Back to Question Center
0

A backlink indexelő eszköz még mindig érdemes használni?

1 answers:

Még mindig kíváncsi vagy, hogy a backlink indexelőeszközök most érdemesek-e használni, vagy sem? Az egyszerű válasz az, hogy igen. És sok oka van annak megerősítésére, hogy a megfelelő indexelésnek minden weboldalnak MUST kell lennie. Legalábbis azért, mert általában White-Hat SEO-nek minősülnek, valójában olcsóak. Tehát szembe kell nézni velük - a backlink indexelő szolgáltatásai 2017-ben megtartották az eredeti hatékonyságot, és a SEO szakértőinek oroszlánrésze várhatóan megőrzi jelentőségét a belátható jövőben. Ezért fogok röviden áttekinteni a helyi üzleti idézetekkel, sajtóközleményekkel, szindikációs hálózatokkal és a "negatív SEO" koncepcióval kapcsolatos legegyszerűbb javaslatokat, amelyek sürgetik az aktuális backlink indexelő működését még.

backlink indexer

Helyi üzleti idézetek

Minden más előtt a helyi üzleti idézeteket soha nem szabad elhanyagolni, különösen a regionális online projektek vagy a kisvállalkozások. Csak azért, mert a teljes jogú és magas szintű hatósági linkek valószínűleg nem érkeznek a Google-ba rövid idő alatt. Miért? A probléma az, hogy a kapcsolódó tartalomleírások oroszlánrészét gyakran ismételten használják a beadványokban. És miért ne használjon elfogadható előnyt a közeli versenytársaival szemben, és vezesse a vezetést? Tehát a backlink indexelőeszközöket érdemes használni legalább azért, mert a webhelyén több hivatkozás szükséges indexelve, anélkül, hogy bármelyikük észrevétlenné válna a keresőmotorok.

Sajtóközlemények

A lényeg az, hogy a sajtóközleményekből csaknem minden kimenő link vagy csak idézet,. Miért? Egyszerűen azért, mert a nagy keresőmotorok, például a Google maga is tudják, hogy bárki fizethet egy sajtóközleményben. Ennek eredményeképpen könnyen kaphat száz fordulatot a sajtóközleményekből a legmagasabb szintű hírközlési vagy hírközlési webhelyeken. Mindazonáltal csak egy vagy kettő közülük valószínűleg felkerül a Google listájára a SERP-k között. És itt van a megoldásod - az indexelt backlinksok átlagos eredményei sokkal jobbak lehetnek, ha backlink indexelő eszközökkel, például az Instant Links Indexerrel, valamint a Backlinks Indexerrel. Megpróbáltam mindkettőjüket, így csak az Ön döntése alapján dönthet.

Sajnos túl sok időt vehet igénybe a Google és a többi keresőmotor, hogy felismerhessék a nemrég létrehozott backlinksokat akár a vezető hálózatokkal, mint például a Tumblr, a Blogger stb.Ezért hiszem, hogy a backlink indexer szolgáltatások nagyon hasznosak. Végtére is, a tényleges marketing előnyök, hogy ezek az erőforrások indexelt kell a legfontosabb érdekek, ugye?

check backlinks

"Negatív SEO"

Nagyon gyakori helyzet, amikor egy versenytárs csak a sikeresebb ellenfelének. Úgy értem, hogy az egyedi írásaid könnyen felhasználhatók klónozott oldal tartalmaként, máshol pedig magasabb PageRank vagy domain hatóság. Így tűnhet úgy, hogy webhelye egyszerűen plágírozta az egész oldaltartalmat, nem pedig a ténylegesen sérült fél. Éppen ezért jobb, ha minden oldalad gyorsabb indexelést kap, mint azok a gátlástalan srácok, akik kopogtatásként működnek, csak azért, hogy ellopják a kemény munka egy részét. Végül, a "negatív SEO" jövőbeni hatása az utolsó teljesen meggyőző dolog, amit újra meg kell mondani - a backlink indexelő erőfeszítéseinek megfelelő kezelése ügyelve továbbra is minden webhelyre Source .

December 22, 2017