Back to Question Center
0

Milyenek az üzleti kapcsolatok és milyen értéket hozhatnak a webhelyére?

1 answers:

A mai online világban az üzleti kapcsolatok jó hírű pártfogóként szolgálnak. Hozzájárulnak online üzleti promócióhoz, és egy weboldalt láthatnak a keresőmotorok számára. Bármely keresőoptimalizáló kampány linkelés nélkül is megtehető.

Képzeljük el, hogy gyakoribb számunkra a helyzet. A bárban ülsz és hallod, hogy valaki beszél rólad. Ha ez a hangszóró jó hírnévnek örvend és pozitív fényben írja le, jól tükrözi Önt, és hírnevét és tekintélyét hozza - united states appraisals jobs. Azok, akik ezt az információt hallják, elkezdenek jobban gondolkodni magukban. És fordítva, ha valaki vázlatos, az emberek nem hajlandók kapcsolatba lépni vele.

business backlinks

A digitális piacon a megbízható és megbízható weboldalakból érkező linkeket minőségileg. A veled való kapcsolattartás során mind a felhasználókat, mind a kereső botokat elmondják, hogy tiszteletben tartják azt, amit mondanak vagy csinálnak. Más szavakkal, ezek a linkek megbízható forrásokból származnak, és növelik a forrás hírnevét.

Ebben a cikkben mindent megtudunk az üzleti kapcsolatokról, és miért hasznosak a kereső optimalizálásához.

Mi az üzleti kapcsolatok?

Mivel a kedves és közeli emberek ajánlásai továbbra is a leghitelesebb hirdetési formák maradnak, a magas szintű hatósági üzleti kapcsolatok a legmagasabb értéket képviselik az online üzleti promócióhoz.

A keresőmotorok szemében a más oldalakról érkező linkek szavazatként szolgálnak, és megmondják a webes forrás minőségét. Azonban a keresőmotorok validálják ezt a feltevést a SEO és a PageRank algoritmusokban.

Általánosságban elmondható, hogy egy másik webhelyről webhelyére mutató hivatkozás üzleti hivatkozásnak tekinthető. Ha azonban ezek a linkek spamet és alacsony minőségű webes forrásból származnak, akkor negatívan befolyásolhatják webhelye rangsorolását és pusztíthatják keresőmotor-optimalizálási erőfeszítéseit. Ezért kell csak minőségi üzleti kapcsolatokat keresni.

Milyen szempontokat veszi figyelembe a Google?

Az utóbbi időkben a webmesterek hangsúlyt fektettek néhány üzleti kapcsolatra. Különböző módszereket alkalmaztak a külső linkek számának növelésére. Néhány ilyen módszer spammy és csaló, mint például a link gazdálkodás, a privát blog hálózatok, a spam, és így tovább.

A Google azonban felismerte, hogy ezeknek a linkeknek egy része nem értékes és megbízható. Ezért döntöttek úgy, hogy néhány módosítást végeznek a rangsorolási algoritmusukban, értékelik a külső kapcsolatok minőségét, nem pedig mennyiségüket. Az utolsó Google Panda frissítés után sok webhely elvesztette pozícióját.

Széles körben elfogadott, hogy a keresőprogramok több nagyon lényeges szempontot értékelnek. Ebben a cikkben négyet sorolunk fel, amelyek a minőségi üzleti kapcsolatok kutatására vonatkoznak. Figyelembe kell venned őket, amikor új linképítési lehetőségeket keresel, vagy megnézed a linkprofilodat.

Hírnév és befolyás

A legfontosabb szempont a backlinks esetében hírnév. Szorosan kötődik a befolyáshoz. Ezért minden egyes alkalommal, amikor az új linképítési lehetőségeket keresi, győződjön meg róla, hogy egy webhely, ahol linket fogsz létrehozni, jól ismert és nagyra értékeli a felhasználók számára, valamint a valós világban is tiszteletben tartják őket.

Relevance

A weboldal tartalmának valami köze van a vállalkozásához. A SEO algoritmusok fontosságot tulajdonítanak annak megakadályozására, hogy a rossz minőségű weboldalak kiszivárgódjanak a már megalapozott vállalkozásokból.

Egyediség

Ennek a backlink szempontnak a megtekintéséhez meg kell nézni versenytársait. Ha olyan webes forrást, amelyet a saját piacán kívül helyez el egy olyan link használatával, amely közvetlenül kapcsolódik a témához, úgy tekinthető, mint egy egyedülálló üzleti hátteret.

Kattintások

Általában nem elég, ha csak egy másik oldalra. Az erre az oldalra kattintó felhasználók csak a SEO-erőfeszítéseihez tudnak hozzájárulni. Ezért van, ha csak néhány felhasználó kattint a linkre, annak relevanciája és egyedülállósága kétséges.

December 22, 2017