Back to Question Center
0

Ismered a backlink benyújtási webhelyeket vagy könyvtárakat azonnali jóváhagyással?

1 answers:

Napjainkban a természetes keresőmotorok által általában elfogadott természetes linképítésnek számos módja van, például a Google. És minden minőségi linket érdemes hozzáadni a fő backlink profiljához - akár természetes módon, akár célra épül. Természetesen, mivel az ilyen hátrányos kapcsolat gyökerezik a harmadik féltől származó weboldalról vagy blogról, ahol nagy a PR, elég erős ahhoz, hogy érdemes kapcsolódni a. És van egy óriási választék a backlink benyújtási oldalak, valamint a különböző könyvtárak gyakran jönnek azonnali jóváhagyással. És alul fogom mutatni, hogy mely backlink benyújtási oldalak vannak a legelterjedtebbek, ezért ajánlott, mint egy jó kezdet a link építési erőfeszítések.

backlink submission sites

Első lépések

Mielőtt bármi mást tehetnénk magunkévá - soha nem lesz túl sok jó minőségű szerves visszafordulás, tisztán természetes módon. Ezért soha nem szabad megragadni az idejét és erőfeszítését a megfelelő alkalmakra, és minden kényelmes alkalomra. Leggyakrabban, a hátramenet-benyújtási webhelyekkel vagy könyvtárakkal foglalkozó azonnali jóváhagyással nem olyan időigényes, mint gondolná. Úgy értem, hogy meglehetősen egyszerű feladat lenne, hogy az interneten vagy blogján kijusson az interneten.

Ismerje meg a köteleket

A nagy képen az eljárás azt javasolja, hogy küldje el saját linkjét, hogy megtekinthesse több backlink benyújtási webhelyen vagy online könyvtárban. Mindössze annyit kell tenned, hogy rövid leírást küldj minden jelöltnek, természetesen, mivel már rendelkezik a jövőbeli backlink benyújtási oldalakkal és könyvtárakkal. Győződjön meg róla, hogy minden leveled együtt a megfelelő címekkel és a megfelelő linkekkel. Így ne felejtsük el, hogy minden cím és leírás jól látható legyen - győződjön meg róla, hogy minden kulcsszó a megfelelő helyen van. Végül, ezeknek az egyszerű lépéseknek köszönhetően sok követési viszonyt megragadhat a Do Follow-el - gyakorlatilag egy pillanatra sem.

Az alábbiakban a backlink benyújtási oldalak és könyvtárak kiemelt listája szerepel. A legtöbbjük majdnem azonnali jóváhagyást ad az Ön weboldalának vagy blogjának - általában csak néhány perc. Tehát itt vannak:

Azonnali jóváhagyással rendelkező könyvtárak

Poordirectory. com, Reddit-könyvtár. com, Bestdirectory4you. com, Acedirectory. org, Adbritedirectory. com, 411freedirectory. com, Alive-könyvtár. com, Abstractdirectory. net, Ask-könyvtár. com, Active Directory. net, One-sublime-könyvtár. com, Linkedin-könyvtár. com, Facebook-lista. com, Bestbuydir. com.

seo backlinks

Backlink benyújtási helyek

Blogtoplist. com, Blogrollcenter. com, Bloggernity. com, Networkedblogs. com, Topofblogok. com, A2place. com, Aweblist. org, a Keresési domain itt található. com, Mediafiredirectlink. com, Addgoodsites. com, Domainnamesseo. com, Directoryanalytic. com. Remélhetőleg minden világos, és több biztonságot fogsz érezni a backlink benyújtási oldalakkal és az összes ilyen könyvtárral azonnali jóváhagyással. Következtetésként itt az ideje, hogy megadja az utolsó óvintézkedéseket - egyszerűen csak ne próbálkozzon a webhely vagy a blog elküldésével annyi könyvtárba, amennyit csak lehetséges. Ilyen módon azt is javaslom, hogy ellenőrizd, hogy minden megtalálható-e, hogy megakadályozza a weboldal URL-címének bármilyen irreleváns, őrülten rossz vagy csak abszurd kategóriába történő benyújtását Source . Sok szerencsét!

December 22, 2017