Back to Question Center
0

Tudja, hogyan kaphat DoFollow backlinks ingyen?

1 answers:

Nagyon könnyű megérteni, hogyan lehet kapni a DoFollow backlinks méretarányban. De mindez nem olyan egyszerű, amikor magas minőségű PR-t hoz létre. Mielőtt elkezdenénk, itt kell tartanunk a következőket:

  • Futtassuk a linképítő kampányunkat normális esetben, ne reméljük, hogy mindössze egy éjszakán.
  • Soha ne felejtse el, ha túl sok visszafelé mutató linket mutat a kezdőlapra vagy a céloldalakra, akkor jobb, ha több kontextuális linket szervesen bejut a webhely oldal tartalmába.
  • Mielőtt egy újabb linket hozna létre a webhelyére vagy blogjára, győződjön meg róla, hogy bármikor beállíthatja vagy elutasíthatja bármelyiket.

Itt van, hogy kapsz DoFollow backlinks magas PageRank,. Próbálja ki a következő egyszerű módszereket, hogy megtudja, mi folyik itt:

  • Get high PR backlinks DoFollow a Microsoft Válasz weboldal. Meglepően jó, hogy megragad néhány jó minőségű backlinks ott - mindössze annyit kell tennie, hogy a megfelelő megoldás egy adott ügyben. Így nem csak nagyobb forgalmat vezethet a fő weboldaladra vagy blogodra, hanem bemutatja szakértelmét, és így tovább javíthatja a hatóságot hosszabb távon. Minden nagyon egyszerű - mindig sok probléma van megoldva ott. Tehát ha a válaszüzenet készen van és megy, akkor szabadon megkaphatja azt a megérdemelt backlinket, amelyet a kérdésben nyújtottak be.
  • Következésképpen nézzük meg, hogyan érhetjük el a DoFollow backlinks-okat a személyes fiókod segítségével a Google Plus szolgáltatásban. Ez a közösségi platform erőteljes forrása annak, hogy összekapcsolódjon a profilod használatával. Mindössze annyit kell tennie, hogy feliratkozzon vagy használjon már meglévőt. Ezután lépjen a "körülbelül" szakaszra, és töltse ki az összes szükséges információt, hogy beilleszthető legyen egy olyan háttámlával, amely a fő webhelyre vagy blogra mutat. Ne feledje, nincsenek korlátozások a linkek hozzáadására. De jobb, ha soha nem tenned túlzásba - ámulatba ejted õket, hacsak nem akarsz mindent úgy nézni, mint a spam.

  • Vegyük figyelembe a gazdag cikket könyvtárak és webes listák. Próbálja meg elküldeni néhány bejegyzést, cikket vagy bármilyen más minőségi adatot, amely valós értéket biztosít a felhasználónak. Ne feledje azonban, hogy személyesen ajánlom azoknak, akik elegendő PageRank pontszámmal rendelkeznek, legalább a 4. szinttől kezdve.
  • A webhelyedet vagy blogodat is megragadhatod, ha elküldöd néhány legjobb hozzászólását, a megfelelő szakaszok megjegyzésével összhangban. Itt van, hogy megkönnyítsd a DoFollow backlinks-ot - csak keress meg néhány ésszerű és jó DoFollow fórumot - és készen állsz. A linkek benyújtásának más jó helyszínei között a következő helyszíneken is rockolhat: Dmoz. com; Onemission. com; Bejövő. org; Infobarrel. com. Ha nem tudod, hol kezdjem - ne habozzon megpróbálni egyet, és kitaláljátok, mi a helyes Source .
December 22, 2017