Back to Question Center
0

El tudod mondani, hogyan építhetek vissza linkeket 2016-ban a Web 2 segítségével. 0 összekapcsolási gyakorlatot?

1 answers:

Mielőtt bármi más előtt, nézzünk szembe - Web 2. 0 összekapcsolási gyakorlat még mindig működik! Tehát, ha szeretné megtudni, hogyan építhet vissza linkeket 2016-ban, a legjobb Web 2 előnyeit kihasználva. 0 összekapcsolási gyakorlatot, nézzünk meg egy rövid útmutatót. Célunk, hogy növeljük webhelye vagy blogja rangsorolását - anélkül, hogy megsértenénk az élő keresők átlagos felhasználói élményét. És persze, mindent meg akartok tenni, hogy megakadályozzon gyanúsítottat elfogadhatatlan taktikákat vagy rendszereket. Így potenciálisan megkerülheted a fő webmestereknek szóló irányelveket, és így súlyos rangsorolási büntetést kereshetsz. Ezért szeretném megmutatni, hogyan készítsek vissza a linkeket 2016-ban a legjobb és legbiztonságosabb módon, hogy ne törjék össze a Google-lal.

Ne feledje azonban, hogy élvezheti a Web 2 építését. 0 backlinks kell futni egy kiegyensúlyozott általános SEO stratégia. Ez pedig arra törekszik, hogy sok időt és erőfeszítést fordítson arra, hogy csak olyan mesterséges linkeket hozzon létre, amelyek az aktuális értéket nyújtják az oldal látogatóinak. Ellenkező esetben webhelye piros zászlót emelne a Google-nak, és ez mindig rangsorolási büntetéssel jár - előbb-utóbb. Ezért kell mindig elkerülnie azokat a bőséges weboldalakat, amelyek különböző csomagokat kínálnak ömlesztve, vagy akár hatalmas készpénzes HQ-backlinkeket - a mézes beszédükkel azt állítva, hogy az összes backlinks csak a leghitelesebb és legfontosabb PR weboldalak és blogok.

Csak az én tisztességes figyelmeztetésem van, hogy magától értetődőnek tartsuk - gyors ügyletért felszállva azt jelenti, hogy nem csak a keményen megszerzett pénzt elfogyasztod, hanem mindent alig előre kiszámolhatsz, és valószínűleg inkább árt mint jó. Tehát menjünk vissza a pontra - létrehozva a Web 2-et. 0 linket, amelyek ténylegesen képesek a legjobb teljesítményt nyújtani a SEO-ben. Az alábbiakban felsoroljuk a főbb pontok listáját, hogy megértsük, hogyan hozhatunk létre visszalépéseket 2016-ban - a helyes utat.

Létrehozása Online jelenlét

Állítsa be a megfelelő alapot aktív és hosszú távú társadalmi jelenlétét a fő üzleti honlap vagy blog. Az első lépés az, hogy befejezze profiljait a fő Web 2-en. 0 társadalmi oldalak relevánsak a saját fülke vagy az általános téma vitát. Tehát meg fogom fejteni, hogyan építhetek vissza a linkek 2016-ban kezdetektől fogva - kezdjük el a profiljainkat a következő közösségi oldalakon:

  • töltsd fel személyes oldaladat a Google Cégemben;
  • hozza létre saját oldalát a Yelp-en;
  • teljes társadalmi számlák a Twitteren, Facebook-on, LinkedIn-en;
  • folytatja az Alexa oldalhivatkozás megerősítését;
  • látogasson el a TripAdvisor-ba (akkor kell csinálni, ha B2B-el foglalkozik, vagy üzletének egy tégla-és habarcs összetevője van). A

A márkanév megnevezése

Miután a szociális számlák és a profiloldalak teljesülnek, itt az ideje, minden egyes. Ehhez ne felejtsük el rögzíteni az újonnan létrehozott linkeket a megfelelő kulcsszöveghez. Tipp: egy hangos blog vagy jól felépített támogató oldalak a Kérdések és válaszok (például Quora). Ez olyan, mint a pokol!

Közösségi oldalak létrehozása

Végül mindössze annyit kell tennie, hogy teljes mértékben visszatartsa a SEO világától, és jól működjön olyan minőségi tartalomon, amely értéket biztosít a felhasználóknak. Ahhoz, hogy mindent természetesnek lásson, a következőkre kell összpontosítania:

  • izgalmas tartalmak kiküldésére, hogy alkalmanként összekapcsolódjon;
  • legfeljebb öt linket építeni hetente;
  • promóciós hozzászólások közzététele a Tumblr blogokon, rajongói oldalak a Facebookon, WordPress blogok, Instagram számlák és videó csatornák a YouTube-on Source .
December 22, 2017