Back to Question Center
0

Melyek a jó backlinks a SEO?

1 answers:

Az ingatlanok üzletága rendkívül versenyképes online szféra, ahol csak a legnagyobb ügynökkel rendelkező ügynökségek vehetik igénybe a SERP. Azonban az egyes ingatlanforgalmazók is küzdenek a vezetésért. Ahhoz, hogy túljárhasson a legnagyobb piaci résszel rendelkező versenytársaival, meg kell teremtenie a webhelyet egy felhasználó szem előtt tartásával és optimalizálnia kell a keresőmotorok szabályai szerint. Az eredményes optimalizációs kampány alapvető eleme a linképítés. Linkek építése folyamata létrehozása bejövő linkeket a hiteles rést kapcsolódó webes források. Ez része a helyszíni optimalizálási eljárásnak, amelyet minden helyszíni elem javítása után meg kell tenni. A visszafordulások segítenek növelni a webhelyforgalmat és növelni a márkahatalmat. Azonban, mint korábban említettem, az ingatlanpiac vezető szerepe sok időt és beruházást igényel. Ezért készen kell álljon arra, hogy a minőségi bejövő kapcsolatok megszerzésének folyamata kemény és időigényes legyen. Továbbá, meg kell tudni a források, ahol kaphat jó backlinks a SEO. Ebben a cikkben megvitatjuk az ingatlan SEO backlink forrásokat, amelyek egyszerűsíthetik a linképítés kampányát és hozzájárulhatnak a SEO erőfeszítéseihez.

Források jó backlinks az ingatlan SEO

Ingatlan SEO backlinks generálása egy folyamat egyre linkek a honlapon más releváns oldalak. A digitális piac jelentős népszerűségnek számít, ahol a legtöbb szavazattal rendelkező résztvevők (backlinks) a legmagasabb pozíciókat kapják. A Google egész üzleti modellje a leginkább minőségi és releváns információkat biztosítja a keresők számára. A tartalom népszerűségének egyetlen módja az, hogy megszámolja az összes bejövő forgalmat, amit ez a tartalom generál, és a megszerzett részvények és linkek számát. Például a Facebook népszerű közösségi hálózata több mint 32,348,008,110 linket tartalmaz. A SERP abszolút vezetője a lekérdezések számának köszönhetően, mivel sok felhasználó szavaz, mint egy hiteles webes forrás.

Azonban a valóságban, amikor kevésbé népszerű és szűk célzott webes forrásokról van szó, a backlinks megszerzése problémát jelenthet. Ráadásul nem minden egyenrangú link létrejön, és némelyikük negatívabbá teheti az ingatlan weboldalát, mint a pozitív jelek. A Google elég okos és egyszerűen megkülönbözteti a spammy és a hiteles bejövő linkeket. A Google botok nem csak a tartalom helyének relevanciáját elemzik, hanem a webhely hírnevét is, ahonnan jönnek.

Ezért a cikkben csak olyan hivatalos webes forrásokról fogok beszélni, ahol minőségi linkek érhetők el az ingatlan weboldalához.

A stratégia lényeges része az őrült érték megadásán alapul más tulajdonosok. Például megadhat értéket az e-mail listán szereplő személyek számára, ha kuponokat adsz azokhoz a helyi intézményekhez, amelyekkel partnere van. A vállalkozásod közötti csere része tartalmazzon egy linket az ingatlan webhelyére. Ezzel kölcsönösen előnyös kapcsolatokat alakít ki partnereivel, és minőségi linket hoz létre a webhelyére. Az üzleti partnerek akár egy kulcsszót is tartalmazhatnak egy közösségen belüli webhelyről származó linken. Ez jelentősen hozzájárul a webhely SEO-hez.

  • Javasoljon egy ajánlatot egy ingatlanra SEO backlinks

Egy egyszerű keresőmotoros kutatás ad egy listát azokról a weboldalakról, az iparág. A webes források többsége a felülvizsgálatot elhagyó személyhez kapcsolódik. Ha még mindig nem rendelkezel ilyen lapokkal, javasoljon egy ilyen létrehozást, és kérje az embereket, hogy hagyják ott a véleményüket. Segítséget nyújt Önnek, hogy relevánsabb hivatkozásokat kapjon, és növelje a Google szemében a hatóságát Source .

December 22, 2017