-okhoz?

1 answers:

Természetesen, ha valódi, mérhető előrelépést szeretne elérni a SEO-ben, elengedhetetlen, hogy minőségi linkprofilt hozzon létre a webhelyére vagy blogjára. Napjainkban három fő tényező van a backlinks "ideális" profiljának - relevanciájának, sokféleségének és minőségének. Nyilvánvaló, hogy minden minőségi kapcsolat természetes módon épül fel, és csak megbízható forrásokból származik, magas PageRank, domain hatóság, oldal hatóság stb.De ez azt jelenti, hogy csak magas PR weboldalakat kell visszavezetni?

Úgy gondolom, hogy nem, nem. Miért is? Csak mert az igazi dolgok kicsit bonyolultabbak. Úgy értem, hogy ha ugyanolyan magas PR weboldalak állnak rendelkezésre, mint a holtversenyek, akkor soha nem fognak bárhová eljutni. Komolyan, könnyen nyerhetünk egy új PR9, vagy akár PR10 backlinket, például a WordPress-től. Minden perceken belül befejezhető - és kész. Szóval, lenne-e ilyen hátránya, hogy hasznot húz, mit gondolsz? Valójában semmi sem igazolja az újonnan elhelyezett backlinket. Úgy értem, hogy minden egyes backlink szinte nulla és semmis, hacsak nem lesz szerves része egy jól diverzifikált linkprofilnak. Ezért javasolnám, hogy fogadj el egy pluralitást, hogy összekapcsolódjon a sok helyen egymás melletti oszlopokkal, amelyeknek sok különböző metrika van, természetesen beleértve az egyenlőtlen PageRank-pontszámokat.

Mindazonáltal még mindig nagyon fontos, hogy elegendő számú magas PR weboldal legyen a linkek számára. A lényeg az, hogy a nagy keresőmotorok, mint például a Google, három fő tényezőt (pl. e. , a relevancia, a sokszínűség és a minőség - részben hozzájárult a PR tulajdonhoz), hogy megállapítsa a valós tömegét és érvényességét minden webhelyre mutató linken. Tekintse meg a következő nagy előnyöket a magas PR webhelyek visszafordulási módok használatához. Ne feledje azonban, hogy csak akkor élvezheti őket, ha magas színvonalú és tisztán releváns tartalmat kap.

A főbb PR viszontagságok fő előnyei:

  • A webhely vagy blog meglehetősen hiteles megjelenése a nagy keresőprogramok, például a Google maga, valamint a Yahoo és a Bing.
  • A potenciálisan jelentősebb forgalom a weboldaladra húzódik, természetesen, mivel a legmagasabb minőségű és tisztán releváns tartalmak elegendőek ahhoz, hogy érdeklődést vonzzanak a valódi felhasználóktól, akik végül meglátogatták webhelyét vagy blogját.
  • A Google nagy jelentőségű pozitív rangjelzésként fogja felismerni a Google által a nagy PageRank-el rendelkező webes forrásokat összekötő más tekintélyes forrásokat és bizalmat, ezért a webhelyet vagy a blogot érdemes rangsorolni SERPs.
  • Magas keresési rangsorolási pozíciója jó lehetőséget nyújt a megnövekedett internetforgalom szivattyúzására, következésképpen a zöld lámpát az internetes keresések szélesebb körű expozíciójának bemutatásával, ugyanakkor potenciális ügyfeleit az igazi valósággá alakítja, végső soron pedig nagyobb mértékű értékesítésre.
  • Hozzon létre jobb közvéleményt, általánosan javítva az online jelenlétét, és hozzájárulva vállalkozásának egy híres márkanévéhez Source .
December 22, 2017