Back to Question Center
0

A kulcsa a sikeres Twitter Marketing stratégia - Semalt gyakorlat

1 answers:

A Twitter egy értékes SEO marketing eszköz a közösségi média marketing taktikát végző felhasználók számára. Bármely vállalkozás előnyös lehet a sikeres online marketing kampány létrehozásának és működtetésének folyamatában. A legtöbb felhasználó számára a Twitter a weboldalról érkező ügyfelek számára előnyös lehet. Nik Chaykovskiy, a Semalt vezető ügyfelek menedzsere, a következő módokon kínálja a legjobbat a Twitterből:

Csatlakozzon a beszélgetésekhez. A meglévő beszélgetésekhez való csatlakozás valóban megváltoztathatja Twitter marketingstratégiáját. Lehetőség van számos típusú tartalom befogadására, valamint a közönség számára a marketingkampányban való részvételre - equipment grain. Ez a szempont hozzájárul a weboldal rangsorolásához a SERP-ken. Tarthatsz egy versenyt, és szabaddíjat nyerhetsz a győztesnek. Bemutathat egy olyan sorsolást is, amely hosszabb időn keresztül képes lehet az Ön résszel rendelkező embereknek az Ön weboldalán való kölcsönhatására.

Videók és képek használata. A videók és képek egyedi, mégis sikeres módszert kínálnak a tartalom megjelenítésére a felhasználó számára. 2017 januárjában a Google frissítette a pingvin algoritmust. Néhány változás, amelyet az emberek tesznek, magában foglalja a szabványos anyagként való felhasználást is, amely a keresőmotor indexeléséhez áll rendelkezésre. Továbbá a képek hozzájárulnak az Ön weboldalának vagy blogjának az UX-hez, ami rangsoroló tényezővé teszi.

Retweet Wisely. A retweet gomb hasznos lehet, különösen, ha megpróbálja a vendég bejegyzést. Győződjön meg arról, hogy minden retweet testre szabott megjegyzéssel rendelkezik. Ez a változás az egész kereskedési folyamathoz való hihetetlenül valósághűséget, valamint az embereknek az egyéb fontos tartalmakkal való interakcióját teszi lehetővé az Ön fülén belül.

Azonosítsa értékes követőiteket Nem minden olyan személy, aki szeretne az oldaladdal számolni ügyfélként. Bizonyos esetekben az emberek értékesnek találják a felhasználók profiljaikhoz való kapcsolódását, és szükséges lépéseket tesznek annak biztosítására, hogy a webhely elérje a felhasználó céljait. Egyes követőknek valószínűsége van arra, hogy egyszerűen áttérjenek az ügyfelekre, míg mások óriási időt vehetnek igénybe.

A megfelelő közönség elköteleződése. Amikor twittereket készítesz, sokan retweetelhetnek vagy megjegyzéseket fűzhetnek a tweethez. Más esetekben a több e-kereskedelmi webhelyet üzemeltető emberek számára nehézséget jelent a teljes marketingkampány számos részéből érkező DM tonna. Fontos, hogy csak a megfelelő közönségre válaszoljon.

Következtetés

Sok olyan módszer létezik, amelyet a felhasználók használhatnak a Twitter marketingstratégia sikeres megvalósításához. Először is, számos nehézséggel szembesülhetsz SEO-ben. Következésképpen, a webmesterek inkább a Social Media Marketing technikáit alkalmazzák az egyenletre. A Twitter javíthatja az ügyfelek visszakeresésének néhány módját. Ugyanígy lehetnek más szempontok is a teljes tweeting folyamatban, valamint az emberek profitálásának módja.

November 29, 2017