Back to Question Center
0

Milyenek az üzleti kapcsolatok és milyen értéket hozhatnak a webhelyére?

1 answers:

A mai online világban az üzleti kapcsolatok jó hírű pártfogóként szolgálnak. Hozzájárulnak online üzleti promócióhoz, és egy weboldalt láthatnak a keresőmotorok számára. Bármely keresőoptimalizáló kampány linkelés nélkül is megtehető.

Képzeljük el, hogy gyakoribb számunkra a helyzet. A bárban ülsz és hallod, hogy valaki beszél rólad. Ha ez a hangszóró jó hírnévnek örvend és pozitív fényben írja le, jól tükrözi Önt, és hírnevét és tekintélyét hozza. Azok, akik ezt az információt hallják, elkezdenek jobban gondolkodni magukban. És fordítva, ha valaki vázlatos, az emberek nem hajlandók kapcsolatba lépni vele.

business backlinks

A digitális piacon a megbízható és megbízható weboldalakból érkező linkeket minőségileg. A veled való kapcsolattartás során mind a felhasználókat, mind a kereső botokat elmondják, hogy tiszteletben tartják azt, amit mondanak vagy csinálnak. Más szavakkal, ezek a linkek megbízható forrásokból származnak, és növelik a forrás hírnevét.

Ebben a cikkben mindent megtudunk az üzleti kapcsolatokról, és miért hasznosak a kereső optimalizálásához.

Mi az üzleti kapcsolatok?

Mivel a kedves és közeli emberek ajánlásai továbbra is a leghitelesebb hirdetési formák maradnak, a magas szintű hatósági üzleti kapcsolatok a legmagasabb értéket képviselik az online üzleti promócióhoz.

A keresőmotorok szemében a más oldalakról érkező linkek szavazatként szolgálnak, és megmondják a webes forrás minőségét. Azonban a keresőmotorok validálják ezt a feltevést a SEO és a PageRank algoritmusokban.

Általánosságban elmondható, hogy egy másik webhelyről webhelyére mutató hivatkozás üzleti hivatkozásnak tekinthető. Ha azonban ezek a linkek spamet és alacsony minőségű webes forrásból származnak, akkor negatívan befolyásolhatják webhelye rangsorolását és pusztíthatják keresőmotor-optimalizálási erőfeszítéseit. Ezért kell csak minőségi üzleti kapcsolatokat keresni.

Milyen szempontokat veszi figyelembe a Google?

Az utóbbi időkben a webmesterek hangsúlyt fektettek néhány üzleti kapcsolatra. Különböző módszereket alkalmaztak a külső linkek számának növelésére. Néhány ilyen módszer spammy és csaló, mint például a link gazdálkodás, a privát blog hálózatok, a spam, és így tovább.

A Google azonban felismerte, hogy ezeknek a linkeknek egy része nem értékes és megbízható. Ezért döntöttek úgy, hogy néhány módosítást végeznek a rangsorolási algoritmusukban, értékelik a külső kapcsolatok minőségét, nem pedig mennyiségüket. Az utolsó Google Panda frissítés után sok webhely elvesztette pozícióját.

Széles körben elfogadott, hogy a keresőprogramok több nagyon lényeges szempontot értékelnek. Ebben a cikkben négyet sorolunk fel, amelyek a minőségi üzleti kapcsolatok kutatására vonatkoznak. Figyelembe kell venned őket, amikor új linképítési lehetőségeket keresel, vagy megnézed a linkprofilodat.

Hírnév és befolyás

A legfontosabb szempont a backlinks esetében hírnév. Szorosan kötődik a befolyáshoz. Ezért minden egyes alkalommal, amikor az új linképítési lehetőségeket keresi, győződjön meg róla, hogy egy webhely, ahol linket fogsz létrehozni, jól ismert és nagyra értékeli a felhasználók számára, valamint a valós világban is tiszteletben tartják őket.

Relevance

A weboldal tartalmának valami köze van a vállalkozásához. A SEO algoritmusok fontosságot tulajdonítanak annak megakadályozására, hogy a rossz minőségű weboldalak kiszivárgódjanak a már megalapozott vállalkozásokból.

Egyediség

Ennek a backlink szempontnak a megtekintéséhez meg kell nézni versenytársait. Ha olyan webes forrást, amelyet a saját piacán kívül helyez el egy olyan link használatával, amely közvetlenül kapcsolódik a témához, úgy tekinthető, mint egy egyedülálló üzleti hátteret.

Kattintások

Általában nem elég, ha csak egy másik oldalra. Az erre az oldalra kattintó felhasználók csak a SEO-erőfeszítéseihez tudnak hozzájárulni. Ezért van, ha csak néhány felhasználó kattint a linkre, annak relevanciája és egyedülállósága kétséges Source .

December 22, 2017