Back to Question Center
0

Mit kell tudni a fizetős linkekről?

1 answers:

Ha valaki megkérdezi, hogy mi a legfontosabb szempont a keresőoptimalizálás, akkor azt válaszolom, hogy kétségtelenül visszafordul. Nem számít, hogyan szerezheti meg őket. A dolog az, hogy legyen és annál jobb, annál jobb. Ne higgy mindazoknak, akik azt mondják, hogy a kapcsolatépítés halott. Ezt a rossz utasítást olyan meggyőző és tapasztalatlan webmesterek terjesztik, akiket nemrégiben a keresőmotorok büntettek.

Ha az elsődleges online üzleti célja, hogy célzottabb szerves forgalmat vonzzon weboldalain, akkor a visszahivatkozások kiépítésére kell összpontosítania. Ebben a cikkben megvitatjuk, hogyan vásárolhatunk niche-backlinkeket azzal a céllal, hogy vonzzák a webhelyet.

A backlinks szerepe az online üzleti promócióban

A Google keresőmotorai meghatározzák webhelye hatóságát és hírnevét a hivatkozások számával és minőségével kapcsolatban más webes forrásokból. A webhelyére érkező bejövő linkeket bejövő vagy belső linkeknek is nevezik. Ha egy webes forrásnak sok linkje van a magas, hiteles PR9 vagy 10 weboldalon, akkor valószínűleg rangsorolódik a keresési eredményoldal TOP részében.

Ha még mindig kíváncsiak a backlinks szerepéről az online üzleti promócióban, hadd osszam veled a kapcsolatépítési tevékenységek néhány alapvető előnyét:

  • A keresőmotorok rangsorának javítása

Ha a webhelyét magas színvonalú, résekkel kapcsolatos webes források vagy online média kapcsolja össze, a Google vonzóbbá fogja tenni azt, és nagyobb rangot ad a keresési eredményoldalon.

  • Nagy kúszó arány

Ha webhelyén webhelytérkép található, a Google minden közzétett új tartalmat indexel. A bejárók azonban gyakrabban fogják felmérni webhelyét, ha találnak olyan friss linkeket, amelyek rámutatnak rá. Minél több linket kapsz, annál jobb lesz a feltérképezési webhelyaránya, ami hasznos a webhely keresőoptimalizálásához.

  • Referral traffic

A minőségi kapcsolatok sok hivatkozási forgalmat hozhatnak webhelye oldalaira. Ez a forgalom hatással lehet a webhely PageRank webhelyére és növelheti a domain jogosultságát. Ráadásul az átirányítási forgalom általában eladásokká alakul.

Szüksége van niche backlinks vásárlására?

A backlink vásárlása a leggyorsabb módja annak, hogy megszerzi őket. Azonban intelligens megközelítésre van szükség ehhez a folyamathoz. Tudnia kell, hogy a linkek megvásárlásával megsérti a Google webmestereknek szóló irányelveit. Tehát, ha nincs intelligens megközelítése a visszafordulások beszerzésére, akkor valószínűleg olyan szankciókat kapsz, mint a visszacsatolás deindexálása, a pozíciók elvesztése stb.

A gyakorlat azt mutatja, hogy a kockázat olyan magas, amikor alacsony árakon vásárolja meg a linkeket, mint például 5 $ linkenként. A legtöbb esetben ez az alacsony költség az internetes forrás gyenge minőségéről szól, amely az Ön számára biztosítja. Sok ilyen spammy weboldalt hoztak létre, amelynek egyetlen célja a bejövő linkek megvásárlása és eladása. A Google könnyedén észlelheti az ilyen webhelyeket, és büntetheti őket, és Ön azért lesz keresve, hogy visszautasítsa őket Source .

December 22, 2017